Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale fajnie jakby do Was się zwracać "pół prezes" do jednego i drugiego :polew:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 09:41_________________________________________________guru a jak chcesz być "Prezes" to musisz wziąść Pucka na barana :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Dzień dobry ;)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a tak przy okazji to wiecie co - dawno nigdzie nie byliśmy :disgust:

może by gdzieś wyskoczyć przed zimą jeszcze :mysli:

Opublikowano

ale fajnie jakby do Was się zwracać "pół prezes" do jednego i drugiego :polew:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 09:41_________________________________________________guru a jak chcesz być "Prezes" to musisz wziąść Pucka na barana :polew:

Dobra dobra :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

No na przykład na paintball... do Piekar śląskich...

Opublikowano

Jestem jak najbardziej za oczywiście :good:

Ustalcie coś a ja mykam na codzienny kursik :)

Do wieczorka :hi:

Opublikowano

No! w końcu się za robotę zabrał :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

szkoda że tak szybko się pogoda zmieniła bo naprawdę za***iście byłoby pojechać na surfing w grupie, wypożyczyć sprzęcik na cały dzień i pobawić się na wodzie - zmienialibyśmy się co pół godzinki, reszta przy grilu by siedziała -eeecccchhhhh szkoda

...........chyba że troche chłodu Wam nie starszne to robimy spontana :naughty:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 09:47_________________________________________________

może wreszcie na program nazbiera :>

Opublikowano

szkoda że tak szybko się pogoda zmieniła bo naprawdę za***iście byłoby pojechać na surfing w grupie, wypożyczyć sprzęcik na cały dzień i pobawić się na wodzie - zmienialibyśmy się co pół godzinki, reszta przy grilu by siedziała -eeecccchhhhh szkoda

...........chyba że troche chłodu Wam nie starszne to robimy spontana :naughty:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 09:47_________________________________________________

może wreszcie na program nazbiera :>

Z tego co wiem to sie w jakiś "piankach" pływa... a one chyba ogrzewają... to raz bo ojciec mojego znajomego nawet w październiku śmiga na dechy....

Opublikowano
  • Autor

to co - są chętni :naughty:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 10:04_________________________________________________ja pływałem z 4-5 razy, jaja sa przy tym niezłe, więcej w wodzie niź na desce[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 10:13_________________________________________________Pucek coś dla Ciebie - kolejnośc modów Twojej furki :naughty: szykuj kasiore :)

1,8T (150Ps EPC)

Stage 1 Chptuning (170-180Ps, 260-270Nm)

Stage 2 Wydajniejszy intercooler (180-190Ps, 270-280Nm)

Stage 3 Kompletny układ wydechowy (205-220Ps, 300-315Nm)

Stage 4 Wydajniejsza turbosprężarka KKK K04-20

Kolektor wydechowy

Wydajniejsze wtryskiwacze (240-260Ps, 320-340Nm)

Opublikowano

chciałem sobie cukierka zjeść , wziąłem sobie michałka , odpakowałem , pajsłem sie i k**wa jego mać z d*py strony wylazła mała glizda , także smacznego wszystkim życze :hi::wallbash: ja naszczęście jej nie wdupiłem :gwizdanie: Michałki z Hanki k**wa jego w dupe :disgust:

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 11:16_________________________________________________dlatego jak jem to zamykam oczy :polew:
Opublikowano

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 11:16_________________________________________________dlatego jak jem to zamykam oczy :polew:

rozumia w wiśni robak , ale nie kurtfa w michałku :wallbash:

a zmieniając temat , patrzcie jak było ładnie w Zakopcu tydzeń temu :)

http://images46.fotosik.pl/198/1148156ca6b7d1bb.jpg

Opublikowano
  • Autor

cześć Rudi czesć[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 12:24_________________________________________________Rozumiem że w piątek na zlocie trzeba być bo będzie BROWAR :naughty:[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 12:25_________________________________________________niezłą tradycje wprowadziliśmy - chyba jako jedyni na forum :)

Opublikowano

Prezes ja sie piszę na tą dechę, kiedyś próbowałem na tym ustać i było ekstra :P

Opublikowano
  • Autor

Prezes ja sie piszę na tą dechę, kiedyś próbowałem na tym ustać i było ekstra :P

ja tam mam pianke i buty, oprócz tego można wypożyczyć - sprzęt kosztował na cały dzień chyba 85 zł ( czynne od 10.00 do 18.00 ) więc gdyby pojechać nawet tylko w 4, 5 osób to nawet po 20żł nie wychodzi.

Jeśli o mnie chodzi to chyba w niedziele bym mógł pojechać ( jeżeli nic się nie zmieni )[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 12:42_________________________________________________Pianką i butami mozemy się wymieniać - kto wchodzi na deche, ten ubiera moja pianke.

No i ogólnie woda tam jest zawsze cieplejsza niż normalnie bo elektrownia nagrzewa

Opublikowano

ja tam mam pianke i buty, oprócz tego można wypożyczyć - sprzęt kosztował na cały dzień chyba 85 zł ( czynne od 10.00 do 18.00 ) więc gdyby pojechać nawet tylko w 4, 5 osób to nawet po 20żł nie wychodzi.

Jeśli o mnie chodzi to chyba w niedziele bym mógł pojechać ( jeżeli nic się nie zmieni )[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2009, 12:42_________________________________________________Pianką i butami mozemy się wymieniać - kto wchodzi na deche, ten ubiera moja pianke.

No i ogólnie woda tam jest zawsze cieplejsza niż normalnie bo elektrownia nagrzewa

to ja do twojej pianki chyba będę mógł wziasc 2 osobę :polew: :polew: :polew: :polew:

Ja się piszę, najwyżej dojadę na 13-14 bo nie wiem czy rano nie będę miał jakiegoś egzaminu...

Opublikowano

Dzięki za zaproszenie jak tylko oddadza z warsztatu z nowym zawieszeniem nie omieszkam przyjechać i poznać Gliwicka i nie tylko gliwicke elite i jak pozwolicie chetnie wstapie w Wasze progi.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za zaproszenie jak tylko oddadza z warsztatu z nowym zawieszeniem nie omieszkam przyjechać i poznać Gliwicka i nie tylko gliwicke elite i jak pozwolicie chetnie wstapie w Wasze progi.

zapraszmy, zapraszamy - im więcej nas tym lepiej ( dla wszystkich lepiej :wink4:) no to czekamy :good:

Opublikowano

MIRON 78 witam Prezesa zlotu mam andzieje ze odnajde Ci i przywitam:)

piątek 18:00 Arena do zobaczenia :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.