Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gregory[/b] Audi :wink4:

Pewnie z twojego klubu tuningowego :)

a oto ona :)

200909261053.jpg

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gregory[/b] Audi :wink4:

Pewnie z twojego klubu tuningowego :)

a oto ona :)

200909261053.jpg

O widziałem ją w czeladzi... to ta o której krisowi opowiadłem co ma tak sam silnik jak on tylko ma pakiet chrom i beżowa farba...

Pucek najlepszego nie wiedziałem...

Opublikowano

Pucek no to sto lat Ci życzę

i przede wszystkim znalezienia jakiejś ładnej fanki :a4fan:

Opublikowano
to ta o której krisowi opowiadłem co ma tak sam silnik jak on tylko ma pakiet chrom i beżowa farba...

ta B4 ma pakiet chrom i beż nawet na hamulcach :naughty:

Opublikowano

Siemka ja to wczoraj o 12 wrocilem bo jechalem okreżna przez pławki :polew: dobry pakiet niejest zły :D

Opublikowano

:hi: Z rana :gwizdanie:

Pucek no wszystkiego najlepszego :drunk::drinks:

Widzę że jednak impreza w Kato nie była taka zła :)

Kto to miał jakieś ale do grila z siatki co :baseball:

A-rek teraz to już masz przej*bane bo czekamy na logo albo :bicz::decayed:

Ps. Widzę że ładnie wygłodniała zwierzyna przyjeżdża na spoty do Gliwic :polew::decayed:

Opublikowano

17 lat Gregor :gwizdanie:

ja tam jak już to jakąś 19 minimum bym przygarnął, bo takie są bardziej otwarte na propozycje :wink4:

No tak, te to już następne pokolenie. Trudno je zrozumieć i takie jakieś zwariowane, co chwila zmieniają zdanie :gwizdanie: Ale, do zabawy całkiem spoko :>

bueheheh dzisiaj dopiero jade swoim, no ale na serie to raczej nie polecą, chyba muszę fajnie jakoś zaparkować :polew:

a też nie wiedzą co to Quattro :>

Najlepiej zaparkuj tak, aby było wał napędowy i tylny dyfer widać, może na dachu :polew:

Mateusz, no co ty na taki drabiniasty wóz... Która poleci na serie. To trzeba mieć mega glebę w B5 , lub B7 na wypasie żeby lachona na blachę wyrwać :> A żeby pokazać co to quattro to trzeba mieć albo więcej mocy albo musi być bardzo mokro lub zaśnieżono. Inaczej płeć piękna nawet nie spojrzy na Q :decayed:

a dzięki Diman, w piątek strzeliły mi dwie dwójki (22) :naughty:

No to teraz musi być 220KM :decayed::naughty:

Wszystkiego naj. Mateusz bo też zapomniałem w piątek :embarrassed:

Ps. Widzę że ładnie wygłodniała zwierzyna przyjeżdża na spoty do Gliwic :polew::decayed:

Odezwał się ten nasycony :polew: :polew:

Opublikowano

Cze Laski witam :hi:

Piękna ta B4 :good:

Opublikowano

Witam :hi:

Sorry, ze mnie nie bylo w piatek, ale wypadl mi wazny wyjazd :(

Opublikowano

Wyjazd tak a teraz się uczysz :tongue4::)

Opublikowano

Kurde Pucek jakbym wiedział że stuknęło Ci 22 w piątek to ten PRL byłby na 100% bo moja jak już wróciłem to i tak miała cichy dzień bo była zła także mogliśmy hulać do rana :polew:

Także Pucuś wszystkiego najlepszego dużo szczęścia i słodyczy Majki Tobie życzy :drunk:

Opublikowano

nooo dzięki chłopaki, nie chciałem sam wyjeżdżać z inicjatywą żeby coś wypić czy też się gdzieś zabawić...jeszcze raz DZIEKI za spóźnione ale szczere życzenia :)

odnośnie autka kolegi Nosb, to mi własnie chodziło o foty komory silnika, chociaż conieco widziałem już to szukam różnych projektów co, jak i gdzie...

Gregor...szczerze to chciałbym tak z 220 kucy, ale wiem że bez zmiany T sie nie obejdzie, a to już spore koszty, no zobaczymy...

wiem jedno, teraz kupuje graty typu cooler, stożek i dodatkowe zegary, a co dalej? to poczekam do początku grudnia, no i jakoś rozplanuje kase co i jak :)

Opublikowano

dzieki Rudi :wink4:

Miron też, obiecał że pojeździmy jego czarnulką, a zrobił nas w jajo i pojechał do zakopca :polew:

Opublikowano

automat jest dla bab :decayed:

a tak odnośnie Częstochowy, to podobno nie złe korki są, bo coś tam gdzieś remontują, tak słyszałem, więc popytaj na ich spotach

Opublikowano

nooo dzięki chłopaki, nie chciałem sam wyjeżdżać z inicjatywą żeby coś wypić czy też się gdzieś zabawić...

Ten kto ma urodzinki zawsze wychodzi z inicjatywą, ale Pucuś na 23 urodzinki będziesz już wiedział co i jak :wink4:

Oglądałem właśnie Kac Vegas, spoko film. Też mogliśmy wtedy pójść na tą imprę, najebać się i zabawić :naughty: Pal licho już z autkami, jakoś by może tam przestały :) szkoda, że tak nie zrobiliśmy :rolleyes:

Gadaliśmy również o imprezie na której można by się czegoś napić i pobalować na prawdę dłużej. No więc u mnie jest zalew/jezioro Zielona, jest to w sumie część Kalet. Dziś byłem tam na rowerq i podpytałem o aktualne ceny. Jest tam możliwość wynajęcia domków. Ceny są bardzo przystępne. Więc jakbyśmy się zebrali na jakąś imprezę pożegnalną lata plener/domek to jest tam dobra opcja. Zobaczcie zresztą sami:

http://www.osrodekzielona.pl/oferta,wypoczynkowa.html

Ceny za domek(za dwie doby, bo jest to nim. jakie trzeba wynająć):

6-osobowy 130zł

5-osobowy 110zł

3-osobowy 65zł

Reszta jest na stronie w opisie, także lokalizacja. Jest tam boisko do siatkówki, tenisa, jeziorko z plażą i palenisko na ogniska. Tyle, że trzeba by się namyśleć bo sezon w którym wynajmują domki czyli sezon letni trwa tam od kwietnia do września i na koniec września zamykają sezon. Jednak na pewno myślę, że w Październiku jak będzie jeszcze pogoda dałoby się dogadać. Co wy na to. Jak będą chętni to może zrobię jakąś listę.

Opublikowano

Gregor ja jestem za :good:

Opublikowano

Ja też :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ja też jestem zaaa

może to być nawet za tydzien :naughty:

czyli mamy już 5 osób na liście... :)

Opublikowano

NO najlepiej jak najwcześniej zanim mi się szkoła zacznie :(

Opublikowano

Nie wiem jak z przyszłym tygodniem będzie u mnie, jak na razie wiem, że w piątek jestem zaproszony na imprezę bo qmpel ma urodziny. Ale jakby to było np. za dwa weekendy. Podobno miał być już koniec lata i tych ostatnich pogodnych weekendów naliczyłem już 4. Ma być ponoś babie lato, więc może jeszcze za dwa tygodnie w weekend będzie fajna pogoda. Mógłby to być np. piątek od popołudnia do niedzieli do południa. Wtedy byśmy wykorzystali dwie doby. Albo mogłoby to być od soboty rana do niedzieli popołudnia :wink4: Choć nie wiem kto strzymałby impreze dwie noce pod rząd :decayed: To by było coś jak zlot ogólnopolski, taki mega spot Śląski :naughty:

Czekam co inni na to. Dajcie znać kiedy by wam pasowało to coś może z tego sklecimy realnego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.