Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie on poprostu wszystkich pojezdza i niczym sie nie przejmuje :>

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

Rudi wy byliście na spocie w kato... ??? To chyba na .eu a grille się nie liczą :gwizdanie:

Opublikowano

Rudi wy byliście na spocie w kato... ??? To chyba na .eu a grille się nie liczą :gwizdanie:

ale ja bylem raz :tongue4:

Opublikowano

Grille się nie liczą Diman... :naughty:

dostałeś moje PW ??? :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Grille się nie liczą Diman... :naughty:

dostałeś moje PW ??? :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

dostalem wyslalem ci odp a co do spotow to bylem na tym spocie po ktorym pojechalismy ogladac razem z eu jak sie scigaja gdzies pod dabrowa gornicza :naughty:

Opublikowano

to był .eu więc też się nie liczy a nawet ujemne punkty za to powinny być ... :disgust:[br]Dopisany: 10 Październik 2009, 20:44_________________________________________________wiec byłeś na spocie w Katowicach -5 razy musisz odrobić, żeby być chociaż na 0 :gwizdanie:

Opublikowano

ja tam do nich nic nie mam a wy sobie robcie wrogow jak chcecie :cool1:[br]Dopisany: 10 Październik 2009, 20:46_________________________________________________pucek rezasz mi juz te ksenony :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Październik 2009, 20:49_________________________________________________dobra pany ja spadam pucek jutro na gieldzie sie spotykamy do jutra

Opublikowano
  • Autor

tylko ceny na tej giełdzie to z d*py mają ( przynajmniej jak ostatnio sprawdzałem ) coś co tam najtaniej dało się kupić za 1300 ja kupiłem za 750 - śmiech na sali

Opublikowano

tu zaś dym

jutro na giełdzie mały spocik bo Ja, Diman, Gregor :naughty:

Diman, będziemy tam na 9.00 więc nie szalej i wpadnij też na tą godzine :)

Opublikowano

tu zaś dym

jutro na giełdzie mały spocik bo Ja, Diman, Gregor :naughty:

Diman, będziemy tam na 9.00 więc nie szalej i wpadnij też na tą godzine :)

no bo mnie wk###wia co nie wolno mi jechac gdzie chce?a tym bardziej ze fajni ludzie i impreza ? :angry:

mylisz chu.a z ogórkiem... że sie tak brzydko wyrażę ja gadam z żartem poza tym do było do Dimana...

Mozesz jeżdzic gdzie chcesz...

Sama się wszystkiego czepiasz...

Kurcze mam szkole na 11:30 ale mogę na giełdę na 9:00 skoczyć po szlajać się i błotnika poszukać :mysli: dam jeszcze znac

Opublikowano

grille to coś innego a spoty to coś innego ...

Propozycja padła żeby wpaść na spota ... nie na grill - czytać uważnie!!! :wallbash:

Opublikowano

5 posty temu pisałaś.. z byłaś :naughty: jak to się mówi: OWNED

pisałem do dimana a ty się przyczepiłaś...

Wpadaj na spoty a nie czepiaj się wszystkiego bo jak by tak było to ja na temat moich 75 koni usłyszałem tu 2358239593259 razy jakąś uwagę i nigdy nie robiłem wiji ani się nie czepiałem nikogo... tylko starałem się ripostowac żeby na forum był odpowiedni klimat, który teraz właśnie zakłócamy

PoPrsotu wyluzuj....

Ja zwijam. z dedykacją dla Gure coś tam :hi:

:polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

chyba tak - koniec mi tu przepychanek - na zlocie se dacie po szlagu, potem po piwku i skopój :wink4:[br]Dopisany: 10 Październik 2009, 22:02_________________________________________________Rudi Krolu się niczego nie czepia, jaja se robił, sam żadnego zlotu EU nie opuścił :polew: ja też śmigam gdzie chce i kiedy chce i nikt się na nikogo z tego powodu nie wnerwia - Rudi tu na większosć tematów się żartuje wiec.................luzik..............

Opublikowano

cisza ludziska...

królu, to też jedziesz na gielde???

Opublikowano
  • Autor

no myśle :wink4:[br]Dopisany: 10 Październik 2009, 22:20_________________________________________________a na przyszłość od spraw prywatnych macie PW[br]Dopisany: 10 Październik 2009, 22:22_________________________________________________i pamiętać o oddaniu głosów - Ci co jeszcze nie głosowali. Bo przy obecnej pogodzie to się chyba szybko na Forum przeniesiemy :(

Opublikowano

Ja sam nie wiem czy wpadnę jutro na tą giełdę, bo ceny to faktycznie mają czasem pojechane. Zastanowię się jeszcze...............................w nocy :polew: Jakby co Mateusz to wiesz za czym masz się rozejrzeć do mnie. Bo wiązki silnikowej to mi pewnie i tak nie kupisz :gwizdanie:

Opublikowano

spoko Gregor, tak jak wspomniałem, będę tam o 9:00 więc sie obejrzy :wink4:

jak tam będą mieli takie ceny to ich oleje i wolę kupić tego chińczyka za 430zł na wymiar pod poliftowy zderzak...

a miałem dzisiaj się bawić i nic...nie było chętnych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.