Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 noo a cieżko o dobrą żonę... ale jak pierze Ci te brudne skarpety i majty to znaczy że jest dobra żona bo nie jedna powie WYPAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 OK ide spać bo qrna siedze tu pół dnia i dalej nie wiem czym sie Czester wozi Nara dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 żenią się tylko idioci no zaprzeczał nie będę :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 00:12_________________________________________________Majki ty mi tu nie płacz tylko oswajaj się z prawdą :polew: Ja jestem młody stażem i pewnie jeszcze do mnie nie doszło co zrobiłem ale tak na serio to "dobrej" żony szukałem 9 lat i narazie nie narzekam jeszcze nie wytrzeźwiałeś po weselu :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 noo a cieżko o dobrą żonę... ale jak pierze Ci te brudne skarpety i majty to znaczy że jest dobra żona bo nie jedna powie WYPAD Od tego mamy pralkę ja tam wole jak mi dobrze gotuje bo wszystkie inne tego nie umiały a ja miałem dość wykupowania abonamentów obiadowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 no widzisz, wielka tajemnica ale oni przyjdą jeszcze też ide bo znów bede w robocie spał na stojąco teraz na poważnie, narazie abonamentów obiadowych????? o tym nie słyszałem a gotować musi umieć, to jest podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Hej dziewczyny już idziecie spać :mysli: a ja dopiero się rozkręcam [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 00:21_________________________________________________to ciekawe kto Różowemu gotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 miałeś 2 godziny temu tu być... spóźnienie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 no widzisz, wielka tajemnica ale oni przyjdą jeszcze też ide bo znów bede w robocie spał na stojąco teraz na poważnie, narazie abonamentów obiadowych????? o tym nie słyszałem a gotować musi umieć, to jest podstawa No widzisz Pucek to znaczy że sie nigdy po knajpach nie stołowaleś Wykupujesz abonament np za 200zł na miesiąc i codziennie przychodzisz na obiada ale masz do wyboru jakieś dwie narzucone opcje i tak codziennie dwie do wyboru, jest tego jeden plus nie trza zmywać po sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ktoś inny dopadł mój komp [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 00:25_________________________________________________A tak całkiem na poważnie jeśli chodzi o temat "żona" to wszystko ma swoje "+" i "-" i niech nikt mi tu nie pierdzieli że nie ma "-" bo zawsze są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 różowy wdupia zupy z "tytki" coś tam kiedyś mówił że jakiś murzyn mu gotuje, sprząta i zadowala, ale nie wnikałem :gwizdanie: no Majkel, o tym to nie słyszałem, to jak w podstawówce, "na obiady" :> po tygodniu bym miał dosyć poważnie ide, Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ale Wszyscy KOCHAMY swoje Małżonki :naughty: niektórzy kochają swoje dłonie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 mi tam źle nie było, bo widzicie sami jak mnie spasła, no ale wiało już nudą oczywiście są plusy i minusy, wiadomo... baj :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 No to dobranoc Dziewczynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 I witam z rana to ciekawe kto Różowemu gotuje Czasem sam sobie gotuję coś tam kiedyś mówił że jakiś murzyn mu gotuje, sprząta i zadowala, ale nie wnikałem :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 08:56_________________________________________________Ps. No no widzę że 1000 może paść jeszcze przed piątkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 08:56_________________________________________________Ps. No no widzę że 1000 może paść jeszcze przed piątkiem Tak i to Ty ją stukniesz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 No widzisz Pucek to znaczy że sie nigdy po knajpach nie stołowaleś Wykupujesz abonament np za 200zł na miesiąc i codziennie przychodzisz na obiada ale masz do wyboru jakieś dwie narzucone opcje i tak codziennie dwie do wyboru, jest tego jeden plus nie trza zmywać po sobie Ja pamiętam, że jak miałem abonament w "wiedeńskiej" przy placu Akademickim w Gliwicach to nie było do wyboru 2 dań tylko jedno... ;( Więc ty w jakieś luksusowej się stołowałeś :>[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 10:22_________________________________________________A teraz poważne pytanie czy ktoś z Was wymieniał diodę a alternatorze ?? Albo regulator ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Krolu ja wymieniałem i jedno i drugie co prawda było to w polonezie i miałem drugi części z innego alternatora ale jak byś pragnął to możemy twój rozebrać :polew: :polew: [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 12:16_________________________________________________a najlepiej napisz albo zadzwoń do mnie i opowiedz co się konkretnie dzieje :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOGI Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Guregoru ja tam sie nie boje im więcej mocniejszych aut w regionie tym lepiej a tak na poważnie to wyścig zbrojeń i tak trza bedzie rozpocząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ja tu widzę że powoli powoli trzeba będzie zmienić nazwę "Rezacze SG" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Krolu ja wymieniałem i jedno i drugie co prawda było to w polonezie i miałem drugi części z innego alternatora ale jak byś pragnął to możemy twój rozebrać :polew: :polew: [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 12:16_________________________________________________a najlepiej napisz albo zadzwoń do mnie i opowiedz co się konkretnie dzieje :decayed: Ja już fachowo rozpoznałem problem regulator 30 zł a dioda nie wiem ile ale dam rade sam wymienić a objaw- po zapaleniu autka nie zgasła kontrolka akumulatora dodałem lekko gazu i zgasła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi