Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jak szukałem auta to Q było priorytetem pomimo że nigdy wcześniej nie miałem okazji jeździć audi w Q i nie żałuje że tak szukałem i wiem że następne na 200% będzie musiało też mieć Q :good:

Ty tu nie właź w d*pę Mironowi lizusie jeden

bo na pewno qpiłeś te audi i nie wiedziałeś że co to jest Q

ale że 4 obok A masz odwrotnie to nie zauważyłeś

a zresztą

oprócz Q i brudu to Ty tam nic nie masz

:polew;: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ponad 2 miesiące szukałem audicy :tongue4: jedną (prawie identyczną tylko granatową) mi zwinęli z przed nosa także wiedziałem czego szukam :tongue4: :tongue4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Guregoru a tak wogóle to jak się spisuje ten 1.8T trzyma serie czy już ADR'a masz :naughty:

Może sprawdzimy co drzemie w tej białej damie :polew: przy jakiejś okazji na srefce :bicz2:

Opublikowano

Guregoru a tak wogóle to jak się spisuje ten 1.8T trzyma serie czy już ADR'a masz :naughty:

Może sprawdzimy co drzemie w tej białej damie :polew: przy jakiejś okazji na srefce :bicz2:

Brud drzemie, i komora gazowa w srodku :polew:

Opublikowano

Ale AJL-e objeżdża :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

Guru - silniczek i napęd masz :good:

ale patrząc na tylne świtła - to Twoja fura musiała być kiedyś dieslem

Opublikowano

Siema forumowicze :hi:

porównanie 4x4 na stoku bajka :good:

Opublikowano

dobry pany :hi:

ja szukajac auta tez chcialem Q ale niestety malo ich bylo z silnikiem diesla

Opublikowano

:hi:

więc, spędziłem prawie pół dnia na wjeździe do Rybnika, jechałem po opony, tam gdzie Miron mnie posłał, dojechałem po 2 godzinach, no i co? spóźniłem się bo 5 minut wcześniej zamknęli :angry:

no to powrót, następna godzina, jednym słowem szlak mnie trafia, h*j mnie strzela i mam takie nerwy że zaraz chyba kogoś zabije!

pół dnia a nic nie załatwiłem, gorzej być nie może!

oglądałem te filmiki z Q, no ładnie, wytestujemy zimą, ale się nie spuściłem, bo co Quattro to Quattro :decayed:

Opublikowano

3 dni tyrania od rana do wieczora i zaległości na forum 35 stron !!

No Guru twoja robota jest ok, my robimy dzieci a Tobie sie interes kręci :polew:

Kurde pojechałbym z Wami do tej Czewy ale w sobote wiozę swoją A4 kolege do ślubu a pozniej ide na weselicho to pewnie nie bede w stanie w niedziele wsiąść za kółko, ale w piątek sie pokaże jak sie w robocie uspokoi....

[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 18:11_________________________________________________

więc, spędziłem prawie pół dnia na wjeździe do Rybnika, jechałem po opony, tam gdzie Miron mnie posłał, dojechałem po 2 godzinach, no i co? spóźniłem się bo 5 minut wcześniej zamknęli :angry:

no to powrót, następna godzina, jednym słowem szlak mnie trafia, h*j mnie strzela i mam takie nerwy że zaraz chyba kogoś zabije!

pół dnia a nic nie załatwiłem, gorzej być nie może!

oglądałem te filmiki z Q, no ładnie, wytestujemy zimą, ale się nie spuściłem, bo co Quattro to Quattro :decayed:

Pucek a co dalej takie korki w Rybniku??

qr** zawsze mam trase w piątki przez Rybnik i sie wku...wiam bo mi czasu brakuje a tu prawie weekend

Opublikowano

dzisiaj to była przesada, stałem już na wjeździe do centrum tzn. obok SZPILA/Harley, na paruszowcu na światłach gliniarze kierowali ruchem, prosta mega korek, obok media to samo, wracając od strony Gliwic, stałem obok Mustanga :kwasny:

jednym słowem, przegięcie pały!!!

Opublikowano

jednym słowem szlak mnie trafia, h*j mnie strzela i mam takie nerwy że zaraz chyba kogoś zabije!

Polecam standardowo odreagować na Guruguru :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jednym słowem szlak mnie trafia, h*j mnie strzela i mam takie nerwy że zaraz chyba kogoś zabije!

Polecam standardowo odreagować na Guruguru :polew: :polew: :polew:

Ty nie być taki do przodu bo cię z tyłu braknie :cool1:

Opublikowano

ja już uciekam, jade na miasto :naughty:

teraz przynajmniej korków nie ma :)

Guru, to mój kolega, a ja z kolegów się nie śmieje :polew:

Opublikowano

No i Prezes nie przejedziesz się furką od Dzo-Dza bo niestety miał przykry wypadek :(

Opublikowano

Mironku Prezesie mozesz mnie dopisac z rybnickiej w niedziele gdzies na 80% jade :):notworthy:

Opublikowano

Kto tam coś mówił że chciał by mieć zawór blow off taki jak Gregor :) bo w strefie śmiechu pokazali dość oryginalny blow off :polew: :polew:

http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_bielska_bialej_i_okolickazda_sroda_godz18_parking_sarni_stok_aleja_w-t94687.0.html;msg1196508#msg1196508

Opublikowano
  • Autor

No i Prezes nie przejedziesz się furką od Dzo-Dza bo niestety miał przykry wypadek :(

wiem :wink4::angry:

Mironku Prezesie mozesz mnie dopisac z rybnickiej w niedziele gdzies na 80% jade :):notworthy:

zrobione ale na 100% a nie 80% :)[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 20:59_________________________________________________Czester dalesz szukasz fury ? bo jest do łyknięcia ori s-line za małą kase

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10012154

Opublikowano

wiem :wink4::angry:

zrobione ale na 100% a nie 80% :)[br]Dopisany: 18 Listopad 2009, 20:59_________________________________________________Czester dalesz szukasz fury ? bo jest do łyknięcia ori s-line za małą kase

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10012154

a ten pies do pilnowania fury gratis??

Opublikowano
  • Autor

pewnie tak :)

Opublikowano
:hi: z wieczorka
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.