Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: z rana i do zobaczenia o 14:00 :good:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: z rana i do zobaczenia o 14:00 :good:

czyli ma sie rozumiec ze dales rade lecisz z nami arek to spoko

Opublikowano

Witam z rana :hi:

No to kolejna A4 zasilila nasze szeregi :>

O ktorej bedziecie ruszac z Gliwic ? Bo obawiam sie, ze ja bede mogl dotrzec dopiero kolo 14:15-20, takze jak was juz nie bedzie to najwyzej spotkamy sie w Katowicach, chyba ze poczekacie chwile :decayed:

Opublikowano

napisane ze bedziemy startowac o 14.00 ale znajac zycie to bedzie lekkie spoznienie zanim sie wszyscy zjada takze mysle ze zdarzysz dojechac

Opublikowano

:bry:

Elyta i reszta ekipy

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

ja niestety bez CB bo nie chce mi się szukać miejsca dla podłączenia, a i tak mi pewnie znów by odbierało obroty silnika :polew:

jeżeli 14:30 mamy być w katowicach, to nie ma żadnych spóźnień, musimy jechać max 14:10

więc się nie ociągać!!!

Opublikowano

kurcze ja mogę sie spóźnić

i dojechać dopiero tak jak Czester

czyli 14:10 może 14:15 :confused4:

Opublikowano

coś mi się zdaje że żeby nie spóźnić się do kato będziemy musieli "trochę przyśpieszyć" :decayed:

Opublikowano

nie ma sprawy

Opublikowano

:hi: witam

No i ja się wreszcie wyspałem wiec idę jeszcze troszkę wypucować niunie tak żeby :bicz3: nie było .

do 14 :>

Opublikowano

coś mi się zdaje że żeby nie spóźnić się do kato będziemy musieli "trochę przyśpieszyć" :decayed:

no to tak jak juz kiedys mowilem zrobi sie mega sciganko na autobanie :naughty::decayed:[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 11:32_________________________________________________majkel a co z toba jedziesz grubo bylo wczoraj na weselu czy spokoj

Opublikowano

to ja spadam bo muszę jeszcze jechać z psem do weterynarza...

to do 14:00 na parkingu przy autobanie :wink4:

Opublikowano

to ja spadam bo muszę jeszcze jechać z psem do weterynarza...

to do 14:00 na parkingu przy autobanie :wink4:

narazie do zobaczenia

Opublikowano
  • Autor

Poczekamy do 14.15 i ruszamy - będziemy śmigali spacerowo więc jak ktoś przyjedzie później nie powinien mieć problemu z dojechaniem do nas na trasie :wink4:

Opublikowano

no to tak jak juz kiedys mowilem zrobi sie mega sciganko na autobanie :naughty::decayed:[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 11:32_________________________________________________majkel a co z toba jedziesz grubo bylo wczoraj na weselu czy spokoj

Ja dopiero oko podniosłem i na 100% nie jade bo jeszcze widzę 2 kierownice w aucie :polew: no i jeszcze mi q***wa na 15 wypadł obiad u teściowej :disgust:

Także chłopy udanego spota i zachowywać mi sie tam :wink4:

Opublikowano
  • Autor

ok Majki :)

Opublikowano

Ja dopiero oko podniosłem i na 100% nie jade bo jeszcze widzę 2 kierownice w aucie :polew: no i jeszcze mi q***wa na 15 wypadł obiad u teściowej :disgust:

no to sie tam u tej tesciowej nie przejedz no szkoda

Opublikowano
  • Autor

ja niestety bez CB bo nie chce mi się szukać miejsca dla podłączenia, a i tak mi pewnie znów by odbierało obroty silnika :polew:

jeżeli 14:30 mamy być w katowicach, to nie ma żadnych spóźnień, musimy jechać max 14:10

więc się nie ociągać!!!

:good:

właśnie - bez ociągania - o wyjeździe było wiadomo już 2 miesiące temu - o godz. wyjazdu tydzień temu - więc nie płakać mi tu tylko przyjechać po mesku punktualnie - a jak nie to przycisnąć prawy pedał i jak najszybciej dojechać do nas na banie :wink4:

Opublikowano

no to sie tam u tej tesciowej nie przejedz no szkoda

diman nie mam ani apetytu ani ochoty tam iść, myślałem że spokojnie w domu bede sie z kacem meczył i tak mi niedziela minie a tu prosze mamusia sie odezwała :polew:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.