miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Guru Ty Mu lepiej nic nie mów bo zobacz już przelicza Jak kupi nam po aucie (tzn dostaniemy pod choinkę ) to ja mu nowe wtryski kupię jeszcze w tym samym dniu co dostanę B8 dziś mi w ASO wycene z rabatem na wtryski zrobili - 2150zł szt. Byle wtryski wytrzymały do zimowego :gwizdanie: po zimowym juz kasa bedzie nie nie - nie muszą nic wytrzymywać bo robię to już nawet nie wiem czy w piatek już bez fury nie będę
Guregoru Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Guru Ty Mu lepiej nic nie mów bo zobacz już przelicza Jak kupi nam po aucie (tzn dostaniemy pod choinkę ) to ja mu nowe wtryski kupię jeszcze w tym samym dniu co dostanę B8 dziś mi w ASO wycene z rabatem na wtryski zrobili - 2150zł szt. Byle wtryski wytrzymały do zimowego :gwizdanie: po zimowym juz kasa bedzie nie nie - nie muszą nic wytrzymywać bo robię to już nawet nie wiem czy w piatek już bez fury nie będę :polew: "Ale nie poczekam bo jeszcze nie dymi to mi Patryk powiedział że na razie nie muszę" normalnie tak samo jak kupował samochód :polew:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:22_________________________________________________Tzn "nie" kupował samochodu
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Guru Ty Mu lepiej nic nie mów bo zobacz już przelicza Jak kupi nam po aucie (tzn dostaniemy pod choinkę ) to ja mu nowe wtryski kupię jeszcze w tym samym dniu co dostanę B8 dziś mi w ASO wycene z rabatem na wtryski zrobili - 2150zł szt. Byle wtryski wytrzymały do zimowego :gwizdanie: po zimowym juz kasa bedzie nie nie - nie muszą nic wytrzymywać bo robię to już nawet nie wiem czy w piatek już bez fury nie będę :polew: "Ale nie poczekam bo jeszcze nie dymi to mi Patryk powiedział że na razie nie muszę" normalnie tak samo jak kupował samochód :polew:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:22_________________________________________________Tzn "nie" kupował samochodu juz taki jestem - że nie moge wytrzymać jak wiem że mam coś nie tak
Patrikos28 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Guru Ty Mu lepiej nic nie mów bo zobacz już przelicza Jak kupi nam po aucie (tzn dostaniemy pod choinkę ) to ja mu nowe wtryski kupię jeszcze w tym samym dniu co dostanę B8 dziś mi w ASO wycene z rabatem na wtryski zrobili - 2150zł szt. Byle wtryski wytrzymały do zimowego :gwizdanie: po zimowym juz kasa bedzie nie nie - nie muszą nic wytrzymywać bo robię to już nawet nie wiem czy w piatek już bez fury nie będę To przyjedziesz tą słynna Corsa [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:26_________________________________________________A gdzie te wtryski bierzesz ?
Guregoru Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 juz taki jestem - że nie moge wytrzymać jak wiem że mam coś nie tak To prawie tak jak ja halla wymieniam już tylko coś koło roku :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 dziś mi w ASO wycene z rabatem na wtryski zrobili a ja wczoraj szukalem kogos kto mi cos z ASO na rabat wezmie a ja oglądałem KAC VEGAS ja tez dzisiaj go ogladalem ale juz 4 raz
Patrikos28 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 juz taki jestem - że nie moge wytrzymać jak wiem że mam coś nie tak To prawie tak jak ja halla wymieniam już tylko coś koło roku :polew: :polew: Guru to twoje AEB w koncu Cie w dupe kopnie i Ci sie rozkraczy kiedyś
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Guru Ty Mu lepiej nic nie mów bo zobacz już przelicza Jak kupi nam po aucie (tzn dostaniemy pod choinkę ) to ja mu nowe wtryski kupię jeszcze w tym samym dniu co dostanę B8 dziś mi w ASO wycene z rabatem na wtryski zrobili - 2150zł szt. Byle wtryski wytrzymały do zimowego :gwizdanie: po zimowym juz kasa bedzie nie nie - nie muszą nic wytrzymywać bo robię to już nawet nie wiem czy w piatek już bez fury nie będę To przyjedziesz tą słynna Corsa [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:26_________________________________________________A gdzie te wtryski bierzesz ? corsą ? - jeszcze nie wiem gdzie biorę ? - jeszcze nie wiem, czekam na kilka odpowiedzi cenowych
Guregoru Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Guru to twoje AEB w koncu Cie w dupe kopnie i Ci sie rozkraczy kiedyś Jeszcze mnie ani razu nie zawiódł :> i mam nadzieję że tak pozostanie [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:30_________________________________________________ spamowicze
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 jak będę corsą to możemy na ściganko sie wybrać gorzej jak będzie biało
Patrikos28 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Guru Ty Mu lepiej nic nie mów bo zobacz już przelicza Jak kupi nam po aucie (tzn dostaniemy pod choinkę ) to ja mu nowe wtryski kupię jeszcze w tym samym dniu co dostanę B8 dziś mi w ASO wycene z rabatem na wtryski zrobili - 2150zł szt. Byle wtryski wytrzymały do zimowego :gwizdanie: po zimowym juz kasa bedzie nie nie - nie muszą nic wytrzymywać bo robię to już nawet nie wiem czy w piatek już bez fury nie będę To przyjedziesz tą słynna Corsa [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:26_________________________________________________A gdzie te wtryski bierzesz ? corsą ? - jeszcze nie wiem gdzie biorę ? - jeszcze nie wiem, czekam na kilka odpowiedzi cenowych Mogę sprawdzić mam kuzyna w czewie robi na serwisie Vw audi wiec ma jakąś zniżkę , więc jutro mogę spytać ile sztuk masz do wymiany ?[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:32_________________________________________________ Guru to twoje AEB w koncu Cie w dupe kopnie i Ci sie rozkraczy kiedyś Jeszcze mnie ani razu nie zawiódł :> i mam nadzieję że tak pozostanie [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 23:30_________________________________________________ spamowicze OBY Tylko zrób coś dla niego idą święta :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 OBY Tylko zrób coś dla niego idą święta :gwizdanie: O widzisz muszę coś pomyśleć
miron78 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Patrikos - wtryski zalca sie wymieniać w kpl. czyli 6 szt. Jeżeli pracuje w ASO to nie ma sensu pytać - tam cena jest tak mega wysoka że żaden rabat nie jest rabatem
Pucek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 no to słynna corsa na HIDach i klimie wpadnie w piąteczek Miron, przynajmniej będziesz mógł się z królem sprawdzić
krolu Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 nie gadaj głupot tylko odpisz mi na gg :wallbash:
Guregoru Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 nie gadaj głupot tylko odpisz mi na gg :wallbash: przepraszam szefie :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi