Pucek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 najwyższy czas, zachwile dostaniesz prostaty i lipa z dzieciaka masz już swój wiek :gwizdanie: nie żebym coś mówił, ale stara d*pa jesteś to jak bym miał jechać z teściową, to zapinam KAMPING a w drodze przypadkiem się odpina z nią w środku
Patrikos28 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 najwyższy czas, zachwile dostaniesz prostaty i lipa z dzieciaka masz już swój wiek :gwizdanie: nie żebym coś mówił, ale stara pupa jesteś to jak bym miał jechać z teściową, to zapinam KAMPING a w drodze przypadkiem się odpina z nią w środku O ty :bicz3: z u mnie całkiem dobrze , ale wiem że pora mieć bajtelka bo to czuje już
Pucek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 czujesz że powoli kończy się zapas w zbiornikach? no to nie trać czasu, do wyra i jedziesz :>
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Guruguru skoro na Ciebie nie można było liczyć ...... to ja śnieg dziś zamówiłem
SoMeS Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Guruguru skoro na Ciebie nie można było liczyć ...... to ja śnieg dziś zamówiłem Dobra robota Tylko że ja tam na tym śniegu teraz muszę trochę pomarznąć Dobry
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Tylko że ja tam na tym śniegu teraz muszę trochę pomarznąć No co zrobić ......... nikt nie mówił że będzie łatwo
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dzieciaka nie mam ,ale myslimy o Nim a nawet ostatnio trochę zaczeliśmy sie starac Jak sam nie dajesz rady zawsze koooledzy mogą pomóc :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 No i pierwsze latanie bokami zaliczone w drodze do pracy Ps. Witam [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 10:27_________________________________________________Pucek ty tak mówisz o tym braku "zapasu w zbiornikach" jak byś znał to z praktyki Tzn że co twój partner ostatnio nie "strzela" (to za tą cichodajkę )
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 No i pierwsze latanie bokami zaliczone w drodze do pracy Ale zapomniałeś dodać że do pracy szedłeś na piechotę :polew:
Patrikos28 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 No i pierwsze latanie bokami zaliczone w drodze do pracy Ale zapomniałeś dodać że do pracy szedłeś na piechotę :polew: :polew: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 10:53_________________________________________________ Zeby nie było że na gliwickich są same geje to ogladać i podziwiac dziewczynki :polew:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 11:05_________________________________________________No to chyba jednak w piątek latanie bokiem pod areną to program obowiązkowy http://wiadomosci.onet.pl/2096552,11,atak_zimy__bedzie_sypac_trzy_dni,item.html[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 11:13_________________________________________________Krolu nie czytaj tak tego Spamu
krolu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 nie czytam - szkoda życia .. czytam tylko na bieżąco ostatnio
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 No i pierwsze latanie bokami zaliczone w drodze do pracy Ale zapomniałeś dodać że do pracy szedłeś na piechotę :polew: A właśnie że nie [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 11:26_________________________________________________ nie czytam - szkoda życia .. czytam tylko na bieżąco ostatnio Krolu już olał Gliwicką Elytę i przeszedł do Katowic
krolu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 o dziwo wczoraj na spocie U NICH nie byłem :gwizdanie: ale tematy gejowskie mnie nie interesują
Pucek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Królu, właśnie że wczoraj nic o gejach nie było pisane, tylko NORMALNE rzeczy a wiecie jak się ucieszyłem? wstałem 5 minut temu z łóżka, naciskam na lapku power, podchodze do okna, i jadę z roletami w górę, co widzę? BIAAAAAŁOOOO ucieszyłem się jak dziecko jeszcze na dodatek przeczytałem na onecie że właśnie przez 3 dni ma sypać a po włączeniu TV leciało "bad romance" no i czego chcieć więcej??? :> to w piąteczek wielkie ślizganko :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Królu, właśnie że wczoraj nic o gejach nie było pisane, tylko NORMALNE rzeczy a wiecie jak się ucieszyłem? wstałem 5 minut temu z łóżka, naciskam na lapku power, podchodze do okna, i jadę z roletami w górę, co widzę? BIAAAAAŁOOOO ucieszyłem się jak dziecko jeszcze na dodatek przeczytałem na onecie że właśnie przez 3 dni ma sypać a po włączeniu TV leciało "bad romance" no i czego chcieć więcej??? :> to w piąteczek wielkie ślizganko :gwizdanie: To co w piątek Pucek zaprezentujesz jak się śmiga Q
krolu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Królu, właśnie że wczoraj nic o gejach nie było pisane, tylko NORMALNE rzeczy a wiecie jak się ucieszyłem? wstałem 5 minut temu z łóżka, naciskam na lapku power, podchodze do okna, i jadę z roletami w górę, co widzę? BIAAAAAŁOOOO ucieszyłem się jak dziecko jeszcze na dodatek przeczytałem na onecie że właśnie przez 3 dni ma sypać a po włączeniu TV leciało "bad romance" no i czego chcieć więcej??? :> to w piąteczek wielkie ślizganko :gwizdanie: :good: :good: :good: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 taaaa, jak dojadę to może coś tam pokażę, chociaż to będzie praktycznie moje pierwsze ślizganko
Rekomendowane odpowiedzi