SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 znaczy że będę się kręcił tak długo aż zasypię wszystkie Q-benzynki
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 znaczy że będę się kręcił tak długo aż zasypię wszystkie Q-benzynki To ci życia nie starczy
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ale jak fajnie wybrnąłeś przed Prezesem Q-benzynki
Pelex Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 przypomniało mi sie jak w zeszłym roku Guru przyjechał na ślizgawkę z pełnym bakiem a za 10 min. wskaźnik pokazywał połowę :polew: potem to juz tylko dociążał mi tył driftowozu
Skydiver Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 przypomniało mi sie jak w zeszłym roku Guru przyjechał na ślizgawkę z pełnym bakiem a za 10 min. wskaźnik pokazywał połowę :polew: potem to juz tylko dociążał mi tył driftowozu Ma po prostu zepsuty wskaźnik paliwa
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 nie no w 10minut 30litrów by nie wyjeździł ja na Nurburgring na odcinku 22km w 10minut spaliłem 8litrów
Pelex Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 przypomniało mi sie jak w zeszłym roku Guru przyjechał na ślizgawkę z pełnym bakiem a za 10 min. wskaźnik pokazywał połowę :polew: potem to juz tylko dociążał mi tył driftowozu Ma po prostu zepsuty wskaźnik paliwa ta i dziure w baku
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 przypomniało mi sie jak w zeszłym roku Guru przyjechał na ślizgawkę z pełnym bakiem a za 10 min. wskaźnik pokazywał połowę :polew: potem to juz tylko dociążał mi tył driftowozu Ma po prostu zepsuty wskaźnik paliwa No właśnie k**wa nie :polew: przypomniało mi sie jak w zeszłym roku Guru przyjechał na ślizgawkę z pełnym bakiem a za 10 min. wskaźnik pokazywał połowę :polew: potem to juz tylko dociążał mi tył driftowozu No nie z pełnym było może trochę ponad 1 kreskę nad połowę
Pelex Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 nie no w 10minut 30litrów by nie wyjeździł ja na Nurburgring na odcinku 22km w 10minut spaliłem 8litrów A u niego spalanie jest trzy razy większe to sobie policz prawie pół baku jak nic
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Ale powiedz Pelex że sam wtedy przyznałeś że na Q na śniegu nie ma mocnych
gregory Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 przypomniało mi sie jak w zeszłym roku Guru przyjechał na ślizgawkę z pełnym bakiem a za 10 min. wskaźnik pokazywał połowę :polew: potem to juz tylko dociążał mi tył driftowozu Nie zapominaj, że Guru od roku(zapewne) ma zepsuty czujnik Hall-a
krolu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 wtedy przyznałeś że na Q na śniegu nie ma mocnych niema mocnych zeby pokryć koszty paliwa
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 przypomniało mi sie jak w zeszłym roku Guru przyjechał na ślizgawkę z pełnym bakiem a za 10 min. wskaźnik pokazywał połowę :polew: potem to juz tylko dociążał mi tył driftowozu Nie zapominaj, że Guru od roku(zapewne) ma zepsuty czujnik Hall-a No i przez to gówno wczoraj jak śmigałem po parkingu mi 3 razy zdechł chyba jednak trzeba będzie wymienić
gregory Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ja na Nurburgring na odcinku 22km w 10minut spaliłem 8litrów Byłeś na Nurburgringu swoim paździochem
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 wtedy przyznałeś że na Q na śniegu ni niema mocnych zeby pokryć koszty paliwa Krolu kasa łatwo przychodzi i łatwo się traci
Pelex Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 przypomniało mi sie jak w zeszłym roku Guru przyjechał na ślizgawkę z pełnym bakiem a za 10 min. wskaźnik pokazywał połowę :polew: potem to juz tylko dociążał mi tył driftowozu Nie zapominaj, że Guru od roku(zapewne) ma zepsuty czujnik Hall-a nie od roku tylko ze dwa lata jak nic a tak wogule to złej baletnicy .......................
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 co to jest? [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 20:19_________________________________________________tak Gregory byłem na Nurburgring swoim paździochem
gregory Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 przypomniało mi sie jak w zeszłym roku Guru przyjechał na ślizgawkę z pełnym bakiem a za 10 min. wskaźnik pokazywał połowę :polew: potem to juz tylko dociążał mi tył driftowozu Nie zapominaj, że Guru od roku(zapewne) ma zepsuty czujnik Hall-a No i przez to gówno wczoraj jak śmigałem po parkingu mi 3 razy zdechł chyba jednak trzeba będzie wymienić Guru przez to "gówno" spaliłeś już tyle więcej paliwa że zapłaciły by ci się pewnie ze 3.....4 takie czujniki. No ale szkoda ci na nowy [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 20:19_________________________________________________ tak Gregory byłem na Nurburgring swoim paździochem Faaajnie.
Rekomendowane odpowiedzi