Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

picie to było wyśmienite, a żarcie? buhehehhe :decayed:

dobra, napiszę to, CORSA TEŻ WYMIATAŁA :>

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ciekawe tylko co na to club corsy że Miron zdradził :mysli:

:polew:

Opublikowano

hehhehe ja spadam jakiś film obejrzeć...

dobrej nocy wszystkim :wink4:

Opublikowano

hehhehe ja spadam jakiś film obejrzeć...

dobrej nocy wszystkim :wink4:

też spadam spać zaraz :hi:

Opublikowano

Witam i ja po spocie :polew:

No ślizganko było konkret :good:

I według mnie i tak :quattro: wymiata :naughty:

Pelex jak zwykle :good:

A i Pucek się na koniec rozkręcił ze ślizganiem :naughty:

Opublikowano

siemacie ja juz w domu dzieki za dzisiaj spocik jak zawsze udany lecz ten byl ciekawszy bo z upalankiem podziekowania dla pucka i pitka za udostepnienie wozka do upalania :>

To co wy upalaliście biedne ADP od Pitka jak tyle quattro było ??

Opublikowano

Były 2 Q do upalania + jedno które było tylko raz upalane (od Darka)

Ps. Ten parking ze szkoły na kopalnianej jest odgrodzony ze wszystkich 3 stron :disgust: chyba że dorwiemy budga od kogoś z uczelni bo na jednym z wjazdów jest szlaban czytający budge chyba a że i czytnik jest wyłączony wieczorami :disgust:

Opublikowano

Były 2 Q do upalania + jedno które było tylko raz upalane (od Darka)

Ps. Ten parking ze szkoły na kopalnianej jest odgrodzony ze wszystkich 3 stron :disgust: chyba że dorwiemy budga od kogoś z uczelni bo na jednym z wjazdów jest szlaban czytający budge chyba a że i czytnik jest wyłączony wieczorami :disgust:

no to lipa :thumbdown:

Opublikowano

Mirek moze jeszcze poczekam i wezme te recaro bo gosc juz w przeciagu tygodnia opucił cene o 1 tys :gwizdanie:

http://moto.allegro.pl/item844648557_audi_a4_s4_b6_b7_fotele_recaro.html

Majki odczekaj i bierz bo za***iste :)

ja ze swoją też czekałem bo chciał gościu prawie raz tyle niż za ile kupiłem :gwizdanie:

Opublikowano

Mirek moze jeszcze poczekam i wezme te recaro bo gosc juz w przeciagu tygodnia opucił cene o 1 tys :gwizdanie:

Zaoferuj mu cene jaka Ciebie interesuje może się zgodzi :wink4:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 10:28_________________________________________________Lub napisz do niego jaka REALNA cena go interesuje :blink:

Opublikowano

Zaoferuj mu cene jaka Ciebie interesuje może się zgodzi :wink4:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2009, 10:28_________________________________________________Lub napisz do niego jaka REALNA cena go interesuje :blink:

no niestety te foteliki tak stoją a on tu ma ładny komplet więc może schodzić wolno zanim dotrze do niego ile ktoś może dać :mysli:

Opublikowano

Albo się jeszcze zastanów bo nie będą Ci pasowały ............. nie ma korbek na tył :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Albo się jeszcze zastanów bo nie będą Ci pasowały ............. nie ma korbek na tył :polew: :polew: :polew:

jak już będzie miał boczki to samo zrobienie instalacji to żaden problem :wink4:

Opublikowano

jak już będzie miał boczki to samo zrobienie instalacji to żaden problem :wink4:

Ale Majki chce mieć niepowtarzalna i chce zachować korbki :decayed:

Opublikowano

:hi:

a mi wczoraj zamarzały wycieraczki :blink: mechanizm dokładnie, muszę to czymś przesmarować :rolleyes:

Guru, no to nie ładnie, ale powiem Wam, że tam ten parking co wczoraj to był fajny, ale trzeba było by tam jechać grubo po 21, tak żeby cały parking był dla nas :naughty:

nawet za dużo paliwa mi nie poszło :polew:

Majkel, zadzwoń albo napisz do tego gościa, bo naprawde mega są te siedzenia :kox:

Opublikowano

:hi:

a mi wczoraj zamarzały wycieraczki :blink: mechanizm dokładnie, muszę to czymś przesmarować :rolleyes:

Guru, no to nie ładnie, ale powiem Wam, że tam ten parking co wczoraj to był fajny, ale trzeba było by tam jechać grubo po 21, tak żeby cały parking był dla nas :naughty:

nawet za dużo paliwa mi nie poszło :polew:

Majkel, zadzwoń albo napisz do tego gościa, bo naprawde mega są te siedzenia :kox:

takie zabawy to dobre nocą są :wink4:

ja dzisiaj spuściłem płyn od chłodnicy bo mi się kontrolka zapaliła i zalałem nowym zimowym z orlenu do -35' :przebiegly:

Opublikowano

ja niedawno namieszałem sobie z ori preparatów, płyn na -40, więc musi być dobrze, ale zapomniałem że w spryskiwaczach miałem mieszany, bo letni + zimowy :naughty:

muszę dzisiaj się tym zająć :gwizdanie:

Opublikowano

ja niedawno namieszałem sobie z ori preparatów, płyn na -40, więc musi być dobrze, ale zapomniałem że w spryskiwaczach miałem mieszany, bo letni + zimowy :naughty:

muszę dzisiaj się tym zająć :gwizdanie:

mi w ostatnich dniach spryskiwacze notorycznie zamarzają mimo że mam zimowy płyn :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.