Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 dopóki będę w PL dopóty będę was gnębił nie poddam się To ustaw się w kolejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Fioletowy, a czy my zobaczymy jak niutony z czarnej B7 przenoszą się na pokrywę śnieżną? :> nie pojedziesz na zimowy to zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Rudi, piwa nie było, a Piwo to nasze paliwo... odnośnie zimowego...kiedy będą te zapisy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 dopóki będę w PL dopóty będę was gnębił nie poddam się To ustaw się w kolejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 odnośnie zimowego...kiedy będą te zapisy :gwizdanie: Jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Rudi, piwa nie było, a Piwo to nasze paliwo... odnośnie zimowego...kiedy będą te zapisy :gwizdanie: poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Rudi się znalazła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Rudi, piwa nie było, a Piwo to nasze paliwo... odnośnie zimowego...kiedy będą te zapisy :gwizdanie: poszło PW Tzn że miałem tego nie pisać otwarcie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Klubowicz od siedmiu boleści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Rudi, piwa nie było, a Piwo to nasze paliwo... No właśnie przez Ciebie wszyscy upalali po trzeźwemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Rudi, piwa nie było, a Piwo to nasze paliwo... No właśnie przez Ciebie wszyscy upalali po trzeźwemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Rudi, piwa nie było, a Piwo to nasze paliwo... odnośnie zimowego...kiedy będą te zapisy :gwizdanie: poszło PW Tzn że miałem tego nie pisać otwarcie :polew: to co Ty wiesz mogłeś napisać - to co ja wiem nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ja już wszystko wiem, no i jeszcze raz dzięki Miron, zaskoczyłeś mnie Guru, dla Ciebie nie ma miejsca, bo znęcasz się nad bratem :> Rudi, a kiedy będziesz jechać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 to co Ty wiesz mogłeś napisać - to co ja wiem nie mogę Tzn że wiesz coś o czym będę wiedział do 23.59 [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:40_________________________________________________ Guru, dla Ciebie nie ma miejsca, bo znęcasz się nad bratem :> Że kto że ja :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 hehehhe wiesz, ja byłem wtedy nie trzeźwy ale tyle to widziałem, nawet wolałem się odsunąć wtedy naprawde groźno wyglądałeś, jednak Cie nie doceniam, kiedyś możesz mi yebnąć Rudi, w przyszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 w końcu trenuje tam te swoje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 hehehhe wiesz, ja byłem wtedy nie trzeźwy ale tyle to widziałem, nawet wolałem się odsunąć wtedy naprawde groźno wyglądałeś, jednak Cie nie doceniam, kiedyś możesz mi yebnąć Spokojnie Pucek swoich nie biję bez powodu a niestety ale jemu się wtedy należało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 też tak macie że boicie się czasem coś przy Guru powiedzieć? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 też tak macie że boicie się czasem coś przy Guru powiedzieć? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 to co Ty wiesz mogłeś napisać - to co ja wiem nie mogę Tzn że wiesz coś o czym będę wiedział do 23.59 [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:40_________________________________________________ Guru, dla Ciebie nie ma miejsca, bo znęcasz się nad bratem :> Że kto że ja :polew: Guru Twój brat słyszałem jedzie na zimowisko z fundacji "Pomoc dotkniętych przemocą rodzinną" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi