Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Guru Twój brat słyszałem jedzie na zimowisko z fundacji "Pomoc dotkniętych przemocą rodzinną" Kurde a miał się nikt nie dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Guru Twój brat słyszałem jedzie na zimowisko z fundacji "Pomoc dotkniętych przemocą rodzinną" Kurde a miał się nikt nie dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 to co Ty wiesz mogłeś napisać - to co ja wiem nie mogę Tzn że wiesz coś o czym będę wiedział do 23.59 [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:40_________________________________________________ Guru, dla Ciebie nie ma miejsca, bo znęcasz się nad bratem :> Że kto że ja :polew: Guru Twój brat słyszałem jedzie na zimowisko z fundacji "Pomoc dotkniętych przemocą rodzinną" to ja już wiem dlaczego wtedy dostawał takie baty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 to co Ty wiesz mogłeś napisać - to co ja wiem nie mogę Tzn że wiesz coś o czym będę wiedział do 23.59 [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:40_________________________________________________ Guru, dla Ciebie nie ma miejsca, bo znęcasz się nad bratem :> Że kto że ja :polew: Guru Twój brat słyszałem jedzie na zimowisko z fundacji "Pomoc dotkniętych przemocą rodzinną" to ja już wiem dlaczego wtedy dostawał takie baty opłacało się - zawsze to zimowisko za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Guru Twój brat słyszałem jedzie na zimowisko z fundacji "Pomoc dotkniętych przemocą rodzinną" Kurde a miał się nikt nie dowiedzieć A jak zwykle wszyscy wszystko wiedzą ......... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Guru Twój brat słyszałem jedzie na zimowisko z fundacji "Pomoc dotkniętych przemocą rodzinną" Dla złagodzenia urazu psychicznego również dostarcza mu zabawki z firmy ....... oczywiście te z promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Guru Twój brat słyszałem jedzie na zimowisko z fundacji "Pomoc dotkniętych przemocą rodzinną" Dla złagodzenia urazu psychicznego również dostarcza mu zabawki z firmy ....... oczywiście te z promocji Tak z promocji............. chyba te z odrzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 1 stycznia...hmm a czemu nie, no chyba że wszyscy jeszcze będą kaput :polew: ale myślę że Forum będzie zamknięte :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Guru Twój brat słyszałem jedzie na zimowisko z fundacji "Pomoc dotkniętych przemocą rodzinną" Dla złagodzenia urazu psychicznego również dostarcza mu zabawki z firmy ....... oczywiście te z promocji a ja śmiem sądzić że te uszkodzone [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:56_________________________________________________forum powinno być 1 stycznia zamknięte bo będzie tu jeden wielki OT jak wszyscy najeb...i wpadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Guru Twój brat słyszałem jedzie na zimowisko z fundacji "Pomoc dotkniętych przemocą rodzinną" Dla złagodzenia urazu psychicznego również dostarcza mu zabawki z firmy ....... oczywiście te z promocji a ja śmiem sądzić że te uszkodzone A do tego wszystkiego beszczelnie chciał się jeszcze podpiąć do akcji "Pomoc dla powodzian" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Guru 23.59 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 forum powinno być 1 stycznia zamknięte bo będzie tu jeden wielki OT jak wszyscy najeb...i wpadną E tam w tym roku największa frekwencja była 5 stycznie jak już wszyscy wytrzeźwieli do końca [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:59_________________________________________________ Guru 23.59 :gwizdanie: No i wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 forum powinno być 1 stycznia zamknięte bo będzie tu jeden wielki OT jak wszyscy najeb...i wpadną Myślisz że Rudi tyle piwa dowiezie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 forum powinno być 1 stycznia zamknięte bo będzie tu jeden wielki OT jak wszyscy najeb...i wpadną E tam w tym roku największa frekwencja była 5 stycznie jak już wszyscy wytrzeźwieli do końca [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:59_________________________________________________ Guru 23.59 :gwizdanie: No i wiem co wiesz -o jaki temat Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 forum powinno być 1 stycznia zamknięte bo będzie tu jeden wielki OT jak wszyscy najeb...i wpadną Myślisz że Rudi tyle piwa dowiezie :gwizdanie: mówiłem tu bardziej o sylwestrze :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 forum powinno być 1 stycznia zamknięte bo będzie tu jeden wielki OT jak wszyscy najeb...i wpadną E tam w tym roku największa frekwencja była 5 stycznie jak już wszyscy wytrzeźwieli do końca [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:59_________________________________________________ Guru 23.59 :gwizdanie: No i wiem co wiesz -o jaki temat Ci chodzi Ty dobrze wiesz że ja wiem o tym co ty wiesz i myślisz że ja nie wiem ale że i tak się dowiem tylko później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ty dobrze wiesz że ja wiem o tym co ty wiesz i myślisz że ja nie wiem ale że i tak się dowiem tylko później to było za trudne jak na tą porę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 forum powinno być 1 stycznia zamknięte bo będzie tu jeden wielki OT jak wszyscy najeb...i wpadną E tam w tym roku największa frekwencja była 5 stycznie jak już wszyscy wytrzeźwieli do końca [br]Dopisany: 20 Grudzień 2009, 23:59_________________________________________________ Guru 23.59 :gwizdanie: No i wiem co wiesz -o jaki temat Ci chodzi Ty dobrze wiesz że ja wiem o tym co ty wiesz i myślisz że ja nie wiem ale że i tak się dowiem tylko później ok spadam do rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi