miron78 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Królu, nie kozacz...ciekawe z kim pojedziesz :gwizdanie: pamiętaj że Twoja eSa to zwykła szara ośka... szara nie szara - Hugo już prosił o możliwość fotki z tą furą :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Królu, nie kozacz...ciekawe z kim pojedziesz :gwizdanie: pamiętaj że Twoja eSa to zwykła szara ośka... szara nie szara - Hugo już prosił o możliwość fotki z tą furą :gwizdanie: dobra, nic już więcej nie napisze :>
krolu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Królu, nie kozacz...ciekawe z kim pojedziesz :gwizdanie: pamiętaj że Twoja eSa to zwykła szara ośka... szara nie szara - Hugo już prosił o możliwość fotki z tą furą :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: @Pucek - oczywiście pojadę sam (tzn swoim autem, może z jakąś d*pą ) a jak coś to załatwię sobie wyciągarkę jak w landroverach
gregory Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nic Mirek, dyfer został na światłach ale Diman ma go w bagażniku Czyli Mirek ma teraz ośkę :gwizdanie: To mi pasuje Dziwne, że nie zauważył różnicy we właściwościach trakcyjnych
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 hahhaahha kupuj te opony i pokażesz klasę, oczywiście najpierw wyciągnij tą zwężkę którą założyłem Ci przed hamownią
miron78 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 nic Mirek, dyfer został na światłach ale Diman ma go w bagażniku Czyli Mirek ma teraz ośkę :gwizdanie: To mi pasuje Dziwne, że nie zauważył różnicy we właściwościach trakcyjnych
gregory Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 hahhaahha kupuj te opony i pokażesz klasę, oczywiście najpierw wyciągnij tą zwężkę którą założyłem Ci przed hamownią Aaaaa...., ty wiesz gdzie się tam maskę podnosi?
gregory Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nic Mirek, dyfer został na światłach ale Diman ma go w bagażniku Czyli Mirek ma teraz ośkę :gwizdanie: To mi pasuje Dziwne, że nie zauważył różnicy we właściwościach trakcyjnych Coś czuję Mirek, że będziesz tera mielił a mielił z tymi 560Nm
miron78 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 nic Mirek, dyfer został na światłach ale Diman ma go w bagażniku Czyli Mirek ma teraz ośkę :gwizdanie: To mi pasuje Dziwne, że nie zauważył różnicy we właściwościach trakcyjnych Coś czuję Mirek, że będziesz tera mielił a mielił z tymi 560Nm ale tylko do 4 biegu - zaraz potem bedzie meta i czas przejazdu na 1/4 mili 18,7 [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 00:27_________________________________________________no i Majki już na liście - muszę mu o tym powiedzieć ( że jedzie ) bo będzie zdziwiony
gregory Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nic Mirek, dyfer został na światłach ale Diman ma go w bagażniku Czyli Mirek ma teraz ośkę :gwizdanie: To mi pasuje Dziwne, że nie zauważył różnicy we właściwościach trakcyjnych Coś czuję Mirek, że będziesz tera mielił a mielił z tymi 560Nm ale tylko do 4 biegu - zaraz potem bedzie meta i czas przejazdu na 1/4 mili 18,7 Czasy na 1/4 Mili to mity które musimy obalić w nadchodzącym sezonie i porobić jakieś porządne profi czasówki, bo wyścigi na strefie to nie wszystko. 400m jest długie i fajnie byłoby znać swoje czasy
krolu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja tam nie jestem ciekaw tego czasu :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 00:33_________________________________________________wyjdzie mi pewnie z 6 minut
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Gregor, a nie lepiej zmierzyć te czasy na jakieś profi imprezie? chyba raz by się tam szło poświęcić i zapłacić za taki przejazd na imprezie? ale jesteście dzisiaj dowcipni
gregory Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Może być tak, że auto szybsze na strefie w rzeczywistości zrobi gorszy czas na 1/4. Takie porównania/zestawienia poszczególnych aut mnie ciekawią bardzo. Pucek wybacz [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 00:35_________________________________________________ Gregor, a nie lepiej zmierzyć te czasy na jakieś profi imprezie? chyba raz by się tam szło poświęcić i zapłacić za taki przejazd na imprezie? No właśnie o tym piszemy z Mirkiem o profi imprezie takiej jak np. w Kamieniu Śląskim na dobrej nawierzchni
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 no to jak mi tych kucy troche jeszcze dojdzie to się piszę...a co mi tam, najwyżej zaświeci się ciśnienie oleju Gregory, wiem dlaczego ta emotka, bo za dużo przelałem
krolu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Może być tak, że auto szybsze na strefie w rzeczywistości zrobi gorszy czas na 1/4. Takie porównania/zestawienia poszczególnych aut mnie ciekawią bardzo. Pucek wybacz [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 00:35_________________________________________________ Gregor, a nie lepiej zmierzyć te czasy na jakieś profi imprezie? chyba raz by się tam szło poświęcić i zapłacić za taki przejazd na imprezie? No właśnie o tym piszemy z Mirkiem o profi imprezie takiej jak np. w Kamieniu Śląskim na dobrej nawierzchni A jak gdzieś czytałem, że taki sprzęt można wynająć... jak by byl taki booooooooom jak na hamownie to kto wie czy by nie wyszło za kilka groszy...
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dobra panowie spadam bo rano zaś do roboty Do jutra Pucek Miron Gregor Krolu Diman Sky I cała reszta
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 jak Majkel jedzie to już tego nie widzę... w zielonej byłem pozamiatany, a tam??? narazie Guru, to żeś pojechał...
Rekomendowane odpowiedzi