keżor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Czy taka ilość różu w tym samym terminie to jakieś działania Mikołaja ze względu na święta ?? ja wiem tylko o PIXI-m i Gregoru z tego tematu jeszcze Majki ale z Ciebie Klubowicz
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 z tego tematu jeszcze Majki ale z Ciebie Klubowicz a ty jak byłes modem pamiętasz kto był kim ?? :naughty: :naughty: :naughty:
keżor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 z tego tematu jeszcze Majki ale z Ciebie Klubowicz a ty jak byłes modem pamiętasz kto był kim ?? :naughty: :naughty: :naughty: pewnie , a co chcesz wiedzieć ?
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 z tego tematu jeszcze Majki ale z Ciebie Klubowicz a ty jak byłes modem pamiętasz kto był kim ?? :naughty: :naughty: :naughty: pewnie , a co chcesz wiedzieć ? dawaj [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 14:31_________________________________________________no chyba nie skopiowałeś przed odejściem :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja pamiętam, że jak było głosowanie na Moskala to byłem na NIE :kox:
keżor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ale to o kogo Ci konkretnie chodzi ? Mirek był userem z B5 Ciebie to chyba w ogóle nie było
krolu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Co tu tak kolorowo - Miron zamknij wątek niech sobie idą :gwizdanie:
keżor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Krolu , mogymy rezać , to przyjeżdżaj , chociaż zaczynają sie hardcory ma drogach
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja pamiętam, że jak było głosowanie na Moskala to byłem na NIE :kox: nikt nie głosował na "nie" :naughty: :naughty: :naughty: ale to o kogo Ci konkretnie chodzi ? Mirek był userem z B5 Ciebie to chyba w ogóle nie było byłem bylem
krolu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Krolu , mogymy rezać , to przyjeżdżaj , chociaż zaczynają sie hardcory ma drogach To napisze Ci esa jak wyjdę od siebie
krolu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Patrz, tylko o nim wspomniałem już online -> kto Ci dzwonił ?
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Moskal ja w Twojej sprawie byłem na TAK - a kase którą mi przelałeś zgodnie z obietnicą przeznaczyłem na mody
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja pamiętam, że jak było głosowanie na Moskala to byłem na NIE :kox: nikt nie głosował na "nie" :naughty: :naughty: :naughty: Prezes cie okłamał :kox:
keżor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Patrz, tylko o nim wspomniałem już online -> kto Ci dzwonił ? albo ustawmy sie popołudniu , bo teraz chyba sobie na ścianke pójde, chyba ze też chcesz iść
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek...Ty tutaj a latam na forum za moim partnerem Moskalem
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja pamiętam, że jak było głosowanie na Moskala to byłem na NIE :kox: nikt nie głosował na "nie" :naughty: :naughty: :naughty: Prezes cie okłamał :kox: wszystkim tak mówi
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Moskal ja w Twojej sprawie byłem na TAK - a kase którą mi przelałeś zgodnie z obietnicą przeznaczyłem na mody tak sie umawialiśmy szacun za słowo Prezes cie okłamał :kox: musiałby mieć twoj charakter Prezesy nigdy nie kłamnom [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 14:49_________________________________________________ a latam na forum za moim partnerem Moskalem ty nie lataj za mną tylko ćwicz Scarlett co by zawodu nie było jak nie bedzie sie chciala zgodzić "na kanapke"
krolu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Patrz, tylko o nim wspomniałem już online -> kto Ci dzwonił ? albo ustawmy sie popołudniu , bo teraz chyba sobie na ścianke pójde, chyba ze też chcesz iść ja mogę jechać bo mam sprawne auto :polew: a gdzie to ściganko ;>
Rekomendowane odpowiedzi