Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy taka ilość różu w tym samym terminie to jakieś działania Mikołaja ze względu na święta ?? :naughty:

ja wiem tylko o PIXI-m i Gregoru

z tego tematu jeszcze Majki :wink4: ale z Ciebie Klubowicz :wallbash::tongue4:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ty jak byłes modem pamiętasz kto był kim ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

a ty jak byłes modem pamiętasz kto był kim ?? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

pewnie , a co chcesz wiedzieć ? :decayed:
Opublikowano

pewnie , a co chcesz wiedzieć ? :decayed:

dawaj :evil:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 14:31_________________________________________________no chyba nie skopiowałeś przed odejściem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Ja pamiętam, że jak było głosowanie na Moskala to byłem na NIE :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

keżor rezamy ?

Opublikowano

ale to o kogo Ci konkretnie chodzi ? Mirek był userem z B5 :P Ciebie to chyba w ogóle nie było :tongue4:

Opublikowano

Co tu tak kolorowo - Miron zamknij wątek niech sobie idą :gwizdanie:

Opublikowano

Krolu , mogymy rezać , to przyjeżdżaj , chociaż zaczynają sie hardcory ma drogach :wink4:

Opublikowano

Ja pamiętam, że jak było głosowanie na Moskala to byłem na NIE :kox: :kox: :kox:

nikt nie głosował na "nie" :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ale to o kogo Ci konkretnie chodzi ? Mirek był userem z B5 :P Ciebie to chyba w ogóle nie było :tongue4:

byłem bylem :tongue4:

Opublikowano

Krolu , mogymy rezać , to przyjeżdżaj , chociaż zaczynają sie hardcory ma drogach :wink4:

To napisze Ci esa jak wyjdę od siebie

Opublikowano

Poziek...Ty tutaj :blink:

:decayed:

Opublikowano

Patrz, tylko o nim wspomniałem już online -> kto Ci dzwonił ? :mysli:

Opublikowano

Moskal ja w Twojej sprawie byłem na TAK - a kase którą mi przelałeś zgodnie z obietnicą przeznaczyłem na mody :decayed:

Opublikowano

nikt nie głosował na "nie" :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Prezes cie okłamał :kox: :kox:

Opublikowano

albo ustawmy sie popołudniu , bo teraz chyba sobie na ścianke pójde, chyba ze też chcesz iść :wink4:
Opublikowano

Poziek...Ty tutaj :blink:

:decayed:

:hi:

a latam na forum za moim partnerem Moskalem :kox:

Opublikowano

wszystkim tak mówi :decayed:

Opublikowano

Moskal ja w Twojej sprawie byłem na TAK - a kase którą mi przelałeś zgodnie z obietnicą przeznaczyłem na mody :decayed:

tak sie umawialiśmy :good:

szacun za słowo :wink4:

musiałby mieć twoj charakter :tongue4:

Prezesy nigdy nie kłamnom :kox:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 14:49_________________________________________________

a latam na forum za moim partnerem Moskalem :kox:

ty nie lataj za mną tylko ćwicz Scarlett co by zawodu nie było jak nie bedzie sie chciala zgodzić "na kanapke"

Opublikowano

albo ustawmy sie popołudniu , bo teraz chyba sobie na ścianke pójde, chyba ze też chcesz iść :wink4:

ja mogę jechać bo mam sprawne auto :polew: :polew: :polew: a gdzie to ściganko ;>