krolu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 mam zrobić żeby był za Kerczim W sumie mi to jedno to są tylko liczby, wolę tytuły tu jestem elyta a tam vice-prezes - nadworny mechanik Ja w piątek nie dam rady na 70% :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 na bp Czyli ty też się piszesz daj mu odpowiedzieć nie widzisz że literki składa No sorry no [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 22:41_________________________________________________Krolu chyba chciałeś napisać że dasz radę na 70%
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ja tak na 60% bede jak niebede nic pil w piatek
SoMeS Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ja tak na 60% bede jak niebede nic pil w piatek zawsze się można zespotować wcześniej a później napić
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a ja właśnie skończyłem oglądać American Pie 7 czyli dużo fajnych cycków i dupek :> znów mi się zachciało chodzić do szkoły Egon, a co to znów za Marlena? to ta o którą znam ale nie znam?
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ja tak na 60% bede jak niebede nic pil w piatek zawsze się można zespotować wcześniej a później napić kurde chyba niedam rady podloczyc do piatku lampek na tyl ;(
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Egon, a co to znów za Marlena? to ta o którą znam ale nie znam? Pucek ty lepiej w piątek na spota wpadaj a nie o d*pach gadaj bo i tak żadna cię nie chce [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 22:50_________________________________________________ ja tak na 60% bede jak niebede nic pil w piatek zawsze się można zespotować wcześniej a później napić kurde chyba niedam rady podloczyc do piatku lampek na tyl ;( Tania wymówka
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a ja właśnie skończyłem oglądać American Pie 7 czyli dużo fajnych cycków i dupek :> znów mi się zachciało chodzić do szkoły Egon, a co to znów za Marlena? to ta o którą znam ale nie znam? hehehe nie to nie ta
SoMeS Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 kurde chyba niedam rady podloczyc do piatku lampek na tyl ;( a co to za problem?
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Egon, a co to znów za Marlena? to ta o którą znam ale nie znam? Pucek ty lepiej w piątek na spota wpadaj a nie o d*pach gadaj bo i tak żadna cię nie chce [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 22:50_________________________________________________ ja tak na 60% bede jak niebede nic pil w piatek zawsze się można zespotować wcześniej a później napić kurde chyba niedam rady podloczyc do piatku lampek na tyl ;( Tania wymówka ale jak cos to przyjade na starych kto siedzi troche w elektronice??
SoMeS Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Pucek ty lepiej w piątek na spota wpadaj a nie o d*pach gadaj bo i tak żadna cię nie chce [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 22:52_________________________________________________ ale jak cos to przyjade na starych kto siedzi troche w elektronice?? :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 kurde chyba niedam rady podloczyc do piatku lampek na tyl ;( a co to za problem? problem taki ze chce najpierw wyrezac zeby i dół i góra swiecily tak jak u Nosba [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 22:53_________________________________________________ Pucek ty lepiej w piątek na spota wpadaj a nie o d*pach gadaj bo i tak żadna cię nie chce [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 22:52_________________________________________________ ale jak cos to przyjade na starych kto siedzi troche w elektronice?? :gwizdanie: mowisz ze umial bys to wyrezac
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Guru, chociaż Ty już mnie dzisiaj nie dołuj a jak tak patrzę na tą listę na zimowy to ogarnia mnie rozpacz normalnie, prawie każdy z kimś, a ja sam :gwizdanie: Guru, nie będzie mnie w piątek na bank, bez przesady, limit paliwa wykożystałem przy okazji upalania, a pozatym rodzinka się zjawi czyli %%%
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 a jak tak patrzę na tą listę na zimowy to ogarnia mnie rozpacz normalnie, prawie każdy z kimś, a ja sam nie tylko Ty - jeszcze z dwóch takich będzie
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Egon, a co to znów za Marlena? to ta o którą znam ale nie znam? Pucek ty lepiej w piątek na spota wpadaj a nie o d*pach gadaj bo i tak żadna cię nie chce [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 22:50_________________________________________________ ja tak na 60% bede jak niebede nic pil w piatek zawsze się można zespotować wcześniej a później napić kurde chyba niedam rady podloczyc do piatku lampek na tyl ;( Tania wymówka pojechales Pucka po bandzie
SoMeS Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Musiałbym to Egon zobaczyć ale nie widzę problemu
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a jak tak patrzę na tą listę na zimowy to ogarnia mnie rozpacz normalnie, prawie każdy z kimś, a ja sam nie tylko Ty - jeszcze z dwóch takich będzie musze Cie zmartwic ze samych dziewczyn tez niebedze
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 a jak tak patrzę na tą listę na zimowy to ogarnia mnie rozpacz normalnie, prawie każdy z kimś, a ja sam nie tylko Ty - jeszcze z dwóch takich będzie musze Cie zmartwic ze samych dziewczyn tez niebedze potwierdzam
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Egon, te lampy to masz 5 minut roboty, żeby świeciło tak jak chcesz Miron, no tak, Królu, Keżor, Gregor...no i ja czyli już są 2 pary
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Guru, chociaż Ty już mnie dzisiaj nie dołuj No dobra sorki a jak tak patrzę na tą listę na zimowy to ogarnia mnie rozpacz normalnie, prawie każdy z kimś, a ja sam :gwizdanie: No tak każdy z kimś na przykład ja z Tomkiem :polew: Guru, nie będzie mnie w piątek na bank, bez przesady, limit paliwa wykożystałem przy okazji upalania, a pozatym rodzinka się zjawi czyli %%% Szkoda
Rekomendowane odpowiedzi