miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 ale będą takie które szybko mężów kładą spać
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Musiałbym to Egon zobaczyć ale nie widzę problemu dokladnie mi chodzi zeby tak swiecily a kiedy bys mial czas
diman Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 kurna bieganina przed tymi swietami jak cholera ani spokojnie na forum posiedziec nie mozna choinka stoi postrojona kochana ta zonke mam a co do piatku to nie wiem czy bede bo musze se wkoncu legnac i dychnac :>
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ale będą takie które szybko mężów kładą spać Wszystko jej powiem
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Pucek - ale ładnych też troche będzie - więc będziesz miał na co popatrzeć
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 pewnie kawalerzy czyli My nie liczni będą walić na umór, a Ci z pannami to po leku, czyli znów kapa śmierci jak to ładnych? ładnych dziewczyn czy ładnych chłopaków?
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 pewnie kawalerzy czyli My nie liczni będą walić na umór, a Ci z pannami to po leku, czyli znów kapa śmierci jak to ładnych? ładnych dziewczyn czy ładnych chłopaków? a czym wiecej bedziesz pil to coraz ladniejsze
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 jak to ładnych? ładnych dziewczyn czy ładnych chłopaków? Zależy ile wypijesz :polew: :polew:
MAJKI Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Pucek ja jade w trójke takze dam Ci do pary na noc do pilnowania małą
egon47 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Pucek ja jade w trójke takze dam Ci do pary na noc do pilnowania małą Majki jestes tego pewien ??
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 nie no luz, będzie alkohol + dobre toważystwo a napewno pokażemy jak się bawi śląsk :> no to jak Miron, będą ładne Panie czy Panowie, bo nie wiem na co się nastawiać Majkel, obawiam się że "mała" musiała by mnie pilnować
krolu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 pewnie kawalerzy czyli My nie liczni będą walić na umór, a Ci z pannami to po leku, czyli znów kapa śmierci jak to ładnych? ładnych dziewczyn czy ładnych chłopaków? A tam pucek głupoty gadasz jedziesz d*py wyrwać czy na zlot
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 no to jak Miron, będą ładne Panie czy Panowie, bo nie wiem na co się nastawiać Pucek jak ci bedzie smutno to poznamy cię z Tomeksem
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Guru, dziękuję, nie chcę Królu, jadę na spot pić, poznawać ludzi i bzykać panny
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 będą Pucek będą - jak nic nie wyrwiesz to Ci mój identyfikator pożyczę [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 23:07_________________________________________________ Guru, dziękuję, nie chcę Królu, jadę na spot pić, poznawać ludzi i bzykać panny chyba wanny
SoMeS Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 będą Pucek będą - jak nic nie wyrwiesz to Ci mój identyfikator pożyczę :polew: Miron podjedź pod mój parking i mnie do domu odwieziesz bo jadę auto zaprowadzić
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 będą Pucek będą - jak nic nie wyrwiesz to Ci mój identyfikator pożyczę :polew: Miron podjedź pod mój parking i mnie do domu odwieziesz bo jadę auto zaprowadzić
Rekomendowane odpowiedzi