Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 ja? ja dzisiaj piję z kuzynami i wujkami no i z ojcem
diman Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Mialem troche czasu wiec nabazgralem http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b5/b5_afb_audica_a4_by_egon-t108677.0.html;new :D:D graty Pucek a co z Tobą? pucek z rodzinka zostaje
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Trzeba będzie się do Arka uśmiechnąć
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 buheheh a no właśnie, po wysłaniu wiadomości się domyśliłem jakoś tak nie mam weny żeby porobić jakieś foty, w niedzielę może coś zrobię, ale tym moim aparatem to wiesz... Egon, masz błąd w opisie tematu...masz aeb a nie afb
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 no co, jak na spocie mam auto umyte to nikt nie ma aparatu, tzn lustrzanki, bo jakoś zaprezentować te APU trzeba
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 no co, jak na spocie mam auto umyte to nikt nie ma aparatu, tzn lustrzanki, bo jakoś zaprezentować te APU trzeba eeee tam pier**lisz za przeproszeniem ja 90% fotek cykałem fonem i zobacz jaka popularność wątku [br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 14:45_________________________________________________ooo Keżor będziesz dziś?
egon47 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 buheheh a no właśnie, po wysłaniu wiadomości się domyśliłem jakoś tak nie mam weny żeby porobić jakieś foty, w niedzielę może coś zrobię, ale tym moim aparatem to wiesz... Egon, masz błąd w opisie tematu...masz aeb a nie afb dzieki juz zmienilem
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 a bo Ty to nawet piszesz tam jak zmieniasz opony ja tylko krótko i na temat :>
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 a bo Ty to nawet piszesz tam jak zmieniasz opony ja tylko krótko i na temat :> generalnie ten wątek powie Ci o aucie więcej niż książka serwisowa dlatego go prowadzę tylko przy sprzedaży posty o strzałach usunę
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 a bo Ty to nawet piszesz tam jak zmieniasz opony ja tylko krótko i na temat :> generalnie ten wątek powie Ci o aucie więcej niż książka serwisowa dlatego go prowadzę tylko przy sprzedaży posty o strzałach usunę no dobra myśl, bo możesz mieć problemy z sprzedażą :>
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 a ciekawe kiedy ten klubowicz Guregoru pokaże te swoje auto...
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Tak a w wątku napiszę "zrobione mody: Podświetlenie nóg i umycie auta" :polew:
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Tak a w wątku napiszę "zrobione mody: Podświetlenie nóg i umycie auta" :polew: no i zapomniałeś dodać o planowanych modach: - w przyszłości: wymiana czujnika halla
keżor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 chciałem k**wa nadrobić ten piepszony ale piszecie takie bzdury , że sobie odpuszcze no będe dziś jeszcze nie wiem czy na spocie , ale będe na pewno siema tak w ogóle
egon47 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Tak a w wątku napiszę "zrobione mody: Podświetlenie nóg i umycie auta" :polew: no i zapomniałeś dodać o planowanych modach: - w przyszłości: wymiana czujnika halla [br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 14:56_________________________________________________ chciałem ku***a nadrobić ten piepszony ale piszecie takie bzdury , że sobie odpuszcze no będe dziś jeszcze nie wiem czy na spocie , ale będe na pewno siema tak w ogóle spot jest w knurowie jak bys niedoczytal
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Keżor nie zapomnij dla mnie tego Pucek swoją drogą to nie mam zamiaru jej sprzedawać
Pucek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Keżor nie zapomnij dla mnie tego Pucek swoją drogą to nie mam zamiaru jej sprzedawać nie masz zamiaru jej sprzedawać a myślisz o B7... chyba że planujesz mieć 2 auta :>
Rekomendowane odpowiedzi