SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Poziu jak tam prezent pod choinką pasuje klik klak ta elektryka przednich szyb którą dostałeś ? jeżeli wysyłałeś z Knurowa miesiąc temu, to jeszcze do mnie paczka nie doszła a prezentów to dostałem płyn po goleniu (pierwszy meszek się pokazał pod nosem w tym roku) no i standardowo rózgę z rózgi zrobię użytek na Scarlett :kox: nie mogę :polew:
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 DLA MIRONA SZCZEGÓLNE PODZIEKOWANIA ZA SMSA DZIEKI MIREK no Mirek się chwalił, że ma nową faworytę :naughty: :kox:
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Poziu jak tam prezent pod choinką pasuje klik klak ta elektryka przednich szyb którą dostałeś ? jeżeli wysyłałeś z Knurowa miesiąc temu, to jeszcze do mnie paczka nie doszła a prezentów to dostałem płyn po goleniu (pierwszy meszek się pokazał pod nosem w tym roku) no i standardowo rózgę z rózgi zrobię użytek na Scarlett :kox: Płyn po goleniu Łukasz też - tyle że z Meguiars
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 A może ten płyn był z przeznaczeniem nie na twarz myślisz, że anala nim wypróbować ? :decayed:
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 no Mirek się chwalił, że ma nową faworytę :naughty: :kox:
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 DLA MIRONA SZCZEGÓLNE PODZIEKOWANIA ZA SMSA DZIEKI MIREK no Mirek się chwalił, że ma nową faworytę :naughty: :kox: :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Poziek że też wcześniej tego nie zauważyliśmy
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Poziek że też wcześniej tego nie zauważyliśmy :naughty: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Poziek że też wcześniej tego nie zauważyliśmy spokój bo wątek będę musiał zamknąć
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 A może ten płyn był z przeznaczeniem nie na twarz myślisz, że anala nim wypróbować ? :decayed: Ja do niczego nie namawiam zeby potem nie było na mnie jak w Bukowinie nie będziesz mógł siedzieć
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 DLA MIRONA SZCZEGÓLNE PODZIEKOWANIA ZA SMSA DZIEKI MIREK no Mirek się chwalił, że ma nową faworytę :naughty: :kox: witam i PREZESA POZKA jakiego prezesa - to leszcz jest
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 jakiego prezesa - to leszcz jest chłopaczek z większego miasta... nic specjalnego
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 jakiego prezesa - to leszcz jest chłopaczek z większego miasta... nic specjalnego jakiego miasta - do Wawy to on ma 50min pociągiem
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 witam i PREZESA POZKA nie nie ktoś wprowadził Cie w błąd ja tu nie jestem prezesem prezes to ten cfaniak z czerwonym nikiem co ostatnio się z warchołami z Radumia zadaje :kox: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 21:43_________________________________________________ masz jeszcze jakieś info z góry? tak po nowym roku guregoru leci z różowego na władcę postów
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 ok Poziu - możemy pisać dalej ( zgłosiłem już moderatorom )
SoMeS Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 witam i PREZESA POZKA nie nie ktoś wprowadził Cie w błąd ja tu nie jestem prezesem prezes to ten cfaniak z czerwonym nikiem co ostatnio się z warchołami z Radumia zadaje :kox: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 21:43_________________________________________________ masz jeszcze jakieś info z góry? tak po nowym roku guregoru leci z różowego na władcę postów a różowy dla mnie?
Guregoru Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 tak po nowym roku guregoru leci z różowego na władcę postów Chciałbyś :polew: myślisz że klubowe beze mnie się obejdzie
poziek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 no co ty ja na "fioletowych jak Mirek mówie prezes bo wyzszy rangą" także wiesz spoko aaa to widzisz co dobre na tym forum najlepiej mają fioletowi mogą wszystko powiedzieć i nikt im rangi nie zabierze [br]Dopisany: 25 Grudzień 2009, 21:47_________________________________________________ Chciałbyś :polew: myślisz że klubowe beze mnie się obejdzie bez problemu sobie z Mironem tam poradzimy
miron78 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2009 Guru - klubowe z Tobą to jak ferrari z przyczepą
Rekomendowane odpowiedzi