miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Kabaret młodych panów kopciuszek pewno znacie
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 a ja mam klubowicza... :> :> :> obiecanego na 2020 rok To i tak szybko ci dali/dadzą a Ty to ciekawe za co go masz... :gwizdanie: Nie pytaj jak Poziek był poważany na forum to raz mu dupsko wypłeś i masz klubowicza Somes nie wytrzymał
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Somes kolega ci odpowiedział http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_problem_z_wskazaniami_na_klimatroniku-t109076.0.html;msg1275826#msg1275826 ja mu też sorry byłem po browar w sklepie i fure odstawić :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 pojda kropki w tym temacie cos mi sie wydaje :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 a niech lecą :gwizdanie: nie pozwolę sobie
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 a ja mam klubowicza... :> :> :> obiecanego na 2020 rok To i tak szybko ci dali/dadzą a Ty to ciekawe za co go masz... :gwizdanie: Nie pytaj jak Poziek był poważany na forum to raz mu dupsko wypłeś i masz klubowicza Somes nie wytrzymał i znowu będzie kropek
Guregoru Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jak Poziek był poważany na forum to raz mu dupsko wypłeś i masz klubowicza Tak myślisz to spróbuj na zimowym i zobaczymy czy w kwietniu będziesz miał Klubowicza [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 21:26_________________________________________________"Pajacu" eeee słabo
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jak Poziek był poważany na forum to raz mu dupsko wypłeś i masz klubowicza Tak myślisz to spróbuj na zimowym i zobaczymy czy w kwietniu będziesz miał Klubowicza nie no nie wszyscy maja taki talent do wlazenia w dupe :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 spokojnie... następnym razem będzie bardziej cięta riposta
gregory Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 a ja mam klubowicza... :> :> :> obiecanego na 2020 rok To i tak szybko ci dali/dadzą a Ty to ciekawe za co go masz... :gwizdanie: Przeca Poziek już mu zapowiedział, że go zdegradują
SoMeS Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ten aruś cały zostaje wpisany na moją czarną listę i jak to Poziu mówi "będę mu jeździł już wszędzie po plecach"
Guregoru Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jak Poziek był poważany na forum to raz mu dupsko wypłeś i masz klubowicza Tak myślisz to spróbuj na zimowym i zobaczymy czy w kwietniu będziesz miał Klubowicza nie no nie wszyscy maja taki talent do wlazenia w dupe :gwizdanie: spokojnie... następnym razem będzie bardziej cięta riposta a ja mam klubowicza... :> :> :> obiecanego na 2020 rok To i tak szybko ci dali/dadzą a Ty to ciekawe za co go masz... :gwizdanie: Przeca Poziek już mu zapowiedział, że go zdegradują Poziek to mi wiesz co może
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Guru, nie, dziękuję wolę mieć niebieski kolor i fikać Adminowi [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 21:30_________________________________________________ ten aruś cały zostaje wpisany na moją czarną listę i jak to Poziu mówi "będę mu jeździł już wszędzie po plecach" dokładnie SoMeS :polew: gdybym nie jechał na zimowy to też bym tak robił :>
Guregoru Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Guru, nie, dziękuję wolę mieć niebieski kolor i fikać Adminowi A widzisz a tak miał byś różowy i fikał Prezesowi
diman Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Guru, nie, dziękuję wolę mieć niebieski kolor i fikać Adminowi [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 21:30_________________________________________________ ten aruś cały zostaje wpisany na moją czarną listę i jak to Poziu mówi "będę mu jeździł już wszędzie po plecach" dokładnie SoMeS :polew: gdybym nie jechał na zimowy to też bym tak robił :> a co boisz sie ze osobiscie na zimowym dokopia nie tylko kropkiem
Rekomendowane odpowiedzi