Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 no to po spocie, jednak co Elyta to Elyta CB radio to podstawa, dobrze że miałem bo znów bym był obgadany :> Koszulkę muszę sobie zamówić, bo moją ma moja była kobita Deska, z chęcią bym się wybrał gdzieś, na początek wiem że wypożyczę, bo może mi się nie podobać heh nie zaświeciła mi się jeszcze rezerwa
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 no panowie ten wyjazd na narty musimy rozwazyc i jak tylko bedzie snieg sie wybrac
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 też jestem za nartkami dobrze by było jak by była wypożyczalnia bo ja sprzęt z 4 lata temu kupowałem i już wyrosłem
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 też jestem za nartkami dobrze by było jak by była wypożyczalnia bo ja sprzęt z 4 lata temu kupowałem i już wyrosłem no to musiales bardzo male kupic
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 no to musiales bardzo male kupic długo niski byłem niedawno urosłem dopiero bo wcześniej to mi w trzecią nogę szło :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 22:48_________________________________________________Pucek Ty widziałeś tą rurke co brałem od BaQ nie?
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 no to musiales bardzo male kupic długo niski byłem niedawno urosłem dopiero bo wcześniej to mi w trzecią nogę szło :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 22:48_________________________________________________Pucek Ty widziałeś tą rurke co brałem od BaQ nie? ty to musisz miec jakies kompleksy na tym punkcie bo ciagle do tego wracasz :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ty to musisz miec jakies kompleksy na tym punkcie bo ciagle do tego wracasz :gwizdanie: bo wszystkie mi to powtarzają to mi się to utrwaliło [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 22:50_________________________________________________ no widziałem, a co? jaką to ma średnicę? bo nie wiem jakie złączki zamawiać pogubiłem się
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ty to musisz miec jakies kompleksy na tym punkcie bo ciagle do tego wracasz :gwizdanie: bo wszystkie mi to powtarzają to mi się to utrwaliło [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 22:50_________________________________________________ no widziałem, a co? jaką to ma średnicę? bo nie wiem jakie złączki zamawiać pogubiłem się wez se colsztok i zmierz co za problem
Skydiver Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Dzięki za spocicha No tak róż się już pojawia Ja pie*dole a ten znowu u nas siedzi zamiast na A6club Fura ma serce z A4 wiec sercem jestem z wami :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 wez se colsztok i zmierz co za problem suwmiarkę się mówi nie no chciałem to sobie dzisiaj zamówić
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Fura ma serce z A4 wiec sercem jestem z wami :gwizdanie: To jak sercem to spoko to już nie musisz nic pisać po prostu wiemy że jesteś z nami
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 noo suwmiarki mieć nie musisz, bierz jakąś zwykłą miarę i zmierz, ale powinna mieć 54mm zapytaj go...
Skydiver Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Fura ma serce z A4 wiec sercem jestem z wami :gwizdanie: To jak sercem to spoko to już nie musisz nic pisać po prostu wiemy że jesteś z nami Nie filozuj
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Miron, poślij mi tą stronkę z tym sprzętem...
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Fura ma serce z A4 wiec sercem jestem z wami :gwizdanie: To jak sercem to spoko to już nie musisz nic pisać po prostu wiemy że jesteś z nami Nie filozuj
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 widze , najwolniejsze auto bo wszyscy już dawno powracali
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 widze , najwolniejsze auto bo wszyscy już dawno powracali Miron rozwoził resztę po domach
Rekomendowane odpowiedzi