SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja to kamikaze na nartach jestem :kox:
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja to kamikaze na nartach jestem :kox: czyli moje przeciwieństwo - bo ja jak emeryt
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jakoś super jeździć nie potrafię - bo sporo razy zawsze leżę ale lubię zapier^&*(
A-rek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak wam narty nie wypala to na łyżwy, lodowisk jest dosc w okolicy i rowniez idzie pozapier...
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak wam narty nie wypala to na łyżwy, lodowisk jest dosc w okolicy i rowniez idzie pozapier... myślę że sobie poradzimy - już wiem że wypad tak czy siak będzie udany
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak wam narty nie wypala to na łyżwy, lodowisk jest dosc w okolicy i rowniez idzie pozapier... po łyżwach to mam zakwasy zawsze
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 1800 - to ja spadam do rodzinki i dzieciaka odebrać
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 noo lodowisko też było by extra tani wypad a piruetów tyle że masakra
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 1800 - to ja spadam do rodzinki i dzieciaka odebrać a ja tu zostaje bo co robić w taki ponury dzień :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 witam wkoncu sie podnioslem z lozka ale cos powoli dobija mnie kac kiler masakra no i jak cos to na spota sie pisze ale ino na chwilke i nie wiem czy autem bo faza za***ista jeszcze
KERCZI Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 witam wkoncu sie podnioslem z lozka ale cos powoli dobija mnie kac kiler masakra no i jak cos to na spota sie pisze ale ino na chwilke i nie wiem czy autem bo faza za***ista jeszcze to w razie W powiesz ze znasz Boserona
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 witam wkoncu sie podnioslem z lozka ale cos powoli dobija mnie kac kiler masakra no i jak cos to na spota sie pisze ale ino na chwilke i nie wiem czy autem bo faza za***ista jeszcze może się przespacerujemy? :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 14:09_________________________________________________ to w razie W powiesz ze znasz Boserona no niby tak ale ja sam dla własnego bezpieczeństwa boje się wsiadać
egon47 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Siema to gdzie jest dzis zlot w Knurowie pod Interem o 18 ?
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 witam wkoncu sie podnioslem z lozka ale cos powoli dobija mnie kac kiler masakra no i jak cos to na spota sie pisze ale ino na chwilke i nie wiem czy autem bo faza za***ista jeszcze to w razie W powiesz ze znasz Boserona
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 z zielonej jechaliśmy taki kawał na bani i było, a Wy panikujecie żeby z parkingu na drugi koniec Knurowa jechać [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 14:12_________________________________________________Egon, no ja zobaczę ile będzie chętnych, bo nie pojadę taki kawał dla Somesa i Dimana bez auta
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 z zielonej jechaliśmy taki kawał na bani i było, a Wy panikujecie żeby z parkingu na drugi koniec Knurowa jechać nie chodzi o parking bo ja też w południe z hotelu jechałem autem... z tym że z otwartym oknem bo myślałem że się [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 14:14_________________________________________________ Egon, no ja zobaczę ile będzie chętnych, bo nie pojadę taki kawał dla Somesa i Dimana bez auta :polew:
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 z zielonej jechaliśmy taki kawał na bani i było, a Wy panikujecie żeby z parkingu na drugi koniec Knurowa jechać [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 14:12_________________________________________________Egon, no ja zobaczę ile będzie chętnych, bo nie pojadę taki kawał dla Somesa i Dimana bez auta ham
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 no i dla Mirona którego ma nie być ale będzie :> jak wpadnie jeszcze Gregory, gejek Guru to się zastanowię a i ten cały Miszka ma być, wiecie, ten szpec od lusterek z Kato
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 no i dla Mirona którego ma nie być ale będzie :> jak wpadnie jeszcze Gregory, gejek Guru to się zastanowię a i ten cały Miszka ma być, wiecie, ten szpec od lusterek z Kato Pucek nie denerwuj mnie
Rekomendowane odpowiedzi