diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 możemy się Diman przejechać do Piekar Śląskich... jest tam taki jeden gość [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 23:03_________________________________________________Pięniędzy od Ciebie bym nie wziął najwyżej turbo sprzedasz mi taniej tylko kiedy chcesz tam jechac bo ja mam jeszcze tylko jutro wolne potem work a co do turbiny to sie dogadamy jak bedzie tak daleko
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 zabić nie zabili ale dół w AWX'ie jest bardzo mocny i szlaki są przetarte... w BLB nie ma co aż tak kombinować dlatego dobre chłodzenie w postaci FMIC ,zmiana dmuchawki i dobry soft będą wystarczające kasa jaką władowali to już inna sprawa...
krolu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ale 1.9 to lepsza spradzona konstrukcja nic 2.0 też nie ma za dużo ludzi co to autka grubo rezają, zazwyczaj program tylko dają są jakieś projekty modów BLB ? @pucek: różnica w kosztach między brd a gt22 jest nie duża, a jak mu się zachce więcej to będzie miał bazę :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie popadajmy w paranoje jak bede chcial wiecej to kupie se bp 20.tfsi i bedzie baza
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 też nie ma za dużo ludzi co to autka grubo rezają, zazwyczaj program tylko dają są jakieś projekty modów BLB ? @pucek: różnica w kosztach między brd a gt22 jest nie duża, a jak mu się zachce więcej to będzie miał bazę :gwizdanie: może i różnica jest nie duża ale są dodatkowe koszty w postaci filtra powietrza który raczej trza będzie zmieniać wraz z wywaleniem obudowy... na wejściu i wyjściu też są różnice w średnicach... kolektor wydechowy jak się nie mylę... to już takie proste nie jest
krolu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 dzo-dzowe GT22 + reszta gratów z gwarancją za 1400 zł :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 23:15_________________________________________________z resztą nie ważne ...
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 królu, jak wpakuje GT22 to automatycznie dajesz pompki AL ja myślę że te 200 kucy w ośce i klekocie styka a jak już całkiem się bawić to robić przelotowy tłumik, wpakować do środka zegary - to i tak polecam już teraz, doładowanie + temp oleju hamulce... królu, od dzodza sprzet jest dawno u innego forumowicza
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 skad wiesz ile za te graty dzodzowe ma jakis link do aukcji
krolu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 to coś mu chyba nie poszło: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t108136.0.html;highlight=gt22 ostatnia zmiana 24 grudnia :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 23:18_________________________________________________tu masz link diman
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 dzo dzo sprzedał te turbo i resztę gratów koledze z forum po za tym GT22 w dobrym stanie za 1500 zł? baaaardzo dziwne
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 Diman - zrób to o czym mówiliśmy na zlocie i będzie dobrze
krolu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 no to nie wiem, nie dawno przeglądałem dział sprzedam i było i wisi dalej tyle rezaczo-napinacze
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 no to nie wiem, nie dawno przeglądałem dział sprzedam i było i wisi dalej tyle rezaczo-napinacze
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 królu, napinasz to się Ty Diman już wie co będzie robił i chyba nie ma mu po co mieszać w głowie, przyjdzie ochota na więcej to wrzuci potem większe turbo + pompki
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 no to nie wiem, nie dawno przeglądałem dział sprzedam i było i wisi dalej tyle rezaczo-napinacze czy ja zawsze muszę mieć rację
krolu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 królu, napinasz to się Ty Diman już wie co będzie robił i chyba nie ma mu po co mieszać w głowie, przyjdzie ochota na więcej to wrzuci potem większe turbo + pompki diman zapytał ja napisałem co sadzę :gwizdanie: i pokazałem tylko 1 link :gwizdanie: koniec tematu już bo boje się odzywać taka zjeba... ;(
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie spoko ja mysle ze bedzie te turbo brd i cooler i poprawka programu i starczy bedzie 2 sprzodu bedzie zajebicho
Rekomendowane odpowiedzi