Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 SoMeS, wejdz na SK, strona spamu w tył i pisze, że jest :> Patrikos, a co, 3 razy ten młodzian napisał że masz fajne auto? on wszędzie tak pisze :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć NIE Ciebie się nie pytam
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć STANOWCZO NIE !!!
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć NIE NIE i CH*J
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć malo tu pisze ale nie
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć STANOWCZO NIE !!! Ty na A6 klub ale już Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć NIE NIE i CH*J Z gnojowozami też nie gadam :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć malo tu pisze ale nie No k**wa mać
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć NIE NIE i CH*J Wiec chyba w tym momencie nie masz już żadnych wątpliwości :gwizdanie: :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Guru, ABSOLUTNIE... To ch*j idę się zamknąć w sobie
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ale pie*dolicie bez sensu mogę się przyłączyć NIE NIE i CH*J Wiec chyba w tym momencie nie masz już żadnych wątpliwości :gwizdanie: :polew: TY się miałeś nie odzywać na nie swoim forum
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 STANOWCZO NIE !!! Ty na A6 klub ale już Ty mi tu dzieci Mikołajem nie strasz
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Guru, ABSOLUTNIE... To ch*j idę się zamknąć w sobie
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 jak ktoś wchodzi na ślaskie - to wszyscy go przez 2 strony witają ja Guru wchodzi na śląskie - to wszyscy przez 2 strony odradzają mu pisanie
Rekomendowane odpowiedzi