krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja jusz straciłem TOP3 na rzecz APUcka...
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Musze uciec Somesowi Hehe wiedziałem że będzie wojna o miejsce [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:44_________________________________________________ Ja nie mogę spać :gwizdanie: Ja też nie przecież wątek nie może zostać taki "nieruszony" dzisiaj We 2 to za dużo nie zwojujecie ........ no chyba że się pokłucicie i będzie wymiana zdań A ty to co Ja ?? Mnie zaraz wygonisz na A6 :polew: Ja przecież nigdy.......... nie odważył bym się............. [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:48_________________________________________________ Ja jusz straciłem TOP3 na rzecz APUcka... Bo ty teraz wolisz Katowickie
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ja jusz straciłem TOP3 na rzecz APUcka... Nie dramatyzuj tylko musisz się częściej wypowiadac
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Takiego zastoju na forum to już dawno nie było
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Takiego zastoju na forum to już dawno nie było Ty widzę też dramatyzujesz Trzeba zawstydzić ......... Esemesa i dobić w czasie ich snu do 2000
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Bo ty teraz wolisz Katowickie To jeszcze nic od kwietnia rozkręcam Chorzowskie Ludzi z Chorzowa Bytomia Rudy i okolic :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Do Katowic jeżdżą tylko ludzie z sosnowca Jaworzna itp :gwizdanie: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Takiego zastoju na forum to już dawno nie było Trzeba zawstydzić ......... Esemesa i dobić w czasie ich snu do 2000 A to to by się akurat dało zrobić [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:53_________________________________________________ Bo ty teraz wolisz Katowickie To jeszcze nic od kwietnia rozkręcam Chorzowskie Ludzi z Chorzowa Bytomia Rudy i okolic :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Do Katowic jeżdżą tylko ludzie z sosnowca Jaworzna itp :gwizdanie: :polew: :polew: Bijesz na różowego
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Takiego zastoju na forum to już dawno nie było Trzeba zawstydzić ......... Esemesa i dobić w czasie ich snu do 2000 A to to by się akurat dało zrobić Więc działaj
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Takiego zastoju na forum to już dawno nie było Trzeba zawstydzić ......... Esemesa i dobić w czasie ich snu do 2000 A to to by się akurat dało zrobić Więc działaj No sam to nie dam rady [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:55_________________________________________________Nawet ja nie jestem tak dobry
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Bijesz na różowego Zapewne tak bo teraz to takie modne
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 po co mi różowy... za niedługo niebieski tutaj będzie rarytasem
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Takiego zastoju na forum to już dawno nie było Trzeba zawstydzić ......... Esemesa i dobić w czasie ich snu do 2000 A to to by się akurat dało zrobić Więc działaj No sam to nie dam rady [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:55_________________________________________________Nawet ja nie jestem tak dobry Krolu Ci pomoże bo też ma ciśnienie na ilość postów
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Bijesz na różowego Zapewne tak bo teraz to takie modne po co mi różowy... za niedługo niebieski tutaj będzie rarytasem No coś w tym jest Takiego zastoju na forum to już dawno nie było Trzeba zawstydzić ......... Esemesa i dobić w czasie ich snu do 2000 A to to by się akurat dało zrobić Więc działaj No sam to nie dam rady [br]Dopisany: 04 Styczeń 2010, 22:55_________________________________________________Nawet ja nie jestem tak dobry Krolu Ci pomoże bo też ma ciśnienie na ilość postów Nie chce stracić swojego podium
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Miron rano przed wyjazdem tu wpadnie usunie parę stron i cały misterny plan weźmie w łeb
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Miron rano przed wyjazdem tu wpadnie usunie parę stron i cały misterny plan weźmie w łeb Zapomniałeś dodać że będzie wkur....... i zamknie wątek na tydzień
Skydiver Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Miron rano przed wyjazdem tu wpadnie usunie parę stron i cały misterny plan weźmie w łeb Zapomniałeś dodać że będzie wkur....... i zamknie wątek na tydzień Spoko oko wątku nie zamknie bo też lubi jak cyfra rośnie
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Miron rano przed wyjazdem tu wpadnie usunie parę stron i cały misterny plan weźmie w łeb Zapomniałeś dodać że będzie wkur....... i zamknie wątek na tydzień Spoko oko wątku nie zamknie bo też lubi jak cyfra rośnie Fakt uzależnienie od forum robi swoje
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Sky gdzie by Krolu zwiał niemożliwe
Rekomendowane odpowiedzi