Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 no Guru chce żebyś mu possał ja Ci powiedziałem żebyś to zrobił sam sobie Tak głodnemu chleb na myśli
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 wy jestescie niewyzyci proponuje Redtube
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 mam dowody Guru jednak to prawda [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 00:44_________________________________________________Guru Pojedzie zaraz na 2 baty i napisze ssijcie [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 00:45_________________________________________________ :polew:
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 ciekawe czy by dał rade dwóch obsłużyć :polew:
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 A i Somes te dowody to możesz sobie w d*pę wsadzić
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 A i Somes te dowody to możesz sobie w d*pę wsadzić w dupe to sam se wsadź jak tak lubisz
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 robi sie goraco Podnieciłeś się już :polew: A i Somes te dowody to możesz sobie w d*pę wsadzić w dupe to sam se wsadź jak tak lubisz
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 robi sie goraco Podnieciłeś się już :polew: A i Somes te dowody to możesz sobie w d*pę wsadzić w dupe to sam se wsadź jak tak lubisz Guru tak wiemy ze bys chcial wylizac d*pe
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 robi sie goraco Podnieciłeś się już :polew: A i Somes te dowody to możesz sobie w d*pę wsadzić w dupe to sam se wsadź jak tak lubisz Guru tak wiemy ze bys chcial wylizac d*pe Ciebie to mogę tylko kopnąć w d*pę zboczeńcu mały
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 robi sie goraco Podnieciłeś się już :polew: A i Somes te dowody to możesz sobie w d*pę wsadzić w dupe to sam se wsadź jak tak lubisz Guru tak wiemy ze bys chcial wylizac d*pe Ciebie to mogę tylko kopnąć w d*pę zboczeńcu mały Foch z przytupem ;(
Guregoru Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 robi sie goraco Podnieciłeś się już :polew: A i Somes te dowody to możesz sobie w d*pę wsadzić w dupe to sam se wsadź jak tak lubisz Guru tak wiemy ze bys chcial wylizac d*pe Ciebie to mogę tylko kopnąć w d*pę zboczeńcu mały Foch z przytupem ;(
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 jak ja na te narty wstanę o 6tej jak ja dziennie minimum do 12tej ;(
egon47 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 heheh ja wlasnie sie wyspie bo codziennie o 4:30 wstaje
SoMeS Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 no to do 6tej można pobalować w łóżku
Rekomendowane odpowiedzi