Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Miron a jak z przesyłką kalendarzy bierzesz też to na siebie (żeby była jedna paczka) czy jak nie widze problemu
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Miron a jak z przesyłką kalendarzy bierzesz też to na siebie (żeby była jedna paczka) czy jak [br]Dopisany: 11 ooo właśnie Miron bo ja mam jeszcze kilka przesyłek z allegro to też byś mi wziął przesyłki na siebie ok?? [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 22:53_________________________________________________ cześć dziewczyny Ooooo nieee a było tak fajnie zamknij się..
SoMeS Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 cześć dziewczyny a Ty forum czasem nie pomyliłeś? tak tak wiem że ma serce z a4 bla bla bla... uczuciowiec się znalazł
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 cześć dziewczyny a Ty forum czasem nie pomyliłeś? tak tak wiem że ma serce z a4 bla bla bla... uczuciowiec się znalazł Nic nie będę mówił bo widzę że się rozkręcacie
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 to ja może zmienie temat dla ochłody odliczamy ?
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 no to jestem, chyba jadę po ten silnik z tego rozbitka
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 to ja może zmienie temat dla ochłody odliczamy ? No ale ty zaczynasz [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 23:03_________________________________________________ no to jestem, chyba jadę po ten silnik z tego rozbitka Jedź przyda ci się jak ojca ADR-a będziesz chciał przerobić
Skydiver Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 :gwizdanie: Albo i nie Jak na powitanie wystarczy ........ Na pożegnanie się jeszcze coś wydarzy
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 to ja może zmienie temat dla ochłody odliczamy ? No ale ty zaczynasz [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 23:03_________________________________________________ no to jestem, chyba jadę po ten silnik z tego rozbitka Jedź przyda ci się jak ojca ADR-a będziesz chciał przerobić na co od ojca? do mojego wsadzę graty, a reszta się przyda :> zresztą mam już pewien plan
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 na co od ojca? do mojego wsadzę graty, a reszta się przyda :> zresztą mam już pewien plan Coś z serii "jak nie rozwalić auta przy poślizgu"
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 na co od ojca? do mojego wsadzę graty, a reszta się przyda :> zresztą mam już pewien plan Coś z serii "jak nie rozwalić auta przy poślizgu" nie, kiedyś mówiłem Mistrzowi że chciałbym mieć drugi silnik :> On wie po co, ale Wy się nie dowiecie
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 na co od ojca? do mojego wsadzę graty, a reszta się przyda :> zresztą mam już pewien plan Coś z serii "jak nie rozwalić auta przy poślizgu" nie, kiedyś mówiłem Mistrzowi że chciałbym mieć drugi silnik :> On wie po co, ale Wy się nie dowiecie Zamontujesz go w bagażniku i będziesz miał Audi Quattro Duo Engine
Rekomendowane odpowiedzi