Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 na co od ojca? do mojego wsadzę graty, a reszta się przyda :> zresztą mam już pewien plan Coś z serii "jak nie rozwalić auta przy poślizgu" nie, kiedyś mówiłem Mistrzowi że chciałbym mieć drugi silnik :> On wie po co, ale Wy się nie dowiecie Zamontujesz go w bagażniku i będziesz miał Audi Quattro Duo Engine Miron, teraz już wiesz dlaczego o to prosiłem dzisiaj? jak ja bym z tym najlepszym kolegą wytrzymał
SoMeS Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 :polew: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 23:15_________________________________________________przygłupem
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 na co od ojca? do mojego wsadzę graty, a reszta się przyda :> zresztą mam już pewien plan Coś z serii "jak nie rozwalić auta przy poślizgu" nie, kiedyś mówiłem Mistrzowi że chciałbym mieć drugi silnik :> On wie po co, ale Wy się nie dowiecie Zamontujesz go w bagażniku i będziesz miał Audi Quattro Duo Engine Miron, teraz już wiesz dlaczego o to prosiłem dzisiaj? jak ja bym z tym najlepszym kolegą wytrzymał
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 za to że edytujesz moje posty to Cie dopiero dojade...!!! przesada! normalnie przesada!!!
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 za to że edytujesz moje posty to Cie dopiero dojade...!!! przesada! normalnie przesada!!! :polew: Już się tak nie piekl
SoMeS Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 bo Guru to cipka zamiast riposte dać to zaciera ślady
Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 za to że edytujesz moje posty to Cie dopiero dojade...!!! przesada! normalnie przesada!!! :polew: Już się tak nie piekl się nie śmiej, właśnie piszę PW do Łukasza i Huga żegnaj się z tym moderowaniem :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 bo Guru to cipka zamiast riposte dać to zaciera ślady Ja po prostu nie lubię "wycieczek osobistych" [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 23:22_________________________________________________ za to że edytujesz moje posty to Cie dopiero dojade...!!! przesada! normalnie przesada!!! :polew: Już się tak nie piekl się nie śmiej, właśnie piszę PW do Łukasza i Huga żegnaj się z tym moderowaniem :gwizdanie: Powiało grozą nawet bardziej niż od Krola
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 na co od ojca? do mojego wsadzę graty, a reszta się przyda :> zresztą mam już pewien plan Coś z serii "jak nie rozwalić auta przy poślizgu" nie, kiedyś mówiłem Mistrzowi że chciałbym mieć drugi silnik :> On wie po co, ale Wy się nie dowiecie Zamontujesz go w bagażniku i będziesz miał Audi Quattro Duo Engine Miron, teraz już wiesz dlaczego o to prosiłem dzisiaj? jak ja bym z tym najlepszym kolegą wytrzymał
krolu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 fajny ten Knurów... :gwizdanie: przelew poszedł w niedziele, pewnie dotrze jutro rano :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 fajny ten Knurów... :gwizdanie: przelew poszedł w niedziele, pewnie dotrze jutro rano :gwizdanie: fajnie Cię było spotkać w KNW :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Krolu byłeś w KNR i nie dałeś znać
Guregoru Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Krolu byłeś w KNR i nie dałeś znać Bał się bo przelew jeszcze nie dotarł
krolu Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Krolu byłeś w KNR i nie dałeś znać Chciałem, ale widzę, że corsa stoi pod blokiem to stwierdziłem, że nie będę sobie siary robił
SoMeS Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Krolu byłeś w KNR i nie dałeś znać nie dziwię mu się :polew:
miron78 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Krolu byłeś w KNR i nie dałeś znać Chciałem, ale widzę, że corsa stoi pod blokiem to stwierdziłem, że nie będę sobie siary robił dziś akurat śmigałem A4 cały dzień [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 23:29_________________________________________________ Krolu byłeś w KNR i nie dałeś znać nie dziwię mu się :polew:
Rekomendowane odpowiedzi