miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Miron, mnie od piątku prawdopodobnie nie będzie więc spamu za dużo nie wpadnie, myślę że w 100 stronach się zmieścimy to była by miła niespodzianka ale jak mówisz że te 100 stron to mało, OKEJ, postaramy się bardziej [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________ dobra spadam - i nie smyrać mi się tu po końcówkach to spadaj, no i nie myj tego auta bo po co :gwizdanie: nie zapomnij dolać do poziomu MIN płynu do spryskiwaczy, to Ci powinno starczyć aleś się uczepił czyste auto miałem i nie chciałem go uwalić odrazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Miron, mnie od piątku prawdopodobnie nie będzie więc spamu za dużo nie wpadnie, myślę że w 100 stronach się zmieścimy to była by miła niespodzianka ale jak mówisz że te 100 stron to mało, OKEJ, postaramy się bardziej [br]Dopisany: 13 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________ dobra spadam - i nie smyrać mi się tu po końcówkach to spadaj, no i nie myj tego auta bo po co :gwizdanie: nie zapomnij dolać do poziomu MIN płynu do spryskiwaczy, to Ci powinno starczyć aleś się uczepił czyste auto miałem i nie chciałem go uwalić odrazu ej, szyba czarna a Ty dalej psikasz jak ptaszek emeryta :gwizdanie: prędzej byśmy wylądowali na barierkach niż byś bardziej prysnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ej, szyba czarna a Ty dalej psikasz jak ptaszek emeryta :gwizdanie: prędzej byśmy wylądowali na barierkach niż byś bardziej prysnął :polew:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 00:00_________________________________________________Pucek a ty co dziś tak mało piszesz zaś siedzisz na red tube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ej, szyba czarna a Ty dalej psikasz jak ptaszek emeryta :gwizdanie: prędzej byśmy wylądowali na barierkach niż byś bardziej prysnął :polew:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 00:00_________________________________________________Pucek a ty co dziś tak mało piszesz zaś siedzisz na red tube Guru, nie nie, już mi się to znudziło, za mało nowych filmików :gwizdanie: mówię Ci, szukam czegoś po forach/allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Guru, nie nie, już mi się to znudziło, za mało nowych filmików :gwizdanie: mówię Ci, szukam czegoś po forach/allegro Myślisz że na allegro będą do kupienia lepsze filmiki [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 00:05_________________________________________________Przyznaj się czego szukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a po za tym myślałem że ten kolo od czarnej B7 coś napisze jeszcze, ale prawda wyszła na jaw, szkoda mu 7.99 na płyn z biedronki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a po za tym myślałem że ten kolo od czarnej B7 coś napisze jeszcze, ale prawda wyszła na jaw, szkoda mu 7.99 na płyn z biedronki :gwizdanie: Hehe dlatego nie psika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Guru, nie nie, już mi się to znudziło, za mało nowych filmików :gwizdanie: mówię Ci, szukam czegoś po forach/allegro Myślisz że na allegro będą do kupienia lepsze filmiki [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 00:05_________________________________________________Przyznaj się czego szukasz oficjalnie nie mogę, bo niektóre szuje tylko na to czekają żeby znów wyrezać to co ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 To napisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 To napisz na PW hmmm nie wiem czy mogę Ci tak wszystko mówić, bo potem Cie wkur*ie i wypaplesz wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 To napisz na PW hmmm nie wiem czy mogę Ci tak wszystko mówić, bo potem Cie wkur*ie i wypaplesz wszystko No chyba się nie boisz że ja to też wyrezam :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 zaczytalem sie w pewnym watku a tu znienacka 10 stron moj podpis tu pasuje idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 zaczytalem sie w pewnym watku a tu znienacka 10 stron moj podpis tu pasuje idealnie no widzę Diman, z tymi podpisami to ostatnio szalejesz Guru, Ty najpierw wymień tego halla :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 zaczytalem sie w pewnym watku a tu znienacka 10 stron moj podpis tu pasuje idealnie no widzę Diman, z tymi opisami to ostatnio szalejesz przynajmniej tyle mi pozostalo ty a tak powaznie nie ma tam u was wolnych etatow to bym sie przeniosl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pucek widzę że nie dajesz za wygraną w rezaniu [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 00:14_________________________________________________Podpisy Dimana są z praktyki na forum wzięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 pucek na kiedy planujesz pelna odslone swojego projektu [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 00:16_________________________________________________ Pucek widzę że nie dajesz za wygraną w rezaniu [br]Dopisany: 14 Styczeń 2010, 00:14_________________________________________________Podpisy Dimana są z praktyki na forum wzięte dokladnie tu jest masakra cza sie na nowo uczyc czytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dokladnie tu jest masakra cza sie na nowo uczyc czytac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pucek widzę że nie dajesz za wygraną w rezaniu Guru, jak ja sobie coś obiecam to wiesz, nie odpuszczam Diman, niestety niedawno moje znajomości się ukróciły, no a tak w ogóle to przyjmują tylko do 30 roku życia :gwizdanie: Diman, jaki tam projekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pucek widzę że nie dajesz za wygraną w rezaniu Guru, jak ja sobie coś obiecam to wiesz, nie odpuszczam Diman, niestety niedawno moje znajomości się ukróciły, no a tak w ogóle to przyjmują tylko do 30 roku życia :gwizdanie: Diman, jaki tam projekt... Pucek widzę że nie dajesz za wygraną w rezaniu Guru, jak ja sobie coś obiecam to wiesz, nie odpuszczam Diman, niestety niedawno moje znajomości się ukróciły, no a tak w ogóle to przyjmują tylko do 30 roku życia :gwizdanie: Diman, jaki tam projekt... no jak to jaki projekt projekt puckowoz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Dobra ja uciekam bo późno się zrobiło Na razie wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi