diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dopiero dwie to pokarz biceps :gwizdanie: spoko o dziwo mam motywacje na razie więc jadę z tym po trochu pokażę Ci na nartach ty ale ja nie dam rady jechac w sobote na niedziele to musze przelozyc ale mysle ze to dla ciebie nie jest problem co
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 znalazł się moderator :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dopiero dwie to pokarz biceps :gwizdanie: spoko o dziwo mam motywacje na razie więc jadę z tym po trochu pokażę Ci na nartach ty ale ja nie dam rady jechac w sobote na niedziele to musze przelozyc ale mysle ze to dla ciebie nie jest problem co ok w porządku ja jeszcze też zobaczę jak to będzie.. dogadamy się na pewno
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 dopiero dwie to pokarz biceps :gwizdanie: spoko o dziwo mam motywacje na razie więc jadę z tym po trochu pokażę Ci na nartach ty ale ja nie dam rady jechac w sobote na niedziele to musze przelozyc ale mysle ze to dla ciebie nie jest problem co ok w porządku ja jeszcze też zobaczę jak to będzie.. dogadamy się na pewno
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 każdy kto mi podpadnie ma pysk obity :gwizdanie: tzn? to znaczy to co tam pisze... czyli np. piszesz mi, Pucek Ty buraku, te Twoje Apu nie jedzie... i wtedy podpadłaś, masz plastikowe zęby rozumiesz?
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 każdy kto mi podpadnie ma pysk obity :gwizdanie: tzn? to znaczy to co tam pisze... czyli np. piszesz mi, Pucek Ty buraku, te Twoje Apu nie jedzie... i wtedy podpadłaś, masz plastikowe zęby rozumiesz? :polew:
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 każdy kto mi podpadnie ma pysk obity :gwizdanie: tzn? to znaczy to co tam pisze... czyli np. piszesz mi, Pucek Ty buraku, te Twoje Apu nie jedzie... i wtedy podpadłaś, masz plastikowe zęby rozumiesz? przeciesz to sie wie ze te twoje apu nie jedzie wiec co sie napinasz
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 jeździło się za***iście ale trzeba mieć lepsze auto i lepszy napęd
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 jeździło się za***iście ale trzeba mieć lepsze auto i lepszy napęd :polew:
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 APU jest najlepsze AEB też pod warunkiem że ma sprawne wszystkie czujniki
Guregoru Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 APU jest najlepsze AEB też pod warunkiem że ma sprawne wszystkie czujniki
SoMeS Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ja wyznaję tylko AFF power moc w najczystszej postaci
diman Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 czyli kazdy zadowolony ze swojego silnika to sie chwali
Rekomendowane odpowiedzi