Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Diman, to Ty możesz nosić drinki, Mirona teraz nie ma, a myślicie, kto Nas w to wciągnął?
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Diman, to Ty możesz nosić drinki, Mirona teraz nie ma, a myślicie, kto Nas w to wciągnął? Ciii mieliśmy nie mówić :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a ja to co nie licze sie jako niebieski a Ty też gej? nie no to trzy gejasy, ja dzisiaj dupska nie nastawiam, dzisiaj twoja kolej Guru Czemu moja moja była ostatnio ostatnio to Ty brałeś w pysk a ja nastawiałem, już nie pamiętasz? a Miron nosił drinki, pamiętasz? w tej czerwonej piżamie... o panowie to ja jednak sie do tego nie nadaje bede musial spadac Szkoda :polew: sorry ale nie dam rady
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a ja to co nie licze sie jako niebieski a Ty też gej? nie no to trzy gejasy, ja dzisiaj dupska nie nastawiam, dzisiaj twoja kolej Guru Czemu moja moja była ostatnio ostatnio to Ty brałeś w pysk a ja nastawiałem, już nie pamiętasz? a Miron nosił drinki, pamiętasz? w tej czerwonej piżamie... o panowie to ja jednak sie do tego nie nadaje bede musial spadac Szkoda :polew: sorry ale nie dam rady Może następnym razem :polew:
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a no to jak drinki to spoko tyle dam rade
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 buhhahaha nie no dobra, koniec żartów, bo naprawdę ktoś pomyśli że jesteśmy gejami :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a ja to co nie licze sie jako niebieski a Ty też gej? nie no to trzy gejasy, ja dzisiaj dupska nie nastawiam, dzisiaj twoja kolej Guru Czemu moja moja była ostatnio ostatnio to Ty brałeś w pysk a ja nastawiałem, już nie pamiętasz? a Miron nosił drinki, pamiętasz? w tej czerwonej piżamie... o panowie to ja jednak sie do tego nie nadaje bede musial spadac Szkoda :polew: sorry ale nie dam rady Może następnym razem :polew: watpie [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 01:52_________________________________________________ buhhahaha nie no dobra, koniec żartów, bo naprawdę ktoś pomyśli że jesteśmy gejami :gwizdanie: a nie jestescie
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 buhhahaha nie no dobra, koniec żartów, bo naprawdę ktoś pomyśli że jesteśmy gejami :gwizdanie: A nie jesteśmy :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a strony przybywają JA NIE JESTEM GEJEM :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a nie jestescie :polew: :polew:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 01:53_________________________________________________ JA NIE JESTEM GEJEM :gwizdanie: Patrz jak się winny tłumaczy
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a strony przybywają JA NIE JESTEM GEJEM :gwizdanie: nie no spoko odrazu sie nie musisz ujawniac :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a strony przybywają JA NIE JESTEM GEJEM :gwizdanie: nie no spoko odrazu sie nie musisz ujawniac :gwizdanie: :polew:
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a strony przybywają JA NIE JESTEM GEJEM :gwizdanie: nie no spoko odrazu sie nie musisz ujawniac :gwizdanie: dobra, to jak już tak się bawimy to Diman, uważaj w Bukowinie, kupuje stretch, chce Cię owinąć i wyrżnąć w dupsko :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a strony przybywają JA NIE JESTEM GEJEM :gwizdanie: nie no spoko odrazu sie nie musisz ujawniac :gwizdanie: dobra, to jak już tak się bawimy to Diman, uważaj w Bukowinie, kupuje stretch, chce Cię owinąć i wyrżnąć w dupsko :gwizdanie: O k**wa :polew: :polew:
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobra pany ja spadam bo mi sie oczy przymykaj piszcie sobie mnie moja bedzie pilnowac i nie odda bez walki [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 01:57_________________________________________________ :polew: pojebani masakra
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobra pany ja spadam bo mi sie oczy przymykaj piszcie sobie mnie moja bedzie pilnowac i nie odda bez walki Kasia mi ten pomysł podrzuciła, powiedziała że też mi zapłaci [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 01:58_________________________________________________ dobra pany ja spadam bo mi sie oczy przymykaj piszcie sobie mnie moja bedzie pilnowac i nie odda bez walki [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 01:57_________________________________________________ :polew: pojebani masakra nie no wporzo, zastosuję wazelinkę, nie bój się
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobra pany ja spadam bo mi sie oczy przymykaj piszcie sobie mnie moja bedzie pilnowac i nie odda bez walki [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 01:57_________________________________________________ :polew: pojebani masakra Na razie [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 01:59_________________________________________________ nie no wporzo, zastosuję wazelinkę, nie bój się :polew:
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobra pany ja spadam bo mi sie oczy przymykaj piszcie sobie mnie moja bedzie pilnowac i nie odda bez walki Kasia mi ten pomysł podrzuciła, powiedziała że też mi zapłaci nie ma bata ja ja biore dla obrony wiec nie mozliwe juz jej zaplacilem [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 01:59_________________________________________________a moze jeszcze zostane robi sie ciekawie
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobra pany ja spadam bo mi sie oczy przymykaj piszcie sobie mnie moja bedzie pilnowac i nie odda bez walki Kasia mi ten pomysł podrzuciła, powiedziała że też mi zapłaci nie ma bata ja ja biore dla obrony wiec nie mozliwe juz jej zaplacilem to co Ty jej dałeś to ona dała mi, a po to żeby dostać rozwód, a jak będzie z Twojej winy to dostanie auto i mieszkanie, i znów powrót do nexi
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobra pany ja spadam bo mi sie oczy przymykaj piszcie sobie mnie moja bedzie pilnowac i nie odda bez walki Kasia mi ten pomysł podrzuciła, powiedziała że też mi zapłaci nie ma bata ja ja biore dla obrony wiec nie mozliwe juz jej zaplacilem Diman Kaśka już dawno będzie spała jak się za ciebie weźmiemy
Rekomendowane odpowiedzi