Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobra pany ja spadam bo mi sie oczy przymykaj piszcie sobie mnie moja bedzie pilnowac i nie odda bez walki Kasia mi ten pomysł podrzuciła, powiedziała że też mi zapłaci nie ma bata ja ja biore dla obrony wiec nie mozliwe juz jej zaplacilem to co Ty jej dałeś to ona dała mi, a po to żeby dostać rozwód, a jak będzie z Twojej winy to dostanie auto i mieszkanie, i znów powrót do nexi trudno ale jak jezdzilem nexia lepsze laski wyrywalem wiec nie wiem czy te audi to takie zloto :gwizdanie: ja widzisz jakie laski wyrywam, z nałogami
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobra pany ja spadam bo mi sie oczy przymykaj piszcie sobie mnie moja bedzie pilnowac i nie odda bez walki Kasia mi ten pomysł podrzuciła, powiedziała że też mi zapłaci nie ma bata ja ja biore dla obrony wiec nie mozliwe juz jej zaplacilem to co Ty jej dałeś to ona dała mi, a po to żeby dostać rozwód, a jak będzie z Twojej winy to dostanie auto i mieszkanie, i znów powrót do nexi trudno ale jak jezdzilem nexia lepsze laski wyrywalem wiec nie wiem czy te audi to takie zloto :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 02:02_________________________________________________ dobra pany ja spadam bo mi sie oczy przymykaj piszcie sobie mnie moja bedzie pilnowac i nie odda bez walki Kasia mi ten pomysł podrzuciła, powiedziała że też mi zapłaci nie ma bata ja ja biore dla obrony wiec nie mozliwe juz jej zaplacilem Diman Kaśka już dawno będzie spała jak się za ciebie weźmiemy ona jest jak pitbull spi i czuwa
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 dobra pany ja spadam bo mi sie oczy przymykaj piszcie sobie mnie moja bedzie pilnowac i nie odda bez walki Kasia mi ten pomysł podrzuciła, powiedziała że też mi zapłaci nie ma bata ja ja biore dla obrony wiec nie mozliwe juz jej zaplacilem to co Ty jej dałeś to ona dała mi, a po to żeby dostać rozwód, a jak będzie z Twojej winy to dostanie auto i mieszkanie, i znów powrót do nexi trudno ale jak jezdzilem nexia lepsze laski wyrywalem wiec nie wiem czy te audi to takie zloto :gwizdanie: ja widzisz jakie laski wyrywam, z nałogami no to sie tez zastanawiam czy go nie sprzedac i wrocic do korzeni
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nie no ja myślę żeby dojechać do 2170 i iść spać
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nie no ja myślę żeby dojechać do 2170 i iść spać Można
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 myslisz ze damy rade Oczywiście że damy
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Diman, a tak w ogóle to planujesz w Bukowinie jeździć na nartach?
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Diman, a tak w ogóle to planujesz w Bukowinie jeździć na nartach? no jak najbardziej narty biore
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Diman, a tak w ogóle to planujesz w Bukowinie jeździć na nartach? no jak najbardziej narty biore Tzn będziesz jeździł na nich czy pod nimi
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Diman, a tak w ogóle to planujesz w Bukowinie jeździć na nartach? no jak najbardziej narty biore to jedziesz szybciej czy planujesz w sobotę jeździć?
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Diman, a tak w ogóle to planujesz w Bukowinie jeździć na nartach? no jak najbardziej narty biore Tzn będziesz jeździł na nich czy pod nimi sie zobaczy
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Diman, a tak w ogóle to planujesz w Bukowinie jeździć na nartach? no jak najbardziej narty biore Tzn będziesz jeździł na nich czy pod nimi sie zobaczy [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 02:14_________________________________________________No i 2170 padło
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Diman, a tak w ogóle to planujesz w Bukowinie jeździć na nartach? no jak najbardziej narty biore to jedziesz szybciej czy planujesz w sobotę jeździć? jeszcze nie wiem czy dam rade predzej ale jak nie to sobota[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 02:15_________________________________________________ Diman, a tak w ogóle to planujesz w Bukowinie jeździć na nartach? no jak najbardziej narty biore Tzn będziesz jeździł na nich czy pod nimi sie zobaczy [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 02:14_________________________________________________No i 2170 padło to co spadamy
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Diman, a tak w ogóle to planujesz w Bukowinie jeździć na nartach? no jak najbardziej narty biore to jedziesz szybciej czy planujesz w sobotę jeździć? jeszcze nie wiem czy dam rade predzej ale jak nie to sobota[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 02:15_________________________________________________ Diman, a tak w ogóle to planujesz w Bukowinie jeździć na nartach? no jak najbardziej narty biore Tzn będziesz jeździł na nich czy pod nimi sie zobaczy [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 02:14_________________________________________________No i 2170 padło to co spadamy No nie wiem [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 02:17_________________________________________________Dobra ja się będę powoli zbierał
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nie no ja spadam, miałem iść wcześniej spać, bo rano chciałem wcześniej wstać, ale oczywiście lipa :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 no ja tez czas sie troszke zdrzemnac zeby jutro znowu spamowac od rana
Rekomendowane odpowiedzi