Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 miałem nadzieję że ma coś dla mnie no tak jakiś nietypowy romans
domjenick Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 no i poszedł sobie :naughty: :naughty:
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 siemacie znowu po spocie spoko bylo dzieki NO I WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA GUREGO ZA PODWOZKE Z PARKINGU DZIEKI :notworthy: Dimek
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 siemacie znowu po spocie spoko bylo dzieki NO I WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA GUREGO ZA PODWOZKE Z PARKINGU DZIEKI :notworthy: zmarzliscie co ? nie spoko bylo jeden z rozowych jeszcze dojechal i se pogadalismy
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 no i poszedł sobie :naughty: :naughty: mam dziwne przeczucie że przyszedłeś do mnie
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 no i poszedł sobie :naughty: :naughty: Somes znowu jest nadzieja :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 tak wpadłem na Śląsk... coś do picia podać?
domjenick Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 tak wpadłem na Śląsk... coś do picia podać? a co masz dobrego?
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 tak wpadłem na Śląsk... więc Witamy
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ja też się melduję po spociku Diman nie ma sprawy A i przpomnij mi jak kiedyś będę cię chciał wk*rwić żebym tego nie robił Domjenick a ty wiesz że zieloni tego wątku nie mogą moderować bo od tego są dwie inne osoby i reszta nie ma wstępu z moderacją
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 tak wpadłem na Śląsk... coś do picia podać? a co masz dobrego? ja specjalizuje się w tym:
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ja też się melduję po spociku Diman nie ma sprawy A i przpomnij mi jak kiedyś będę cię chciał wk*rwić żebym tego nie robił Domjenick a ty wiesz że zieloni tego wątku nie mogą moderować bo od tego są dwie inne osoby i reszta nie ma wstępu z moderacją Guru nie bądz taki ważny
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Domjenick a ty wiesz że zieloni tego wątku nie mogą moderować bo od tego są dwie inne osoby i reszta nie ma wstępu z moderacją a Ty co się tak spinasz do moich gości?
diman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 siemacie znowu po spocie spoko bylo dzieki NO I WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA GUREGO ZA PODWOZKE Z PARKINGU DZIEKI :notworthy: zmarzliscie co ? nie spoko bylo jeden z rozowych jeszcze dojechal i se pogadalismy no gregor nie? no
domjenick Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Domjenick a ty wiesz że zieloni tego wątku nie mogą moderować bo od tego są dwie inne osoby i reszta nie ma wstępu z moderacją taaaa,ostatnio jeden sie na Ciebie skarzy,ze mu watki zamykasz... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nie wiecie o co Mu chodzi to cisza :gwizdanie: a jak bym powiedział to był by młyn, więc zostawmy ten temat
Patrikos28 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 siemacie znowu po spocie spoko bylo dzieki NO I WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA GUREGO ZA PODWOZKE Z PARKINGU DZIEKI :notworthy: zmarzliscie co ? nie spoko bylo jeden z rozowych jeszcze dojechal i se pogadalismy no gregor nie? no
Rekomendowane odpowiedzi