SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Patrikos, nadrobiłeś? watpie niech nadrabia przynajmniej się udzielał nie będzie Diman już idę do Ciebie oki czekam ps otwierac johny walkera ee a to mam wchodzić? spac ide zara no to już mnie przestraszyłeś że się mam ubrać jakoś normalnie no i nadrobiłem wszystkie strony Spontan Rybnik :good: :polew: :polew: wszystko rozumiem...................spontan spontanem.................... ale godzina w której się zebraliście :polew: dobrze było ale godzina o której wróciliśmy no właśnie o której?
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no i nadrobiłem wszystkie strony Spontan Rybnik :good: :polew: :polew: wszystko rozumiem...................spontan spontanem.................... ale godzina w której się zebraliście :polew: No to był taki porządny spontan
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 no i nadrobiłem wszystkie strony Spontan Rybnik :good: :polew: :polew: wszystko rozumiem...................spontan spontanem.................... ale godzina w której się zebraliście :polew: to byl momen 1.20wyjscie z domu 2.20 u pucka ze wszystkimi ....wariaty..........
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Patrikos, nadrobiłeś? watpie niech nadrabia przynajmniej się udzielał nie będzie Diman już idę do Ciebie oki czekam ps otwierac johny walkera ee a to mam wchodzić? spac ide zara no to już mnie przestraszyłeś że się mam ubrać jakoś normalnie no i nadrobiłem wszystkie strony Spontan Rybnik :good: :polew: :polew: wszystko rozumiem...................spontan spontanem.................... ale godzina w której się zebraliście :polew: dobrze było ale godzina o której wróciliśmy no właśnie o której? ty byles 6.20
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no właśnie bo moja mama o 6.30 mnie w łazience znalazła
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Somes wróciliśmy koło 6................. tak słyszałem
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 no i nadrobiłem wszystkie strony Spontan Rybnik :good: :polew: :polew: wszystko rozumiem...................spontan spontanem.................... ale godzina w której się zebraliście :polew: to byl momen 1.20wyjscie z domu 2.20 u pucka ze wszystkimi ....wariaty.......... no
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Gregor a co doładowuje 2,0 TFSI ? Turbina
Patrikos28 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ide se bo Janusz chce na forum cosik poszukac , dobranoc wszystkim i nara
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 buhahahha a ja od wejścia do auta nic nie pamiętam, obudził mnie ojciec o 14 który wyciągał mnie z wyra na obiad pokój obrzygałem, ciuchy, koszulkę mam rozdartą, no i laptopa obrzygałem jednym słowem, IMPREZA UDANA
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Gregor a co doładowuje 2,0 TFSI ? Turbina [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 22:56_________________________________________________ buhahahha a ja od wejścia do auta nic nie pamiętam, obudził mnie ojciec o 14 który wyciągał mnie z wyra na obiad pokój obrzygałem, ciuchy, koszulkę mam rozdartą, no i laptopa obrzygałem jednym słowem, IMPREZA UDANA
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 buhahahha a ja od wejścia do auta nic nie pamiętam, obudził mnie ojciec o 14 który wyciągał mnie z wyra na obiad pokój obrzygałem, ciuchy, koszulkę mam rozdartą, no i laptopa obrzygałem jednym słowem, IMPREZA UDANA
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 buhahahha a ja od wejścia do auta nic nie pamiętam, obudził mnie ojciec o 14 który wyciągał mnie z wyra na obiad pokój obrzygałem, ciuchy, koszulkę mam rozdartą, no i laptopa obrzygałem jednym słowem, IMPREZA UDANA no to ci tam niezly klimacik panuje
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Gregor a co doładowuje 2,0 TFSI ? Turbina tak myślałem
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 co się będę z tym ukrywał jak szaleć to na całego, a jak kraść to miliony :> Diman, po obiedzie mama mi umyła podłogę, ciuchy dała do prania, ja w tym czasie leżałem jak trup w łóżku
A-rek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 buhahahha a ja od wejścia do auta nic nie pamiętam, obudził mnie ojciec o 14 który wyciągał mnie z wyra na obiad pokój obrzygałem, ciuchy, koszulkę mam rozdartą, no i laptopa obrzygałem jednym słowem, IMPREZA UDANA a nie bylo nic czuc
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 buhahahha a ja od wejścia do auta nic nie pamiętam, obudził mnie ojciec o 14 który wyciągał mnie z wyra na obiad pokój obrzygałem, ciuchy, koszulkę mam rozdartą, no i laptopa obrzygałem jednym słowem, IMPREZA UDANA a nie bylo nic czuc :polew:
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 co się będę z tym ukrywał jak szaleć to na całego, a jak kraść to miliony :> Diman, po obiedzie mama mi umyła podłogę, ciuchy dała do prania, ja w tym czasie leżałem jak trup w łóżku ty to masz tolerancyjnych rodziców
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 co się będę z tym ukrywał jak szaleć to na całego, a jak kraść to miliony :> Diman, po obiedzie mama mi umyła podłogę, ciuchy dała do prania, ja w tym czasie leżałem jak trup w łóżku ty to masz tolerancyjnych rodziców chyba go musza mocno kochac
Rekomendowane odpowiedzi