miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 ok - zmiana tradycji - piwo co 5 tyś stron koryto co 10 tyś stron
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja wiem gdzie zrobić zajefajną imprezę, koszt noclegu ok 50 zł, hotel z basenem w cenie, z śniadaniem, Arek mi dziś opowiadał, fajne miejsce zna, trzeba coś tam załatwić z tego co mówił to miejsce na poziomie, można z babami i dzieciami wpadać
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ale muszę założyć większe rurki na wydech, bo te są za cienkie i boli a myślisz że po co sobie takie lufy założyłem? ja cie nie moge to to a ja mam w dół wygiete ;( to masz widocznie krzywego ee rury mam zgiete anie h*ja pucek ale te rury sie od czegos musialy zgiac
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ale muszę założyć większe rurki na wydech, bo te są za cienkie i boli a myślisz że po co sobie takie lufy założyłem? ja cie nie moge to to a ja mam w dół wygiete ;( to masz widocznie krzywego ee rury mam zgiete anie h*ja pucek wyrażaj się KOLEGO :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ok - zmiana tradycji - piwo co 5 tyś storn koryto co 10 tyś stron wszyscy idą na dietę i zapisują sie do AA :gwizdanie:
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Królu, a Ty kiedy moczyłeś? rok temu? Ja mam stałą partnerkę :gwizdanie: lewa czy prawa ręka? niestety nie uprawiam seksu z jedyną osoba która kocham :polew: :polew: yyy ja kocham moje APU ale muszę założyć większe rurki na wydech, bo te są za cienkie i boli APU czy ciebie?
harry66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja wiem gdzie zrobić zajefajną imprezę, koszt noclegu ok 50 zł, hotel z basenem w cenie, z śniadaniem, Arek mi dziś opowiadał, fajne miejsce zna, trzeba coś tam załatwić z tego co mówił to miejsce na poziomie, można z babami i dzieciami wpadać a ty z babą wpadniesz i dziecmi?
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pucek - mi by taka impra pasowała :gwizdanie:
harry66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ale muszę założyć większe rurki na wydech, bo te są za cienkie i boli a myślisz że po co sobie takie lufy założyłem? ja cie nie moge to to a ja mam w dół wygiete ;( to masz widocznie krzywego ee rury mam zgiete anie h*ja pucek wyrażaj się KOLEGO :gwizdanie: postaram sie
Patrikos28 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja wiem gdzie zrobić zajefajną imprezę, koszt noclegu ok 50 zł, hotel z basenem w cenie, z śniadaniem, Arek mi dziś opowiadał, fajne miejsce zna, trzeba coś tam załatwić z tego co mówił to miejsce na poziomie, można z babami i dzieciami wpadać
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja wiem gdzie zrobić zajefajną imprezę, koszt noclegu ok 50 zł, hotel z basenem w cenie, z śniadaniem, Arek mi dziś opowiadał, fajne miejsce zna, trzeba coś tam załatwić z tego co mówił to miejsce na poziomie, można z babami i dzieciami wpadać hotel golebiewski
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja wiem gdzie zrobić zajefajną imprezę, koszt noclegu ok 50 zł, hotel z basenem w cenie, z śniadaniem, Arek mi dziś opowiadał, fajne miejsce zna, trzeba coś tam załatwić z tego co mówił to miejsce na poziomie, można z babami i dzieciami wpadać a ty z babą wpadniesz i dziecmi? nie, będę JA, koleżanka i koleżanka
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pucek - mi by taka impra pasowała :gwizdanie: na 2 urodziny śląskich zrobimy bankowo - a jak chcecie wcześniej to myślcie
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nie, będę JA, koleżanka i koleżanka jedna dla mnie jak już mi się znudzi ta z którą przyjadę
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja wiem gdzie zrobić zajefajną imprezę, koszt noclegu ok 50 zł, hotel z basenem w cenie, z śniadaniem, Arek mi dziś opowiadał, fajne miejsce zna, trzeba coś tam załatwić z tego co mówił to miejsce na poziomie, można z babami i dzieciami wpadać hotel golebiewski chyba na wycieraczce
harry66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja wiem gdzie zrobić zajefajną imprezę, koszt noclegu ok 50 zł, hotel z basenem w cenie, z śniadaniem, Arek mi dziś opowiadał, fajne miejsce zna, trzeba coś tam załatwić z tego co mówił to miejsce na poziomie, można z babami i dzieciami wpadać a ty z babą wpadniesz i dziecmi? nie, będę JA, koleżanka i koleżanka i co zmożesz dwie na roz?
Patrikos28 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja wiem gdzie zrobić zajefajną imprezę, koszt noclegu ok 50 zł, hotel z basenem w cenie, z śniadaniem, Arek mi dziś opowiadał, fajne miejsce zna, trzeba coś tam załatwić z tego co mówił to miejsce na poziomie, można z babami i dzieciami wpadać hotel golebiewski tak tylko Puckowi stracilo sie jedno zero , mialo byc 500zł / dobę :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja wiem gdzie zrobić zajefajną imprezę, koszt noclegu ok 50 zł, hotel z basenem w cenie, z śniadaniem, Arek mi dziś opowiadał, fajne miejsce zna, trzeba coś tam załatwić z tego co mówił to miejsce na poziomie, można z babami i dzieciami wpadać a ty z babą wpadniesz i dziecmi? nie, będę JA, koleżanka i koleżanka koleżanka : lewa i prawa :polew:
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pucek - mi by taka impra pasowała :gwizdanie: na 2 urodziny śląskich zrobimy bankowo - a jak chcecie wcześniej to myślcie no na drugi tydzien :polew:
Rekomendowane odpowiedzi