harry66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pucek - mi by taka impra pasowała :gwizdanie: na 2 urodziny śląskich zrobimy bankowo - a jak chcecie wcześniej to myślcie nie mo szefie nie teraz bo trocha mi czasu brakuje
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pucek - mi by taka impra pasowała :gwizdanie: na 2 urodziny śląskich zrobimy bankowo - a jak chcecie wcześniej to myślcie no na drugi tydzien :polew: ja bym to w tym miesiącu wolał :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pucek - mi by taka impra pasowała :gwizdanie: na 2 urodziny śląskich zrobimy bankowo - a jak chcecie wcześniej to myślcie no na drugi tydzien :polew: ok - ja spadam - do jutra
harry66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja wiem gdzie zrobić zajefajną imprezę, koszt noclegu ok 50 zł, hotel z basenem w cenie, z śniadaniem, Arek mi dziś opowiadał, fajne miejsce zna, trzeba coś tam załatwić z tego co mówił to miejsce na poziomie, można z babami i dzieciami wpadać a ty z babą wpadniesz i dziecmi? nie, będę JA, koleżanka i koleżanka koleżanka : lewa i prawa :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 23:50_________________________________________________ Pucek - mi by taka impra pasowała :gwizdanie: na 2 urodziny śląskich zrobimy bankowo - a jak chcecie wcześniej to myślcie no na drugi tydzien :polew: ok - ja spadam - do jutra
Patrikos28 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pucek - mi by taka impra pasowała :gwizdanie: na 2 urodziny śląskich zrobimy bankowo - a jak chcecie wcześniej to myślcie no na drugi tydzien :polew: ok - ja spadam - do jutra
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pucek - mi by taka impra pasowała :gwizdanie: na 2 urodziny śląskich zrobimy bankowo - a jak chcecie wcześniej to myślcie no na drugi tydzien :polew: ok - ja spadam - do jutra nara
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nic głupiego, najpierw deska, potem % i jest extra weekend czarodziej, ale nikt nie mówił że masz jechać
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nic głupiego, najpierw deska, potem % i jest extra weekend czarodziej, ale nikt nie mówił że masz jechać :polew:
SoMeS Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Miron nic głupiego, najpierw deska, potem % i jest extra weekend czarodziej, ale nikt nie mówił że masz jechać :polew:
harry66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nic głupiego, najpierw deska, potem % i jest extra weekend czarodziej, ale nikt nie mówił że masz jechać do mnie mówisz ?
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nic głupiego, najpierw deska, potem % i jest extra weekend czarodziej, ale nikt nie mówił że masz jechać do mnie mówisz ? nie, do Ciebie piszę
gregory Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ja wiem gdzie zrobić zajefajną imprezę, koszt noclegu ok 50 zł, hotel z basenem w cenie, z śniadaniem, Arek mi dziś opowiadał, fajne miejsce zna, trzeba coś tam załatwić z tego co mówił to miejsce na poziomie, można z babami i dzieciami wpadać a ty z babą wpadniesz i dziecmi? nie, będę JA, koleżanka i koleżanka koleżanka : lewa i prawa :polew: Pucek będzie spał między Guru a jego bratem i się przesiądzie z deski na narty :polew:
harry66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nic głupiego, najpierw deska, potem % i jest extra weekend czarodziej, ale nikt nie mówił że masz jechać do mnie mówisz ? nie, do Ciebie piszę hmmmmmmm więc o co biega?
diman Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nic głupiego, najpierw deska, potem % i jest extra weekend czarodziej, ale nikt nie mówił że masz jechać do mnie mówisz ? nie, do Ciebie piszę :polew:
krolu Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 nic głupiego, najpierw deska, potem % i jest extra weekend czarodziej, ale nikt nie mówił że masz jechać do mnie mówisz ? nie, do Ciebie piszę rozjebałeś mnie :polew: :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 co do Imperium to tam mozna znalezc najlatwiejsze w calym Rybniku :> a co do wyjazdu na weekend to ja miejsce dobre znam na taki wypad wiec polecam w przyszlym miesiacu tam bede to moge juz zrobic rezerwacje
Pucek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 kapujecie czy się ze mnie śmiejecie?
Rekomendowane odpowiedzi