Patrikos28 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zawsze można założyć koszulke z S-line będzie pasowała do wszystkiego albo markerem namalować OOOO też będzie tak poważnie to pora sprawić sobie jakiś klubowy gadzecik w postaci T-shirta :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zawsze można założyć koszulke z S-line będzie pasowała do wszystkiego albo markerem namalować OOOO też będzie tak poważnie to pora sprawić sobie jakiś klubowy gadzecik w postaci T-shirta :gwizdanie: Wyślij przelew Mironowi ................. to może załapiesz się na jakiś długopis
Patrikos28 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zawsze można założyć koszulke z S-line będzie pasowała do wszystkiego albo markerem namalować OOOO też będzie tak poważnie to pora sprawić sobie jakiś klubowy gadzecik w postaci T-shirta :gwizdanie: Wyślij przelew Mironowi ................. to może załapiesz się na jakiś długopis długopis już zamówiony także teraz pora na konkrety :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zawsze można założyć koszulke z S-line będzie pasowała do wszystkiego albo markerem namalować OOOO też będzie tak poważnie to pora sprawić sobie jakiś klubowy gadzecik w postaci T-shirta :gwizdanie: Wyślij przelew Mironowi ................. to może załapiesz się na jakiś długopis długopis już zamówiony także teraz pora na konkrety :gwizdanie: Eeee no jak już masz długopis to będziesz mógł się już POPISAĆ :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak znam Guru to przyjdzie ubrany: Polar klubowy, pod nim koszulka klubowa, na szyi smycz klubowa, identyfikator z zimowego, na ramieniu klubowa nakljka ( że niby tatuaż ) a jak siedząc będzie robił głupie miny znaczy się ma w spodenkach ramki klubowe i go uwierają
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak znam Guru to przyjdzie ubrany: Polar klubowy, pod nim koszulka klubowa, na szyi smycz klubowa, identyfikator z zimowego, na ramieniu klubowa nakljka ( że niby tatuaż ) a jak siedząc będzie robił głupie miny znaczy się ma w spodenkach ramki klubowe i go uwierają To dlatego mówi że ma ramki używane :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak znam Guru to przyjdzie ubrany: Polar klubowy, pod nim koszulka klubowa, na szyi smycz klubowa, identyfikator z zimowego, na ramieniu klubowa nakljka ( że niby tatuaż ) a jak siedząc będzie robił głupie miny znaczy się ma w spodenkach ramki klubowe i go uwierają :polew:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak znam Guru to przyjdzie ubrany: Polar klubowy, pod nim koszulka klubowa, na szyi smycz klubowa, identyfikator z zimowego, na ramieniu klubowa nakljka ( że niby tatuaż ) a jak siedząc będzie robił głupie miny znaczy się ma w spodenkach ramki klubowe i go uwierają A długopisa nie będzie miał ze sobą
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Miron, jak zawsze się popisałeś ale za to wczoraj dałeś plamę, mogłeś jechać, naprawdę było bardzo fajnie jeszcze ten RSik :gwizdanie: no co tam? jakoś słabo z tym spamem
Pelex Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Cześć pany niech mi ktoś podpowie jaki miał nick kolega z Warszawy co częściami handluje ma super ceny i B.D towar
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Cześć pany niech mi ktoś podpowie jaki miał nick kolega z Warszawy co częściami handluje ma super ceny i B.D towar TOM77
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Siema wszystkim co do TOM77 to wczoraj zamówiłem u niego części a dzisiaj już je otrzymałem
krolu Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak znam Guru to przyjdzie ubrany: Polar klubowy, pod nim koszulka klubowa, na szyi smycz klubowa, identyfikator z zimowego, na ramieniu klubowa nakljka ( że niby tatuaż ) a jak siedząc będzie robił głupie miny znaczy się ma w spodenkach ramki klubowe i go uwierają :polew: :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Cześć pany Siekma zwolenniku dresowozów
Pelex Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Siema wszystkim co do TOM77 to wczoraj zamówiłem u niego części a dzisiaj już je otrzymałem to jest prędkość Już do niego napisałem co potrzebuje mam nadzieje że jeszcze dzisiaj mi odpowie [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 15:43_________________________________________________ Cześć pany Siekma zwolenniku dresowozów siemka zwolenniku kurtek SKAYOWYCH
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Miron, jak zawsze się popisałeś ale za to wczoraj dałeś plamę, mogłeś jechać, naprawdę było bardzo fajnie jeszcze ten RSik :gwizdanie: no co tam? jakoś słabo z tym spamem no wiem - mogłem jechać - ale wszędzie być nie można a hala też mnie kręci [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 15:45_________________________________________________Somes - a Ty czemu się na piatek nie piszesz
egon47 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Siema ja w Piatek sie moge spoznic bo mam wyklady na prawko ale mam nadzieje ze do 19 sie wyrobie
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Siema ja w Piatek sie moge spoznic bo mam wyklady na prawko ale mam nadzieje ze do 19 sie wyrobie ważne żebyś dojechał i zapłacił
Rekomendowane odpowiedzi