MAJKI Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a majki niezapomnij mitego kompa bo znowu mi sie zapalila cholerna kontrolka od poduszki Spoko Dimek lezy od soboty nieużywany :gwizdanie: niechciał sie i tak połączyć z licznikami bo auto z 2007 r. Ale skasowalem recznie tą inspekcje dzieki internetowi :>
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 dzisiaj to spałem na stojąco w robocie za***ista ta robota
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 o nieeeee GLOBALNY się zaświecił :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 o nieeeee GLOBALNY się zaświecił :gwizdanie: Spokojnie jest chwila zanim spam nadrobi
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 o nieeeee GLOBALNY się zaświecił :gwizdanie: taaak, świecił się i zgasło teraz pewnie piszę do Huga że znów o nim gadamy
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 no to jak miron jest to teraz dopiero spam ruszy :>
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 o nieeeee GLOBALNY się zaświecił :gwizdanie: taaak, świecił się i zgasło teraz pewnie piszę do Huga że znów o nim gadamy Może i się zaświecił ale Dorota mu pewnie wtyczkę z lapka wyciągnęła
MAJKI Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Majkel, ja dzisiaj spadam o 22 bo dzisiaj to spałem na stojąco w robocie Pucek ja sobie tak codziennie mowie ze dzis max do 22 i ide spac a siedze do 1 i jak sie kłade to moja sie budzi i sie pyta czy juz 6 i ma wstawac
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Majkel, ja dzisiaj spadam o 22 bo dzisiaj to spałem na stojąco w robocie Pucek ja sobie tak codziennie mowie ze dzis max do 22 i ide spac a siedze do 1 i jak sie kłade to moja sie budzi i sie pyta czy juz 6 i ma wstawac
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Majkel, ja dzisiaj spadam o 22 bo dzisiaj to spałem na stojąco w robocie Pucek ja sobie tak codziennie mowie ze dzis max do 22 i ide spac a siedze do 1 i jak sie kłade to moja sie budzi i sie pyta czy juz 6 i ma wstawac wczoraj późno wróciłem to poszedłem spać o o 1:00 a wstaję o 4:30 :gwizdanie: to jest dopiero jazda a przychodzi 11:00 i powieki muszę trzymać [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 21:30_________________________________________________a mówiłem że jest wybłagał chyba
Guregoru Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 a mówiłem że jest wybłagał chyba "Ale Dorota proszę ja tylko na 30 minut"
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 wybłagał chyba Ale i tak się nie przyzna
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 majki to jak z tym piciem w piatek grubo idziemy czy po malym piwku ino bo somes tez cos wspominal ze by mial smaki :>
egon47 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 majki to jak z tym piciem w piatek grubo idziemy czy po malym piwku ino bo somes tez cos wspominal ze by mial smaki :> to mowice co planujecie bo sie zastanawiam czy sie zapisywac na sobote do roboty
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 majki to jak z tym piciem w piatek grubo idziemy czy po malym piwku ino bo somes tez cos wspominal ze by mial smaki :> Majki i po małym jakoś to nie pasuje :gwizdanie:
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 majki to jak z tym piciem w piatek grubo idziemy czy po malym piwku ino bo somes tez cos wspominal ze by mial smaki :> to mowice co planujecie bo sie zastanawiam czy sie zapisywac na sobote do roboty no wlasnie nie wiem jak sie nastawiac i dlatego pytam [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 21:35_________________________________________________ prezes :> lizus
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 majki to jak z tym piciem w piatek grubo idziemy czy po malym piwku ino bo somes tez cos wspominal ze by mial smaki :> to mowice co planujecie bo sie zastanawiam czy sie zapisywac na sobote do roboty no wlasnie nie wiem jak sie nastawiac i dlatego pytam Nastaw się tak jak chłopaki na ostatnim wypadzie
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 majki to jak z tym piciem w piatek grubo idziemy czy po malym piwku ino bo somes tez cos wspominal ze by mial smaki :> to mowice co planujecie bo sie zastanawiam czy sie zapisywac na sobote do roboty no wlasnie nie wiem jak sie nastawiac i dlatego pytam Nastaw się tak jak chłopaki na ostatnim wypadzie nie az tak nie dam rady
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 majki to jak z tym piciem w piatek grubo idziemy czy po malym piwku ino bo somes tez cos wspominal ze by mial smaki :> to mowice co planujecie bo sie zastanawiam czy sie zapisywac na sobote do roboty no wlasnie nie wiem jak sie nastawiac i dlatego pytam Nastaw się tak jak chłopaki na ostatnim wypadzie nie az tak nie dam rady :polew:
Rekomendowane odpowiedzi