Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja wiem co piję, jedno piwko i koniec :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja wiem co piję, jedno piwko i koniec :gwizdanie: Brzmi dobrze ........ od tego zawsze się zaczyna
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja wiem co piję, jedno piwko i koniec :gwizdanie: ty to sie nie dziwie po ostatnich szalenstwach
A-rek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 lizus musze sie podlizac zeby moc w piatek wpasc bez obowiazujacego stroju
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 lizus musze sie podlizac zeby moc w piatek wpasc bez obowiazujacego stroju To podlizuj sie glutkowi :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja wiem co piję, jedno piwko i koniec :gwizdanie: Brzmi dobrze ........ od tego zawsze się zaczyna ja tak jak powiem to też tak zrobię, wtedy jechaliśmy się dobrze napić i wyszło, teraz mówię jedno piwko i koniec, tak też będzie
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 jak nawalicie 15 stron to dajcie przynajmniej w spokoju przeczytać z wieczora Pucek - wyjazd myślę można dograć
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja wiem co piję, jedno piwko i koniec :gwizdanie: Brzmi dobrze ........ od tego zawsze się zaczyna ja tak jak powiem to też tak zrobię, wtedy jechaliśmy się dobrze napić i wyszło, teraz mówię jedno piwko i koniec, tak też będzie Czyli kierowcę już macie :decayed:
A-rek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 lizus musze sie podlizac zeby moc w piatek wpasc bez obowiazujacego stroju To podlizuj sie glutkowi :gwizdanie: ale ja nie chce do waszego trojkacika dolaczyc :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Czyli kierowcę już macie :decayed: sam się oferowałem :gwizdanie: Miron, no to fajnie
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nareszcie moderator globalny strzelil z kapelusza
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nareszcie moderator globalny strzelil z kapelusza
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 lizus musze sie podlizac zeby moc w piatek wpasc bez obowiazujacego stroju To podlizuj sie glutkowi :gwizdanie: ale ja nie chce do waszego trojkacika dolaczyc :gwizdanie: No to musisz mieć koszulkę :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nareszcie moderator globalny strzelil z kapelusza ale Mu liżesz dupsko
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Sky - rozwala mnie tekst "moderator globalny" daj mi już spokój
MAJKI Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 majki to jak z tym piciem w piatek grubo idziemy czy po malym piwku ino bo somes tez cos wspominal ze by mial smaki :> to mowice co planujecie bo sie zastanawiam czy sie zapisywac na sobote do roboty no wlasnie nie wiem jak sie nastawiac i dlatego pytam Nastaw się tak jak chłopaki na ostatnim wypadzie NIe no tak to nie bo w sobote rano musze z małą siedziec bo moja gdzies wybywa wiec to dla mnie bedzie teror na kacu dziecka pilnowac
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nareszcie moderator globalny strzelil z kapelusza ale Mu liżesz dupsko właśnie - żeby się choć czaił jak Pucek i na PW pisał ale tak na ogólnym
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Sky - rozwala mnie tekst "moderator globalny" daj mi już spokój A mnie się bardzo spodobał jest taki .......... no taki ......... taki nie powtarzalny
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 majki to jak z tym piciem w piatek grubo idziemy czy po malym piwku ino bo somes tez cos wspominal ze by mial smaki :> to mowice co planujecie bo sie zastanawiam czy sie zapisywac na sobote do roboty no wlasnie nie wiem jak sie nastawiac i dlatego pytam Nastaw się tak jak chłopaki na ostatnim wypadzie NIe no tak to nie bo w sobote rano musze z małą siedziec bo moja gdzies wybywa wiec to dla mnie bedzie teror na kacu dziecka pilnowac no to jade swoim trudno odbijemy w bukowinie
Pucek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nareszcie moderator globalny strzelil z kapelusza ale Mu liżesz dupsko właśnie - żeby się choć czaił jak Pucek i na PW pisał ale tak na ogólnym ale wszystko przed nim, zrobi parę przelewów i się nauczy
Rekomendowane odpowiedzi