Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 co taki zawias? :> Wszyscy poszli pomagać krakowiakom :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 fajna cisza - może to okazja pójść wcześniej spać
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 przerwa na siku :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 22:37_________________________________________________ :gwizdanie: :> :> :gwizdanie: ty co pisac nie umiesz
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 :gwizdanie: :> :> :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :gwizdanie: :> :> :gwizdanie: Rudi czy ty czasem nie masz dzisiaj jakiejś głupawki
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 Rudi to miało coś znaczyć czy kot Ci przebiegł po klawiaturze
diman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :gwizdanie: :> :> :gwizdanie: Rudi czy ty czasem nie masz dzisiaj jakiejś głupawki dzisiaj zawsze miala
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 :gwizdanie: :> :> :gwizdanie: Rudi czy ty czasem nie masz dzisiaj jakiejś głupawki dzisiaj zawsze miala
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 no umiem a co chcecie wiedziec co wam napisac? GOAWKA NO KURDE Z LEKSZA CHYBA ,NIE WZIEŁO
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 GOAWKA NO KURDE Z LEKSZA CHYBA ,NIE WZIEŁO Yhyyy
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 A co jest miśki? co to kurna alkohol z czlowiekiem robi mówiłam nic mi dzis nie zj**ie humoru Czekaj niech Esemes skończy rezać
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 A co jest miśki? co to kurna alkohol z czlowiekiem robi mówiłam nic mi dzis nie zj**ie humoru Czekaj niech Esemes skończy rezać
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siema gliwiczanie proszę dopisać mnie i żonę na to koryto piątkowe oczywiscie jeśli można PS Krolu pisał na katowickich, że stawia
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 siema gliwiczanie proszę dopisać mnie i żonę na to koryto piątkowe oczywiscie jeśli można PS Krolu pisał na katowickich, że stawia można
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siema gliwiczanie proszę dopisać mnie i żonę na to koryto piątkowe oczywiscie jeśli można PS Krolu pisał na katowickich, że stawia można Niby można a na liście nie widać zmian :gwizdanie:
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siema gliwiczanie proszę dopisać mnie i żonę na to koryto piątkowe oczywiscie jeśli można PS Krolu pisał na katowickich, że stawia można można zrobic małego moda i napisać stanley + Basia
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siema gliwiczanie proszę dopisać mnie i żonę na to koryto piątkowe oczywiscie jeśli można PS Krolu pisał na katowickich, że stawia można można zrobic małego moda i napisać stanley + Basia Żeby się potem nie okazało że Basia to nie jest żona :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2010 siema gliwiczanie proszę dopisać mnie i żonę na to koryto piątkowe oczywiscie jeśli można PS Krolu pisał na katowickich, że stawia można można zrobic małego moda i napisać stanley + Basia można
stanley Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siema gliwiczanie proszę dopisać mnie i żonę na to koryto piątkowe oczywiscie jeśli można PS Krolu pisał na katowickich, że stawia można można zrobic małego moda i napisać stanley + Basia Żeby się potem nie okazało że Basia to nie jest żona :gwizdanie: ups, to się wydało
Skydiver Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 siema gliwiczanie proszę dopisać mnie i żonę na to koryto piątkowe oczywiscie jeśli można PS Krolu pisał na katowickich, że stawia można można zrobic małego moda i napisać stanley + Basia Żeby się potem nie okazało że Basia to nie jest żona :gwizdanie: ups, to się wydało Spoko na obcym terenie nikt Cie nie wyda ....... no chyba że glutek
Rekomendowane odpowiedzi