krolu Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 siatex power : [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:19_________________________________________________Ale wygląda :kox:
gregory Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dobra ja się zbieram już. Jutro weekend to można będzie dłużej posiedzieć ale was nie będzie, bo będziecie na korycie ;( Jakoś to przeboleje... Papa
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Gregor wpadnij na koryto Widzę że humorek Ci dopisuje ......... czy chcesz go po prostu wq......ć
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Gregor wpadnij na koryto Widzę że humorek Ci dopisuje ......... czy chcesz go po prostu wq......ć A nie wiem jeszcze się nad tym nie zastanawiałem
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja w sobotę do pracy więc na imprezie podobnie jak Pucek 1xpiwko + jedzonko
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja w sobotę do pracy więc na imprezie podobnie jak Pucek 1xpiwko + jedzonko Ty w sobotę do pracy coś kręcisz
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Rudi - w Chacie mamy być na 19.00[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:41_________________________________________________ a ja w sobotę do pracy więc na imprezie podobnie jak Pucek 1xpiwko + jedzonko Ty w sobotę do pracy coś kręcisz raczej mi się to nie zdarza ale akurat teraz się tak trafiło
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 ] a ja w sobotę do pracy więc na imprezie podobnie jak Pucek 1xpiwko + jedzonko Ty w sobotę do pracy coś kręcisz raczej mi się to nie zdarza ale akurat teraz się tak trafiło E to jak chcesz się wdrożyć w soboty to możemy się czasem zamieniać tzn ja mam wolne a ty za mnie siedzisz w robocie
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 ..........Pany.............a tak przy okazji...............pamiętacie o wpłacie zaliczki za zimowy.................bo ja narazie to chyba tylko 2 naszych zapłaciło
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 a ja w sobotę do pracy więc na imprezie podobnie jak Pucek 1xpiwko + jedzonko Boisz się po prostu że spotka Cię to co poniektórych w zeszły piątek
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 ..........Pany.............a tak przy okazji...............pamiętacie o wpłacie zaliczki za zimowy.................bo ja narazie to chyba tylko 2 naszych zapłaciło Słyszałem że kolorowi nie muszą bo niebiescy za nich płacą [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:46_________________________________________________ a ja w sobotę do pracy więc na imprezie podobnie jak Pucek 1xpiwko + jedzonko Boisz się po prostu że spotka Cię to co poniektórych w zeszły piątek Sobotę Sky sobotę
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Boisz się po prostu że spotka Cię to co poniektórych w zeszły piątek Sobotę Sky sobotę Zaczeło się w piątek
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Boisz się po prostu że spotka Cię to co poniektórych w zeszły piątek Sobotę Sky sobotę Zaczeło się w piątek A właśnie że w sobotę po 00:00
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 ..........Pany.............a tak przy okazji...............pamiętacie o wpłacie zaliczki za zimowy.................bo ja narazie to chyba tylko 2 naszych zapłaciło Słyszałem że kolorowi nie muszą bo niebiescy za nich płacą [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:46_________________________________________________ a ja w sobotę do pracy więc na imprezie podobnie jak Pucek 1xpiwko + jedzonko Boisz się po prostu że spotka Cię to co poniektórych w zeszły piątek Sobotę Sky sobotę kolorowi tak - różowi płacą
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Boisz się po prostu że spotka Cię to co poniektórych w zeszły piątek Sobotę Sky sobotę Zaczeło się w piątek A właśnie że w sobotę po 00:00 Tak czy siak załatwiliście się tak że Miron woli iść do roboty
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 ..........Pany.............a tak przy okazji...............pamiętacie o wpłacie zaliczki za zimowy.................bo ja narazie to chyba tylko 2 naszych zapłaciło Słyszałem że kolorowi nie muszą bo niebiescy za nich płacą [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 21:46_________________________________________________ a ja w sobotę do pracy więc na imprezie podobnie jak Pucek 1xpiwko + jedzonko Boisz się po prostu że spotka Cię to co poniektórych w zeszły piątek Sobotę Sky sobotę kolorowi tak - różowi płacą A róż to nie kolor o ty zapamiętam to sobie i Pucek też i Gregor i jeszcze Majki :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Czester - pamiętasz, wklejałeś kiedyś taką furke do oblukania - że niby warta uwagi taka ładniutka była ( jeszcze ją wtedy z moją B6 porównywaliśmy ) już jest w klubie http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_a4_quattro_sline-t113393.0.html;topicseen
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Boisz się po prostu że spotka Cię to co poniektórych w zeszły piątek Sobotę Sky sobotę Zaczeło się w piątek A właśnie że w sobotę po 00:00 Tak czy siak załatwiliście się tak że Miron woli iść do roboty Kiedy nauczysz się poprawnie cytować
Rekomendowane odpowiedzi