miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 lubię Cię więc Ci podpowiem jak zostać zielonym - nie wchodź tu więcej
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 lubię Cię więc Ci podpowiem jak zostać zielonym - nie wchodź tu więcej :polew:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:24_________________________________________________Sky kiedy ty się nauczysz co
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown:
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown: :polew:
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown: :polew: Potem moderator globalny się dziwi że tu nikt nie zagląda
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown: :polew: Potem moderator globalny się dziwi że tu nikt nie zagląda Nikt tylko ty :gwizdanie: A problem tkwi w drugiej części tego stwierdzenia wyżej
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown: to prawda ?
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown: to prawda ? Ależ oczywiście :> Ale tylko te obraźliwe
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown: to prawda ? Właśnie niech się przyzna
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown: to prawda ? Ależ oczywiście :> Ale tylko te obraźliwe nigdzie się takich nie doszukałem
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown: to prawda ? Właśnie niech się przyzna Patrz 3 posty wyżej
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ależ oczywiście :> Ale tylko te obraźliwe Nie było nic obraźliwego
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown: to prawda ? Ależ oczywiście :> Ale tylko te obraźliwe nigdzie się takich nie doszukałem No bo już nie ma :polew:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:31_________________________________________________ Ależ oczywiście :> Ale tylko te obraźliwe Nie było nic obraźliwego Było
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Było To opowiedz co było ?????????????????????? I tu już byś musiał się wykazać wyobraźnią
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown: to prawda ? Ależ oczywiście :> Ale tylko te obraźliwe chyba sobie za bardzo Kolego pozwalasz :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Poza tym jak by było to bym się nie oburzył
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Było To opowiedz co było ?????????????????????? I tu już byś musiał się wykazać wyobraźnią Wcale nie muszę Było o turlaniu i ja to zmieniałem a ty dalej po swojemu i coraz ostrzej no to wziąłem i go wywaliłem [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:34_________________________________________________ Glut kasuje posty użytkowników :disgust: Kto nadał mu uprawnienia moderatora :thumbdown: to prawda ? Ależ oczywiście :> Ale tylko te obraźliwe chyba sobie za bardzo Kolego pozwalasz :gwizdanie: Chyba po po to mam uprawnienia [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:34_________________________________________________ Poza tym jak by było to bym się nie oburzył Jaaasssssnnneee
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2010 Osobiście uważam tak - skoro przez kilkanaście miesięcy nie było potrzeby niczego kasowania w naszym temacie (przez pomarańczowych, zielonych czy samego czerwonego) to teraz tymbardziej nie widzę powodu żebyśmy sami coś wywalali
Skydiver Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Było o turlaniu i ja to zmieniałem a ty dalej po swojemu i coraz ostrzej no to wziąłem i go wywaliłem Napisałeś publicznie że poturlasz więc o co kaman ??
Guregoru Opublikowano 21 Stycznia 2010 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Osobiście uważam tak - skoro przez kilkanaście miesięcy nie było potrzeby niczego kasowania w naszym temacie (przez pomarańczowych, zielonych czy samego czerwonego) to teraz tymbardziej nie widzę powodu żebyśmy sami coś wywalali Nie wiem jak ty czytasz wątek ale był już jeden post który poleciał i to nie ja go wywaliłem tylko zielony [br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________ Było o turlaniu i ja to zmieniałem a ty dalej po swojemu i coraz ostrzej no to wziąłem i go wywaliłem Napisałeś publicznie że poturlasz więc o co kaman ?? Ale nie tak jak ty to sformułowałeś/przekształciłeś
Rekomendowane odpowiedzi