Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co tam laski? co tam czarny gąsiorze w sosie własnym ja nie z tych jasne co Kolego kuleczka ? nic pomalu leci no właśnie, jakoś leci
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co panowie robimy te koszulki na ogolnopolski czy nie robimy ale nie opisujemy tego na forum po co wszyscy mają wiedzieć?
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek daj znac o tym o czym gadalismy w chacie w najblizszym czasie dam ci znac
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co panowie robimy te koszulki na ogolnopolski czy nie robimy ale nie opisujemy tego na forum po co wszyscy mają wiedzieć? sorry racja zapomnialem ze wszystcy to czytaja :doh1: a i majkel to jest ikonka ktora mnie zawsze rozsmiesza jak ja widze
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co tam laski? co tam czarny gąsiorze w sosie własnym ja nie z tych jasne [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:38_________________________________________________miron zobacz sobie majki wkleil zdjecie mozesz obadac lot :> widziałem - ale jakoś nisko na tym foto się to wydaje A-rek to b4 ale foty to by mógł dać lepsze do tego ogłoszenia tzn wieksze... A tak wogole pół niedzieli do du.... człowiek dopiero dochodzi do siebie no mam to samo majki nie wiem czemu :gwizdanie: Piłeś to samo co ja :gwizdanie: chyba A to taka wymiana świec była noooo Bym wiedział to bym wpadł popatrzeć a to juz z majkim musisz gadac pewnie za niewielkie pieniadze to i tego hala by ci wymienil :gwizdanie: Ja nie robie takich białych glutów w benzin i quattro Ps Dimek mowi Ci cos to zdjecie? i brak spadochronu :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 21:50_________________________________________________ dimek wpłaciłem zaliczke za zlot takze pijemy do odciecia :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Czester masz zapchaną skrzynke - [email protected]
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no najlepiej by było jak by tutaj nic o tym nie pisało, to ma być niespodzianka
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co panowie robimy te koszulki na ogolnopolski czy nie robimy ale nie opisujemy tego na forum po co wszyscy mają wiedzieć? OK pucek, diman i ja kasujemy te posty ? no chyba ze PW wysle do naszego moderatora i niech to zrobi :gwizdanie: pokasujcie sami - lub zostawcie jak jest - w tej ilości spamu i tak nikt tego nie znajdze
egon47 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A-rek daj znac o tym o czym gadalismy w chacie w najblizszym czasie dam ci znac A-rek to daj zanc bo chcesz kase wplacic
Skydiver Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zawsze możecie poprosić glutka on z przyjemnością pokasuje
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co panowie robimy te koszulki na ogolnopolski czy nie robimy ale nie opisujemy tego na forum po co wszyscy mają wiedzieć? OK pucek, diman i ja kasujemy te posty ? no chyba ze PW wysle do naszego moderatora i niech to zrobi :gwizdanie: pokasujcie sami - lub zostawcie jak jest - w tej ilości spamu i tak nikt tego nie znajdze Ja wam moge skasować i dać zielonego kwadrata :naughty:
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Moje tez pokasowane ale jeszcze cytaty od innych zostały :gwizdanie:
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to co panowie robimy te koszulki na ogolnopolski czy nie robimy ale nie opisujemy tego na forum po co wszyscy mają wiedzieć? OK pucek, diman i ja kasujemy te posty ? no chyba ze PW wysle do naszego moderatora i niech to zrobi :gwizdanie: pokasujcie sami - lub zostawcie jak jest - w tej ilości spamu i tak nikt tego nie znajdze Ja wam moge skasować i dać zielonego kwadrata :naughty: dawaj chetnie sie polansuje z takim kwadratem po forum
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Moje tez pokasowane ale jeszcze cytaty od innych zostały :gwizdanie: cytat wykasowany
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dawaj chetnie sie polansuje z takim kwadratem po forum . :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi