Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Diman, jak chcesz się na prawdę lansować to polecam wysłać PW do zielonego, napisać w nim że śmierdzi mu z d*py czy coś takiego i masz lans na całego
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron juz po imprezie? tak tzn. jeszcze trwa ale z małym musieliśmy już jechać
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron na mega bani jest, nie widzicie jak mało pisze?
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron na mega bani jest, nie widzicie jak mało pisze? ok [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:00_________________________________________________ Diman, jak chcesz się na prawdę lansować to polecam wysłać PW do zielonego, napisać w nim że śmierdzi mu z d*py czy coś takiego i masz lans na całego na PW to nic nie da - na ogólnym trzeba
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron na mega bani jest, nie widzicie jak mało pisze? Pewnie ręce i łokcie go bolą a nogami mało pisze nie Mirek??
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Diman, jak chcesz się na prawdę lansować to polecam wysłać PW do zielonego, napisać w nim że śmierdzi mu z d*py czy coś takiego i masz lans na całego z zielonymi nie gadam wole od krola kwadratem sie polansowac
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron na mega bani jest, nie widzicie jak mało pisze? Pewnie ręce i łokcie go bolą a nogami mało pisze nie Mirek?? jestem nieśmiertelny z czego akurat najmniej się Dorota cieszy Majki ostatni raz od Ciebie trzeźwy wychodziłem - po pijaku pewnie było by OK
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron na mega bani jest, nie widzicie jak mało pisze? Pewnie ręce i łokcie go bolą a nogami mało pisze nie Mirek?? :polew:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Diman następnym razem albo zabieramy po 0,7 na głowe albo nie ma sensu tam jechać [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:05_________________________________________________Majki - jak widzisz - imprezy ze mną są niezapomniane
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 buhahhahaha czy mi się wydaje czy u Majka była impreza w stylu Miron+Majkel+Diman + baby?
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Miron na mega bani jest, nie widzicie jak mało pisze? Pewnie ręce i łokcie go bolą a nogami mało pisze nie Mirek?? jestem nieśmiertelny z czego akurat najmniej się Dorota cieszy Majki ostatni raz od Ciebie trzeźwy wychodziłem - po pijaku pewnie było by OK gdyby nie %% to bys dzis tu napewno nie pisał chyba ze bys Dorocie dyktował co ma pisac za Ciebie Ale najwazniejsze ze humor Cie do konca nie opuscił i tak trzymac
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Majki - jakbym miał mega bombe to wychodziłbym na czworakach i nawet jak bym spadł to z mniejszej wysokości [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:09_________________________________________________ buhahhahaha czy mi się wydaje czy u Majka była impreza w stylu Miron+Majkel+Diman + baby? pomyłka impreza składała się z Majki + Diman + Baby + superman [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:10_________________________________________________ buhahhahaha czy mi się wydaje czy u Majka była impreza w stylu Miron+Majkel+Diman + baby? jaki bystrzak
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Majki...................fajnie tak sobie skoczyć od czasu do czasu.....................wiesz jaka żonka się troskliwa w domu robi :polew:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać nie chciałem - musiałem
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Uwaga Warszafiaki się panosza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: pewnie chcą się zakolegować i razem pokój mieć ..
Rekomendowane odpowiedzi