Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie no nie mam pytań a Miron krzyczał??? bo pewnie taka masa szybko opadała w dół, ciekawe czy zdążył coś zawołać
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 to że wyglądam na młota to nie znaczy że jestem mało kapujący coś mi tak właśnie się zdawało Miron, czyli to Ty chciałeś latać nie chciałem - musiałem noo to jak musiałeś to na prawdę musiał być dobry powód Miron zawstydził turbodymomena i innych super bohaterów Nasze miny były bezcenne jak sie z dimanem odwróciliśmy a Mirka juz za nami nie było a chciałbyc pierwszy przy furtce I tym sposobem wyscig do furtki wygrało 2X BLB chciałem Was wyprzedzić kanałami Dobra my teraz tak śmiechy chichy ale tak naprawde to nie wygladało na cos smiesznego Dobrze ze diman miał komóre z latarką bo naszego Prezesa nie było widac na poziomie -1 :polew:
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ja tez zaraz bede ide zobaczyc czy cos Ci nie wyleciało w tym kanale :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie no nie mam pytań a Miron krzyczał??? bo pewnie taka masa szybko opadała w dół, ciekawe czy zdążył coś zawołać
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie no nie mam pytań a Miron krzyczał??? bo pewnie taka masa szybko opadała w dół, ciekawe czy zdążył coś zawołać nie krzyczal ino patrzal w sina dal
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie no nie mam pytań a Miron krzyczał??? bo pewnie taka masa szybko opadała w dół, ciekawe czy zdążył coś zawołać Qrna nic sie nie odzywał jak tam lezał a jak leciał to tylko było słychac szelest jego kurtki :gwizdanie: Miron to tez taki Koperfiled "jest Miron - nie ma Mirona "
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie no nie mam pytań a Miron krzyczał??? bo pewnie taka masa szybko opadała w dół, ciekawe czy zdążył coś zawołać nie krzyczal ino patrzal w sina dal czułem się osaczony [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:35_________________________________________________ nie no nie mam pytań a Miron krzyczał??? bo pewnie taka masa szybko opadała w dół, ciekawe czy zdążył coś zawołać Qrna nic sie nie odzywał jak tam lezał a jak leciał to tylko było słychac szelest jego kurtki :gwizdanie: Miron to tez taki Koperfiled "jest Miron - nie ma Mirona " [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:36_________________________________________________ Ja tez zaraz bede ide zobaczyc czy cos Ci nie wyleciało w tym kanale :gwizdanie: portfel
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie no, Miron, dałeś popis taki głupi kanał i Cie pokonał nawet siłownia nic nie pomogła :>[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:38_________________________________________________czyli nie trzeba paru łysków żeby Cie ud***ć, wystarczy kanał
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 nie no, Miron, dałeś popis taki głupi kanał i Cie pokonał nawet siłownia nic nie pomogła :>[br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:38_________________________________________________czyli nie trzeba paru łysków żeby Cie ud***ć, wystarczy kanał tym razem właśnie kanał przegrał [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 22:40_________________________________________________Majki własnie kończy go remontować
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 no cos tam majki wspominal zeby mu te kafellki poprawic bo cos poodpadalo
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 A siłka się wszędzie jak widać przydaj - pradopodobnie gdyby nie ta resztka mięśni to dziś nie jedną kość miałbym połamaną :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 eeee tam nie przesadzaj % zrobiły swoje
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 eeee tam nie przesadzaj % zrobiły swoje .....................jakie % - w krwi prawie 0,00
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 eeee tam nie przesadzaj % zrobiły swoje .....................jakie % - w krwi prawie 0,00 Ty się po prostu lubisz popisywać nie
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 eeee tam nie przesadzaj % zrobiły swoje .....................jakie % - w krwi prawie 0,00 Ty się po prostu lubisz popisywać nie
MAJKI Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A siłka się wszędzie jak widać przydaj - pradopodobnie gdyby nie ta resztka mięśni to dziś nie jedną kość miałbym połamaną :gwizdanie: dokładnie Twoja zbita masa Ci pomogła ale w duzej mierze pomogły Ci %% we krwi bo spadłeś bezwładnie. Pucek a najlepsze jest to że jak już chciał tam wchodzic to mogl kulturalnie po 10 schodach zejsc ale nie "zawsze pierwszy" Mnie chyba w piatek nie bedzie bo nie bede mógł Mirkowi spojrzec w Twarz bez wybuchu śmiechu Teraz to Sky Cie za free moze wziasc na skoki bo juz bedziesz wiedział jak sie ułożyć w powietrzu
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Sky się tyle naopowiadał o tym sporcie, że musiałem spróbować
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A siłka się wszędzie jak widać przydaj - pradopodobnie gdyby nie ta resztka mięśni to dziś nie jedną kość miałbym połamaną :gwizdanie: dokładnie Twoja zbita masa Ci pomogła ale w duzej mierze pomogły Ci %% we krwi bo spadłeś bezwładnie. Pucek a najlepsze jest to że jak już chciał tam wchodzic to mogl kulturalnie po 10 schodach zejsc ale nie "zawsze pierwszy" Mnie chyba w piatek nie bedzie bo nie bede mógł Mirkowi spojrzec w Twarz bez wybuchu śmiechu Teraz to Sky Cie za free moze wziasc na skoki bo juz bedziesz wiedział jak sie ułożyć w powietrzu
Skydiver Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Sky się tyle naopowiadał o tym sporcie, że musiałem spróbować :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 A siłka się wszędzie jak widać przydaj - pradopodobnie gdyby nie ta resztka mięśni to dziś nie jedną kość miałbym połamaną :gwizdanie: dokładnie Twoja zbita masa Ci pomogła ale w duzej mierze pomogły Ci %% we krwi bo spadłeś bezwładnie. Pucek a najlepsze jest to że jak już chciał tam wchodzic to mogl kulturalnie po 10 schodach zejsc ale nie "zawsze pierwszy" Mnie chyba w piatek nie bedzie bo nie bede mógł Mirkowi spojrzec w Twarz bez wybuchu śmiechu Teraz to Sky Cie za free moze wziasc na skoki bo juz bedziesz wiedział jak sie ułożyć w powietrzu
Rekomendowane odpowiedzi