miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge skocz se do piwnicy to Ci przejdzie
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge skocz se do piwnicy to Ci przejdzie
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 teraz skakanie będzie w modzie, coś mi się wydaje
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge skocz se do piwnicy to Ci przejdzie :polew:
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 teraz skakanie będzie w modzie, coś mi się wydaje
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ nie no nie mogę...Miron pił vódkę... no i wychodzi na to że więcej jak 2 kieliszki
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ no wlasnie nie wiem co jest grane chyba niskie cisnienie czy cos :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ nie no nie mogę...Miron pił vódkę... no i wychodzi na to że więcej jak 2 kieliszki I popatrz jak nim sponiewierała choćby do piwnicy wpadł
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ no wlasnie nie wiem co jest grane chyba niskie cisnienie czy cos :gwizdanie: albo po prostu jesteś taki słaby
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ no wlasnie nie wiem co jest grane chyba niskie cisnienie czy cos :gwizdanie: Albo nagły chwilowy skok ciśnienia dlatego Mirona nie boli No chyba że co innego boli go bardziej
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla ja wylazlem z lozka dopiero o 15:00 :> wczesniej mialem 2 proby ktore skonczyly sie niepowodzeniem skocz se do piwnicy to Ci przejdzie zapytal bym czy aby na pewno ale ty masz w tym doswiadczenie wiec wyprobuje
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ nie no nie mogę...Miron pił vódkę... no i wychodzi na to że więcej jak 2 kieliszki I popatrz jak nim sponiewierała noo teraz już wiem co tam tak na prawdę się działo... 4 kieliszki pozamiatały Mironem do kanału
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ nie no nie mogę...Miron pił vódkę... no i wychodzi na to że więcej jak 2 kieliszki I popatrz jak nim sponiewierała noo teraz już wiem co tam tak na prawdę się działo... 4 kieliszki pozamiatały Mironem do kanału Pucek to jednak my w imperium byliśmy spokojni przynajmniej Diman nie musiał nas z piwnic wyciągać
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ no wlasnie nie wiem co jest grane chyba niskie cisnienie czy cos :gwizdanie: albo po prostu jesteś taki słaby no to chyba bedzie to slaby jakis jestem
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ nie no nie mogę...Miron pił vódkę... no i wychodzi na to że więcej jak 2 kieliszki I popatrz jak nim sponiewierała noo teraz już wiem co tam tak na prawdę się działo... 4 kieliszki pozamiatały Mironem do kanału Pucek to jednak my w imperium byliśmy spokojni przynajmniej Diman nie musiał nas z piwnic wyciągać ej, zapomniałeś że mieliśmy jednego lotnika z Knurowa [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:36_________________________________________________najwidoczniej, szlachta z Knurowa tak ma, lubią latać
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ nie no nie mogę...Miron pił vódkę... no i wychodzi na to że więcej jak 2 kieliszki I popatrz jak nim sponiewierała noo teraz już wiem co tam tak na prawdę się działo... 4 kieliszki pozamiatały Mironem do kanału Pucek to jednak my w imperium byliśmy spokojni przynajmniej Diman nie musiał nas z piwnic wyciągać was nie ale za to somesa
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ nie no nie mogę...Miron pił vódkę... no i wychodzi na to że więcej jak 2 kieliszki I popatrz jak nim sponiewierała noo teraz już wiem co tam tak na prawdę się działo... 4 kieliszki pozamiatały Mironem do kanału Pucek to jednak my w imperium byliśmy spokojni przynajmniej Diman nie musiał nas z piwnic wyciągać ej, zapomniałeś że mieliśmy jednego lotnika z Knurowa [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:36_________________________________________________najwidoczniej, szlachta z Knurowa tak ma, lubią latać ja jakos nie mam dzisiaj weny do spamowania a co sie stalo chyba za duzo Johnn'ego wczoraj bylo bo juz pare godzin na forum siedze i jakos zaskoczyc nie moge no to podobnie jak ja glowa mnie boli od rana ale wodeczka byla Diman - wóde piliśmy tą samą a mnie głowa właśnie nic a nic................ nie no nie mogę...Miron pił vódkę... no i wychodzi na to że więcej jak 2 kieliszki I popatrz jak nim sponiewierała noo teraz już wiem co tam tak na prawdę się działo... 4 kieliszki pozamiatały Mironem do kanału Pucek to jednak my w imperium byliśmy spokojni przynajmniej Diman nie musiał nas z piwnic wyciągać was nie ale za to somesa :polew: Ach ten Knurów
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Diman, teraz Twoja kolej, ciekawe gdzie Ty będziesz chciał polecieć
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 dobrze ze w Knurowie nie ma wysokich blokow :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi