Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:hi: został tu ktoś jeszcze czy z powodu problemów finansowych tego forum wszyscy na EU poszli :decayed:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Widzę że moderator GLUT już wam odblokował forum :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

Miron Ty się nie ciesz tylko się tłumacz.To , że dałem Ci dostęp do zarządzania forum , nie oznacza , że możesz go sobie wyłączyć jak wychodzisz z domu.No q***wa bez jaj.W pupie Ci się poprzewracało ?? Mam wsiąść w samochód i zrobić Ci wjazd do Knurowa?? No q***wa wqrwiłem się.Wypier.... Cię z listy jadących na zlot.A jak będziesz fikał to pójdę do piwnicy , przyniosę działo i przyje... Ci z bananowca.Jednym słowem masz u mnie PRZEJE.BANE :baseball:

Cześć Wszystkim :hi: (oprócz Mirona)

Opublikowano

:bry:

Widze nie tylko ja byłem zestresowany że forum nie działa :naughty: nawet Smsy puszczałem do naszego VIpa co jest nie halo :polew:

Ale w sumie ta awaria mi na dobre wyszła bo moja chodziła jak w skowronkach i gadała jak fajnie że juz nie siedze na kompie :polew:

Chyba myśli ze mi sie znudziło forum :laghing2:

Opublikowano

Siema ludzie :hi: (poza Mironem)

Opublikowano

Miron Ty się nie ciesz tylko się tłumacz.To , że dałem Ci dostęp do zarządzania forum , nie oznacza , że możesz go sobie wyłączyć jak wychodzisz z domu.No q***wa bez jaj.W pupie Ci się poprzewracało ?? Mam wsiąść w samochód i zrobić Ci wjazd do Knurowa?? No q***wa wqrwiłem się.Wypier.... Cię z listy jadących na zlot.A jak będziesz fikał to pójdę do piwnicy , przyniosę działo i przyje... Ci z bananowca.Jednym słowem masz u mnie PRZEJE.BANE :baseball:

Aleee gruuuboooo :gwizdanie:

Miron broń się zwal na moderatora glutaaaa :decayed:

I tak wiemy że on maczał w tym palce :disgust:

Opublikowano

I jeszcze mi siurdak przysyła smsa , co się z forum dzieje.Jeeebany :evil:

Tłumaczenie słów niezrozumiałych:

Siurdak - Miron

Opublikowano

zwal na moderatora glutaaaa

Nosferowski :naughty:
Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich spamerów śląskich (poza Mironem) :kox:

Widać właśnie jak Was kolega lubi - za dużo spamowaliście, był zazdrosny to i nabroił :naughty:

Opublikowano

:no:

Nosfer = Hulk

Wihajster = Glut

:good:

Opublikowano

Centrala się ładnie zainteresowała :lol1:

Oj Miron Miron .......... teraz nie masz wyjścia przelewy pójdą i to ładne :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 08:55_________________________________________________

Nosfer = Hulk

Wihajster = Glut

Glut = Guregoru :kox:

Opublikowano
  • Autor

Siema ludzie :hi: (poza Mironem)

Witam serdecznie wszystkich spamerów śląskich (poza Mironem) :kox:

Widać właśnie jak Was kolega lubi - za dużo spamowaliście, był zazdrosny to i nabroił :naughty:

jak już kiedyś mówiłem kilkakrotnie ( i jak widać słowa dotrzymam ) zrobię w końcu porządek z Wami i całym tym forum - wczorajszy Wasz brak dostępu do forum to tylko początek Waszych problemów - to macie obiecane

Opublikowano

:hi: z rana

Witam wszystkich kolorowych :hi:

Opublikowano
  • Autor

A Ty mnie Hugosiek zimowym nie strasz - bo zrobię ankiete typu "Komu zależy na obecności Huga na zlocie" i jak wynik zobaczysz to się w łzach utopisz

Opublikowano

A Ty mnie Hugosiek zimowym nie strasz - bo zrobię ankiete typu "Komu zależy na obecności Huga na zlocie" i jak wynik zobaczysz to się w łzach utopisz

Nikomu lepiej niech nie zależy bo i tak mnie nie będzie :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

HUgo, Łukasz - wyjątkowo Wasze posty nie będą kasowane - abyście mogli w jakiś sposób się bronić lub tłumaczyć.

Ale za długo robiliście sobie co tylko Wam się chciało na forum - na każdego kiedyś przychodzi czas - a Wasz właśnie nadszedł[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 09:08_________________________________________________

Nikomu lepiej niech nie zależy bo i tak mnie nie będzie :polew: :polew: :polew: :polew:

no i bardzo mądrze, że sam rezygnujesz - to samo jeszcze uczyń z prezesowaniem i przynajmniej wszyscy Cię jako osobę honorową zapamiętają

Opublikowano

:gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Centrala się ładnie zainteresowała :lol1:

Oj Miron Miron .......... teraz nie masz wyjścia przelewy pójdą i to ładne :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 08:55_________________________________________________

Nosfer = Hulk

Wihajster = Glut

Glut = Guregoru :kox:

centrala się pakuje i żegna - bo wprowadzam pewne zmiany - i pewne osoby są już zbędne

Opublikowano

Skoro tutaj taki dym ........ to ja lecę popracować ........ :naughty:

Ja wrócę i forum nie będzie działało to znaczy że było gruuuubbbooo :shocked:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.