diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Diman, teraz Twoja kolej, ciekawe gdzie Ty będziesz chciał polecieć no niem moze na jakas ciepla wyspe [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:41_________________________________________________ dobrze ze w Knurowie nie ma wysokich blokow :gwizdanie: a tu sie mylisz sa wiezowce
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Diman, jak chyba wiem na kiedy planujesz loty, na Bukowinkę [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:42_________________________________________________aż 3 wieżowce
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Diman, jak chyba wiem na kiedy planujesz loty, na Bukowinkę
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Diman, jak chyba wiem na kiedy planujesz loty, na Bukowinkę [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:42_________________________________________________aż 3 wieżowce nie bukowinka bedzie spokojna zadnych alkoholi no moze jakies piwko jedno
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Diman, jak chyba wiem na kiedy planujesz loty, na Bukowinkę tylko ląduj tak żeby Kaśka nie musiała Cie karmić słomką jak będziesz cały w gipsie przynajmniej będziesz miał okazję pobyć w EGIPCIE
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Diman, jak chyba wiem na kiedy planujesz loty, na Bukowinkę tylko ląduj tak żeby Kaśka nie musiała Cie karmić słomką jak będziesz cały w gipsie przynajmniej będziesz miał okazję pobyć w EGIPCIE bylem
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 przynajmniej będziesz miał okazję pobyć w EGIPCIE albo w EGIPSIE
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 przynajmniej będziesz miał okazję pobyć w EGIPCIE albo w EGIPSIE właśnie o to mi chodziło
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 przynajmniej będziesz miał okazję pobyć w EGIPCIE albo w EGIPSIE dzieki pany dobrze mi zyczycie
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 przynajmniej będziesz miał okazję pobyć w EGIPCIE albo w EGIPSIE dzieki pany dobrze mi zyczycie nie no co Ty...My i źle Ci życzyć? coś Ci się wydaje
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 przynajmniej będziesz miał okazję pobyć w EGIPCIE albo w EGIPSIE dzieki pany dobrze mi zyczycie nie no co Ty...My i źle Ci życzyć? coś Ci się wydaje no no zdaje se sprwe ze sie mi wydaje
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 pany, a tak przy okazji nie slyszal ktos z was o jakies robocie za magazyniera/widlowego? za dlugo juz robie w jednej firmie i szef mnie wkur..a albo moze wiecie jaki kurs sobie zrobic zeby bylo latwiej robote znalezc?
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 pany, a tak przy okazji nie slyszal ktos z was o jakies robocie za magazyniera/widlowego? za dlugo juz robie w jednej firmie i szef mnie wkur..a albo moze wiecie jaki kurs sobie zrobic zeby bylo latwiej robote znalezc?
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 przynajmniej będziesz miał okazję pobyć w EGIPCIE albo w EGIPSIE dzieki pany dobrze mi zyczycie tobie? nigdy poprostu uprzedzamy cie co moze cie spotkac gdy pojdziesz w slady prezesa aby mu dorownac
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 pany, a tak przy okazji nie slyszal ktos z was o jakies robocie za magazyniera/widlowego? za dlugo juz robie w jednej firmie i szef mnie wkur..a albo moze wiecie jaki kurs sobie zrobic zeby bylo latwiej robote znalezc? rób na "C" za nim jeszcze nie podrożało :gwizdanie: Arek, jak ja robiłem na magazynie to miałem to samo, ale są lepsze i gorsze dni, ważne że płacą i wiesz co możesz [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:57_________________________________________________bo Diman, prawda może boleć, ale tylko jeszcze Ty z knurowskich lotników nie wykonałeś nalotu
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 przynajmniej będziesz miał okazję pobyć w EGIPCIE albo w EGIPSIE dzieki pany dobrze mi zyczycie tobie? nigdy poprostu uprzedzamy cie co moze cie spotkac gdy pojdziesz w slady prezesa aby mu dorownac w tej sprawie to akurat prezesa gonil nie bede :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 bo Diman, prawda może boleć, ale tylko jeszcze Ty z knurowskich lotników nie wykonałeś nalotu Lepiej go nie podpuszczaj
diman Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 pany, a tak przy okazji nie slyszal ktos z was o jakies robocie za magazyniera/widlowego? za dlugo juz robie w jednej firmie i szef mnie wkur..a albo moze wiecie jaki kurs sobie zrobic zeby bylo latwiej robote znalezc? rób na "C" za nim jeszcze nie podrożało :gwizdanie: Arek, jak ja robiłem na magazynie to miałem to samo, ale są lepsze i gorsze dni, ważne że płacą i wiesz co możesz [br]Dopisany: 24 Styczeń 2010, 23:57_________________________________________________bo Diman, prawda może boleć, ale tylko jeszcze Ty z knurowskich lotników nie wykonałeś nalotu bo ja spokojny czlowiek jestem
A-rek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 rób na "C" za nim jeszcze nie podrożało Arek, jak ja robiłem na magazynie to miałem to samo, ale są lepsze i gorsze dni, ważne że płacą i wiesz co możesz no placic placa na czas ale coraz wiecej obowiazkow, a place w jednym miejscu moze jak wiosna przyjdzie to sie uda na jakas budowe zalapac to sie dorobi
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 rób na "C" za nim jeszcze nie podrożało Arek, jak ja robiłem na magazynie to miałem to samo, ale są lepsze i gorsze dni, ważne że płacą i wiesz co możesz no placic placa na czas ale coraz wiecej obowiazkow, a place w jednym miejscu moze jak wiosna przyjdzie to sie uda na jakas budowe zalapac to sie dorobi o dorabianiu na budowie to akurat coś wiem, Ty też to wiesz ważne że dom stoi, zbrojenie trzyma niestety, ale tak teraz jest, ja ostatnio też robię ponad normę, ale za to wynagradzam sobie tą pracę w inny sposób, mianowicie mszczę się na sztygarach
Rekomendowane odpowiedzi