Kędzior Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 nom od razu wiedziałem że Basi się przestraszy bo ze mnie by się śmiał
Patrikos28 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Co za mendy z tego eu. najzwyklejsza pomyłka Mam nadzieje że sie wyjaśni bo wszyscy moi i mojej żony ziomki zagłosowali na nas :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 Co za mendy z tego eu. najzwyklejsza pomyłka Mam nadzieje że sie wyjaśni bo wszyscy moi i mojej żony ziomki zagłosowali na nas :gwizdanie: już jest wyjaśnione
Patrikos28 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Co za mendy z tego eu. najzwyklejsza pomyłka Mam nadzieje że sie wyjaśni bo wszyscy moi i mojej żony ziomki zagłosowali na nas :gwizdanie: już jest wyjaśnione no właśnie widze
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 patrikos, musisz się sam dogadać z Gregorym plany się pozmieniały
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 patrikos, musisz się sam dogadać z Gregorym plany się pozmieniały co to za szyfr
Patrikos28 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 patrikos, musisz się sam dogadać z Gregorym plany się pozmieniały to co Gregory nie będzie w PL w ten weekend ?
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 patrikos, musisz się sam dogadać z Gregorym plany się pozmieniały co to za szyfr w następnym tygodniu jak będę na spocie to się dowiesz [br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 15:55_________________________________________________Gregory jest od piątku, od rana w domu
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 w następnym tygodniu jak będę na spocie to się dowiesz ok :>
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 a tak w ogóle to wczoraj gadałem z Nim przez jakieś 20 minut przez tel, dzwoniłem na numer austryjacki, koszt rozmowy - 90 zl ale czego się nie robi dla Kumpli :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 a tak w ogóle to wczoraj gadałem z Nim przez jakieś 20 minut przez tel, dzwoniłem na numer austryjacki, koszt rozmowy - 90 zl ale czego się nie robi dla Kumpli :gwizdanie: pewnie ustalałeś jaki płyn do spryskiwaczy jest najlepszy dla APU
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 a tak w ogóle to wczoraj gadałem z Nim przez jakieś 20 minut przez tel, dzwoniłem na numer austryjacki, koszt rozmowy - 90 zl ale czego się nie robi dla Kumpli :gwizdanie: pewnie ustalałeś jaki płyn do spryskiwaczy jest najlepszy dla APU nie no, to była bardziej konstruktywna rozmowa, taka bardzo fachowa ale Ty, posiadacz diesla, gdzie się leje tylko gnój nie zrozumie
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 hej hej hej Pucek hamuj no sie Mironowi to pisałem :gwizdanie: przecież Ty nie masz bezobsługowego auta
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 a tak w ogóle to wczoraj gadałem z Nim przez jakieś 20 minut przez tel, dzwoniłem na numer austryjacki, koszt rozmowy - 90 zl ale czego się nie robi dla Kumpli :gwizdanie: pewnie ustalałeś jaki płyn do spryskiwaczy jest najlepszy dla APU nie no, to była bardziej konstruktywna rozmowa, taka bardzo fachowa ale Ty, posiadacz diesla, gdzie się leje tylko gnój nie zrozumie
Patrikos28 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 patrikos, musisz się sam dogadać z Gregorym plany się pozmieniały co to za szyfr w następnym tygodniu jak będę na spocie to się dowiesz wiesz wolałbym szybciej ustalić jakiś termin diagnozy jak możesz to puść mi numer tel na PW do Mistrzunia
krolu Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 a tak w ogóle to wczoraj gadałem z Nim przez jakieś 20 minut przez tel, dzwoniłem na numer austryjacki, koszt rozmowy - 90 zl ale czego się nie robi dla Kumpli :gwizdanie: jest taki numer 0700 coś tam wpisz na necie tanie rozmowy... i dzwonisz gdzie chcesz nawet do China za 35 groszy za minutę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 jak możesz to puść mi numer tel na PW do Mistrzunia 608039891
SoMeS Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 hej hej hej Pucek hamuj no sie Mironowi to pisałem :gwizdanie: przecież Ty nie masz bezobsługowego auta moje bardziej bezobsługowe jest niż wszystkie inne na śląskich
Rekomendowane odpowiedzi