Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a to tam w nowym lokalu? Twoim ? jak tak to mogę pomóc, bo myślałem że temu hujkowi szefowi chcesz żebyśmy coś robili odnośnie imprezy, pasuje mi jak najbardziej :> będę miał na rano bo mam ten kurs, więc spot a potem %%%%%%%% No jasne że w moim lokalu Tym ciulom na których teraz robię to jedynie mogę pozrywać kafelki i powybijać okna to spoko, zrobi się, ten kox Miron dołączy, dostanie młot i będzie kuł a My z Dimanem będziemy pianka i wsioo Ale ja chcę zrobić kilka otworów na drzwi i okna a nie obalić cały blok Dobrze że zejście do piwnicy jest za rogiem GURU jak tylko będę miał w tym czasie coś wolnego to też Ci mogę pomóc przy tych pracach budowlanych ... ... w końcu z ojcem dom wybudowałem
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a nie lepiej zainwestować w jakiś wielki lokal z możliwością otworzenia warsztatu? Gregorego mamy, rozkręcimy tjununk aut
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a to tam w nowym lokalu? Twoim ? jak tak to mogę pomóc, bo myślałem że temu hujkowi szefowi chcesz żebyśmy coś robili odnośnie imprezy, pasuje mi jak najbardziej :> będę miał na rano bo mam ten kurs, więc spot a potem %%%%%%%% No jasne że w moim lokalu Tym ciulom na których teraz robię to jedynie mogę pozrywać kafelki i powybijać okna to spoko, zrobi się, ten kox Miron dołączy, dostanie młot i będzie kuł a My z Dimanem będziemy pianka i wsioo potem sie obciepie i flacha po robocie :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a to tam w nowym lokalu? Twoim ? jak tak to mogę pomóc, bo myślałem że temu hujkowi szefowi chcesz żebyśmy coś robili odnośnie imprezy, pasuje mi jak najbardziej :> będę miał na rano bo mam ten kurs, więc spot a potem %%%%%%%% No jasne że w moim lokalu Tym ciulom na których teraz robię to jedynie mogę pozrywać kafelki i powybijać okna to spoko, zrobi się, ten kox Miron dołączy, dostanie młot i będzie kuł a My z Dimanem będziemy pianka i wsioo potem sie obciepie i flacha po robocie :gwizdanie: Guru, a nie lepiej zainwestować w jakiś wielki lokal z możliwością otworzenia warsztatu? Gregorego mamy, rozkręcimy tjununk aut Myślałem i o tym ale duża konkurencja jest
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a to tam w nowym lokalu? Twoim ? jak tak to mogę pomóc, bo myślałem że temu hujkowi szefowi chcesz żebyśmy coś robili odnośnie imprezy, pasuje mi jak najbardziej :> będę miał na rano bo mam ten kurs, więc spot a potem %%%%%%%% No jasne że w moim lokalu Tym ciulom na których teraz robię to jedynie mogę pozrywać kafelki i powybijać okna to spoko, zrobi się, ten kox Miron dołączy, dostanie młot i będzie kuł a My z Dimanem będziemy pianka i wsioo Ale ja chcę zrobić kilka otworów na drzwi i okna a nie obalić cały blok Dobrze że zejście do piwnicy jest za rogiem z tą piwnicą to Ci wyszło
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a to tam w nowym lokalu? Twoim ? jak tak to mogę pomóc, bo myślałem że temu hujkowi szefowi chcesz żebyśmy coś robili odnośnie imprezy, pasuje mi jak najbardziej :> będę miał na rano bo mam ten kurs, więc spot a potem %%%%%%%% No jasne że w moim lokalu Tym ciulom na których teraz robię to jedynie mogę pozrywać kafelki i powybijać okna to spoko, zrobi się, ten kox Miron dołączy, dostanie młot i będzie kuł a My z Dimanem będziemy pianka i wsioo Ale ja chcę zrobić kilka otworów na drzwi i okna a nie obalić cały blok Dobrze że zejście do piwnicy jest za rogiem z tą piwnicą to Ci wyszło
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a nie lepiej zainwestować w jakiś wielki lokal z możliwością otworzenia warsztatu? Gregorego mamy, rozkręcimy tjununk aut Pucek dobrze gada Mój brat będzie lakierował wozy a my będziemy robić resztę modów :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a nie lepiej zainwestować w jakiś wielki lokal z możliwością otworzenia warsztatu? Gregorego mamy, rozkręcimy tjununk aut Pucek dobrze gada Mój brat będzie lakierował wozy a my będziemy robić resztę modów :gwizdanie: jak prawie zawsze :>
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Guru, a to tam w nowym lokalu? Twoim ? jak tak to mogę pomóc, bo myślałem że temu hujkowi szefowi chcesz żebyśmy coś robili odnośnie imprezy, pasuje mi jak najbardziej :> będę miał na rano bo mam ten kurs, więc spot a potem %%%%%%%% No jasne że w moim lokalu Tym ciulom na których teraz robię to jedynie mogę pozrywać kafelki i powybijać okna to spoko, zrobi się, ten kox Miron dołączy, dostanie młot i będzie kuł a My z Dimanem będziemy pianka i wsioo potem sie obciepie i flacha po robocie :gwizdanie: Guru, a nie lepiej zainwestować w jakiś wielki lokal z możliwością otworzenia warsztatu? Gregorego mamy, rozkręcimy tjununk aut Myślałem i o tym ale duża konkurencja jest no tak konkurencja jest duża , ale tak naprawdę nikt kompleksowo do tego nie podchodzi :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja spadam na jakąś godzinkę do garażu
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja spadam na jakąś godzinkę do garażu Wracaj zaraz Guru, a to tam w nowym lokalu? Twoim ? jak tak to mogę pomóc, bo myślałem że temu hujkowi szefowi chcesz żebyśmy coś robili odnośnie imprezy, pasuje mi jak najbardziej :> będę miał na rano bo mam ten kurs, więc spot a potem %%%%%%%% No jasne że w moim lokalu Tym ciulom na których teraz robię to jedynie mogę pozrywać kafelki i powybijać okna to spoko, zrobi się, ten kox Miron dołączy, dostanie młot i będzie kuł a My z Dimanem będziemy pianka i wsioo potem sie obciepie i flacha po robocie :gwizdanie: Guru, a nie lepiej zainwestować w jakiś wielki lokal z możliwością otworzenia warsztatu? Gregorego mamy, rozkręcimy tjununk aut Myślałem i o tym ale duża konkurencja jest no tak konkurencja jest duża , ale tak naprawdę nikt kompleksowo do tego nie podchodzi :gwizdanie: A oprócz konkurencji to niestety nie mamy się co czarować ale ludzie w Polsce nie wydają tyle kasy na modzenia aut ile wydają w innych krajach zresztą wydaje mi się że teraz podaż jest w sam raz do popytu na rynku
Patrikos28 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 spadam rzeźbić... JEŻELI KTOŚ MA GARAŻ UŻYCZYĆ NA KILKA GODZIN TO DAJCIE ZNAĆ ja mam [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 16:20_________________________________________________ wszytkim zaciętym spamowiczom dobry
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 spadam rzeźbić... JEŻELI KTOŚ MA GARAŻ UŻYCZYĆ NA KILKA GODZIN TO DAJCIE ZNAĆ ja mam [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 16:20_________________________________________________ wszytkim zaciętym spamowiczom Noooo Esemes widzisz trafił się w końcu porządny garażyk
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Może mi ktoś polecić jakiegoś speca od elektroniki - chodzi o radio i jego odkodowanie , dzwoniłem w jedno miejsce - krzyknął 100-150 zeta , może więcej ... podziękowałem. _________________________________________________ wybieracie się może w ten weekend (niedziela) gdzieś pośmigać na śniegu ?? ja znam jednego nicku : krolu - znajdzie ci kod do każdego radia :decayed: @Miron: ja się nie wyspałem nie więc nie było taa różowo... ciasno było między tymi laskami na tym małym łózko
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 http://fanklubmoto2010.auto-swiat.pl/audi/audi-a4-klub-polska/ GŁOSUJEMY ... BO PRZEGRYWAMY Z OMEGAMI przeczytaj regulamin... ważne żebyśmy byli w TOP5...
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 http://fanklubmoto2010.auto-swiat.pl/audi/audi-a4-klub-polska/ GŁOSUJEMY ... BO PRZEGRYWAMY Z OMEGAMI przeczytaj regulamin... ważne żebyśmy byli w TOP5... wiem ale 1 miejsce to 1 miejsce co nie mam racji? NIE
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jestem no i szlak mnie trafia, jednak żeby wymienić filtr paliwa to muszę rozebrać pół auta niestety, koło, nadkole, bak, ciekawe co za talent wymyślił rozmieszczenie poszczególnych elementów w Q
bish - kopt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 http://fanklubmoto2010.auto-swiat.pl/audi/audi-a4-klub-polska/ GŁOSUJEMY ... BO PRZEGRYWAMY Z OMEGAMI przeczytaj regulamin... ważne żebyśmy byli w TOP5... na 5 może bedziemy, zobaczcie ile głosów ma trabant, golf, vectra, mazda czy BMW
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jestem no i szlak mnie trafia, jednak żeby wymienić filtr paliwa to muszę rozebrać pół auta niestety, koło, nadkole, bak, ciekawe co za talent wymyślił rozmieszczenie poszczególnych elementów w Q pewnie jakiś gorolski inżynier
Rekomendowane odpowiedzi