SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jakiś zmęczony jestem Krolu nie wiesz czemu?
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 SoMeS, sprawa dość pilna, jakiej średnicy masz te końcówki wydechu?
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na wylocie? tak, na samym końcu tego to nie wiem kurde
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na wylocie? tak, na samym końcu tego to nie wiem kurde to źle :gwizdanie: dowiedz się dzisiaj :>
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to źle :gwizdanie: dowiedz się dzisiaj :> sporej wielkości ziemniak tam wejdzie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 17:05_________________________________________________nie no zmierzę Ci to teraz spadam na hydromasaże może się obudze
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to źle :gwizdanie: dowiedz się dzisiaj :> sporej wielkości ziemniak tam wejdzie [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 17:05_________________________________________________nie no zmierzę Ci to teraz spadam na hydromasaże może się obudze no domyślam się, tylko że potrzebował bym ich średnicę, i zmierz to tak +/- ale nie dla owalu tylko bardziej pod kątem okrągłej
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jestem no i szlak mnie trafia, jednak żeby wymienić filtr paliwa to muszę rozebrać pół auta niestety, koło, nadkole, bak, ciekawe co za talent wymyślił rozmieszczenie poszczególnych elementów w Q No też chciałem bo myślałem że to 15 minut tak jak opisują na forum ale to jest jedyna rzecz która jest lepsza w ośce
bish - kopt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dla rozwiania wszelkich wątpliwości .... w głosowaniu jesteśmy na 9 miejscu
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jestem no i szlak mnie trafia, jednak żeby wymienić filtr paliwa to muszę rozebrać pół auta niestety, koło, nadkole, bak, ciekawe co za talent wymyślił rozmieszczenie poszczególnych elementów w Q No też chciałem bo myślałem że to 15 minut tak jak opisują na forum ale to jest jedyna rzecz która jest lepsza w ośce :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jestem no i szlak mnie trafia, jednak żeby wymienić filtr paliwa to muszę rozebrać pół auta niestety, koło, nadkole, bak, ciekawe co za talent wymyślił rozmieszczenie poszczególnych elementów w Q No też chciałem bo myślałem że to 15 minut tak jak opisują na forum ale to jest jedyna rzecz która jest lepsza w ośce :gwizdanie: Choć w A6 pewnie to bardziej spartolili niż w Q w A4 :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dla rozwiania wszelkich wątpliwości .... w głosowaniu jesteśmy na 9 miejscu bish - kopt kiedy jest finał ,bo głos oddałem ale nie czytałem regulaminu
Skydiver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jestem no i szlak mnie trafia, jednak żeby wymienić filtr paliwa to muszę rozebrać pół auta niestety, koło, nadkole, bak, ciekawe co za talent wymyślił rozmieszczenie poszczególnych elementów w Q No też chciałem bo myślałem że to 15 minut tak jak opisują na forum ale to jest jedyna rzecz która jest lepsza w ośce :gwizdanie: Choć w A6 pewnie to bardziej spartolili niż w Q w A4 :gwizdanie: Toś teraz walnął jak gołąb na parapet
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jakiś zmęczony jestem Krolu nie wiesz czemu? nie.. przecież spałeś u mnie w aucie jak dziecko :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 jakiś zmęczony jestem Krolu nie wiesz czemu? nie.. przecież spałeś u mnie w aucie jak dziecko :gwizdanie: :laghing2: :laghing2: :laghing2: ,,,,,aaaa tak jest na spiocha :polew: :polew:
kris_kilt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 kris a ty gdzie sie podziweasz? w pracy ... jak większość ostatniego roku ... _________________________________________________ Ma ktoś te "dingsy" do wyciągnięcia ori radia ?? mogłbym do kogoś jutro do południa podjechać
bish - kopt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dla rozwiania wszelkich wątpliwości .... w głosowaniu jesteśmy na 9 miejscu bish - kopt kiedy jest finał ,bo głos oddałem ale nie czytałem regulaminu nie wiem niestety, trzeba by majstra Guru spytać - on wie wszystko a przynajmniej powinien jak jest na takim stanowisku
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dla rozwiania wszelkich wątpliwości .... w głosowaniu jesteśmy na 9 miejscu bish - kopt kiedy jest finał ,bo głos oddałem ale nie czytałem regulaminu nie wiem niestety, trzeba by majstra Guru spytać - on wie wszystko a przynajmniej powinien jak jest na takim stanowisku Głosowanie jest do 21 lutego [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 17:35_________________________________________________ kris a ty gdzie sie podziweasz? w pracy ... jak większość ostatniego roku ... _________________________________________________ Ma ktoś te "dingsy" do wyciągnięcia ori radia ?? mogłbym do kogoś jutro do południa podjechać Krisu wystarczą ci pilniki do paznokci od twojej lubej
Bulik Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 dla rozwiania wszelkich wątpliwości .... w głosowaniu jesteśmy na 9 miejscu bish - kopt kiedy jest finał ,bo głos oddałem ale nie czytałem regulaminu nie wiem niestety, trzeba by majstra Guru spytać - on wie wszystko a przynajmniej powinien jak jest na takim stanowisku Głosowanie jest do 21 lutego [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 17:35_________________________________________________ kris a ty gdzie sie podziweasz? w pracy ... jak większość ostatniego roku ... _________________________________________________ Ma ktoś te "dingsy" do wyciągnięcia ori radia ?? mogłbym do kogoś jutro do południa podjechać Krisu wystarczą ci pilniki do paznokci od twojej lubej Guru jakie będą teraz numery w totku :polew:
Rekomendowane odpowiedzi